Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/268197-golf-4-variant.html)

daryiyus 16-07-11 12:37

Re: Golf 4 Variant

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4467783)
Stiu ca arata mai bine tot intr-o culoare, dar nu stiu daca imi poate face vopsitorul capota exact in culoarea masinii dupa ce ii pun bb-ul. Si ar fi si mai ieftin de colantat... inca sunt in dilema cu ce ar trebui sa fac...:???:

O sa fie aceeasi culoare dupa vopsit, poate o diferenta foarte foarte mica care nu o sa se observe decat daca te uiti foarte foarte atent... mai dai un polish pe restu masini dupa vopsit si nu o sa se vada mai deloc....

GallDann 17-07-11 08:35

Exact bine zici @daryiyus..dupa vopsea un polish si nu se mai vede nimic..

_Cox_ 17-07-11 08:40

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4467783)
Stiu ca arata mai bine tot intr-o culoare, dar nu stiu daca imi poate face vopsitorul capota exact in culoarea masinii dupa ce ii pun bb-ul. Si ar fi si mai ieftin de colantat... inca sunt in dilema cu ce ar trebui sa fac...:???:

Nu se va observa mai ales ca ai o culoare inchisa pe masina si vorba baietilor dai la sfarsit si un polish si gata;)

flaviupodina 17-07-11 10:47

Bine baieti... asa o sa fac ;) Abia astept sa scot masina din service... marti:D

mike-fullspeed 17-07-11 17:34

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4469640)
Nu se va observa mai ales ca ai o culoare inchisa pe masina si vorba baietilor dai la sfarsit si un polish si gata;)

Poti sa dai si 1000 de polish-uri, daca e alta nuanta nu ai ce sa ii faci!
Nu e de vine vopsitorul ci aia de unde ia vopseaua, daca masina a mai fost revopsita, etc! Tu trebuie sa ai codul de vopsea LA5G!

Bafta, masina e fumoasa, mai ales jantele!

flaviupodina 17-07-11 21:40

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4470530)
Poti sa dai si 1000 de polish-uri, daca e alta nuanta nu ai ce sa ii faci!
Nu e de vine vopsitorul ci aia de unde ia vopseaua, daca masina a mai fost revopsita, etc! Tu trebuie sa ai codul de vopsea LA5G!

Bafta, masina e fumoasa, mai ales jantele!

Mersi pentru apreciere :D si pentru codul de culoare... o sa ma interesez sa vad exact codul. Chiar daca e corect codul de culoare, nuanta poate diferi din cauza expunerii la soare.

_Cox_ 17-07-11 22:02

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4471021)
Mersi pentru apreciere :D si pentru codul de culoare... o sa ma interesez sa vad exact codul. Chiar daca e corect codul de culoare, nuanta poate diferi din cauza expunerii la soare.

La dacie:D stiu ca acel cod de culoare se gasea in portbagaj, vezi pe unde-l gasesti tu:twisted:

flaviupodina 18-07-11 00:14

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4471066)
La dacie:D stiu ca acel cod de culoare se gasea in portbagaj, vezi pe unde-l gasesti tu:twisted:

Cred ca... pe usita de la busonu de motorina:D

mike-fullspeed 18-07-11 07:57

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4471306)
Cred ca... pe usita de la busonu de motorina:D

:) Nu.... il gasesti in portbagaj acolo la roata de rezerva!

GallDann 23-07-11 15:40

Salut.. ai scos masina de la service? .. :D vezi ca te asteptam sa treci si pe la noi`..:lol:

flaviupodina 23-07-11 17:28

Astazi am adus-o acasa :D. Am schimbat urmatoarele piese: Ambreiaj, volanta, planetare, bucsi, rotule, rulmenti roti, placute + discuri, bendix, si cam atata imi amintesc... Acuma merge ca noua :D nu mai bate, nu mai troncane, niciun joc, nimic :)

GallDann 23-07-11 18:04

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4482776)
Astazi am adus-o acasa :D. Am schimbat urmatoarele piese: Ambreiaj, volanta, planetare, bucsi, rotule, rulmenti roti, placute + discuri, bendix, si cam atata imi amintesc... Acuma merge ca noua :D nu mai bate, nu mai troncane, niciun joc, nimic :)

Harnic.. :P urmatoarea modificare ?:D Bafta multa!

flaviupodina 23-07-11 18:07

Momentan nu stiu nimic (am un client la 4500) si poate il dau... daca nu, bad boy + distantiere spate

flaviupodina 25-07-11 20:10

Update:
1. Discuri fata noi (erau strambe alealalte si era cutremur in masina la 100-110...)
2. Am vopsit etrierii rosii (personal imi place foarte mult :D)
3. Am dat jos aparatorile de noroi... ca sa nu mai para off-roader:rolleyes2
poze.... pe maine cred, ca acuma e mizeria de 2 degete pe ea... a cam plouat astazi ce-i drept...

valitataye 25-07-11 20:47

Asteptam noi poze cu masina:)

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning