Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   fiat bravo - modificari !!! (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/26735-fiat-bravo-modificari.html)

jhon_criss 27-12-06 18:28

Re: Un ajutor daca se poate

Pai am schimbat cureaua de distributzie si am schimbat si rola dintata dar acum vrea sa il puna la punct si nu gaseste semnu habar nu am ca nu am vazut ca daca vedeam iti explicam mai bine sa intelegi MS de sfat :* Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii Respect

AlexXx-4ti 03-01-07 18:34

Salut :!: Un AN NOU PLIN DE INDEPLINIRI SI TOT CE-TI DORESTI!
Ce ai mai rezolvat cu masinuta ,ai reusit sä o repari,spoilerul etc.:?:

AlexXx-4ti 04-02-07 19:25

salut nu mai zici nimic ce ai mai fäcut cu masina ,ai reparato ai mai modificat ceva :?:

jhon_criss 25-04-07 13:32

10 Attachment(s)
Salut am revenit !!
Da masina sa rezolvat imi cer scuze ca nu am mai postat .
Masina este ok merge bine fuge ca inainte dar bara care am cumparat'o nu prea se pupa dar vreau sa ma duk sa faca dupa aia veche o matrita sa fac bara ei originala ca la toate fiaturile bravo am vazut ca au bara ai de Brava sa vedem ce o sa iasa daca are cineva o matrita frumoasa sau un model de bara sa imi fac si eu as fi recunoscator .
La masina mai am de schimbat o bucsa pe partea stanga ca imi scartaie la viraj si cand pun frana (se rezolva).o sa adaug poze noi cu masina

jhon_criss 25-04-07 13:35

Alex te rog eu sa imi explici si mie cum fac sa imi schimb si eu mai usor rulmentul de la distributie adica cel din exterior ca am inteles ca sunt 2 unu in interior si unu la rola. Te rog posteaza poate ma poti ajuta salut!!!!

AlexXx-4ti 26-04-07 23:27

Salut mä bucur cä ai puso la punct,
-problema cu spoilerul este cä nu ai tinut cont cä masina ta este HGT si tot in functie de asta trebuia si cumpärat,iti este original Fiat ästa il am si eu dar a mea este GT si nu HGT.
Rulimenti egal unde ar fi ei este bine sä folosesti o presä pentru rulimenti ,este mai usor de scos si montat la loc decit orce altä inventie si ai un lucru fäcut cum trebuie iti spun asta cä am pätito la Twingo.

jhon_criss 02-05-07 00:10

Aha ms alex si mai am o rugaminte am bagat un aditiv pt curatirea injectoarelor si acum cand dau in ea mi-se aprinde injenctia dar in curbe nu am treaba trage grav in linie dreapta se gatuie imi da in nas eu am inteles de la cineva ca asa este procedeul asa face pana curata tot am fost la mare cu baieti de la NSL si am facut cam 1000 KM si tot asa imi face poate dupa ce se duce substanta isi revine ce parere ai poate poti sa imi dai o idee Ms si scuze ca nu am mai postat Va salut!!

jhon_criss 02-05-07 00:13

Dupa ce rezolv problema cu injectorul ala sau ce este masina este gata sa zboare iar cu 240 KM sa vad ce poate daca se duce sau nu ca am garantie pe motor dau in ea sa vad zboara sau .... :D ;) :P sa vedem ce poate .
Respect!!!!
Acum o sa urmeze muzica , Neoane , interioare, exterioare si poate un tuning exterior, sa vedem ce va iesi :) Doamne ajuta :D

jhon_criss 09-05-07 03:24

Alex imi spui si mie de la ce se poate gatui cand dau in ea :(? mi-se aprinde injectia si se stinge ce poate fii? ai idee te rog THX...
Poate imi dai o idee daca nu am eu pe cineva la FIAT dar nu as vrea sa apelez la el daca poti sa ma ajuti lasa-mi un mesaj THX }{

syncron 09-05-07 20:15

Quote:

Originally Posted by jhon_criss (Post 891978)
Alex imi spui si mie de la ce se poate gatui cand dau in ea :(? mi-se aprinde injectia si se stinge ce poate fii? ai idee te rog THX...
Poate imi dai o idee daca nu am eu pe cineva la FIAT dar nu as vrea sa apelez la el daca poti sa ma ajuti lasa-mi un mesaj THX }{

sal problema ta nu e de la injector daca zici ca in curbe trage bine nu are logica , inca o chestie poate ai motor de 2000 16v aspirat 150 cp motoru tau nu e in 4 pistoane ? alta chestie la motoru ala tre sa ai niste cale sa il pui la punct ,si daca spui ca ai cautat semnele sigur nu e pus bine chiar daca merge ,ai 2 role la distributie una fixa si una intinzatoare si nu ai nevoie de presa ,au una piulita de 8 si una surub de 10 . la masina ta ar trebui verificat intai daca distributia e pusa bine daca a lovit senzoru de faza cand a umblat acolo si verificata si presiunea de benzina iar cureaua si rolele daca sant originale ptr. motoru de 2l se schimba la 40000 km sau 2 ani;)

AlexXx-4ti 10-05-07 12:48

[quote=B-69-NOS;893099]- nu ai nevoie de presa ,
- iar cureaua si rolele daca sant originale ptr. motoru de 2l se schimba la 40000 km sau 2 ani;)

Noi vorbeam de rulimenti si este mai bine si mai usor sä folosesti o presä egal unde ar fi ei de schimbat si nu lovituri de ciocan .
Legat de cureaua de distributie dacä ar fi sä o schimbi la fiecare 40000 de km sau 2 ani trebuie sä pui 500 de € la fiecare schimb atit face schimbul cu tot cu rola dintatä si rola de intindere noi la Fiat .
Nu mai spune asa ceva ,cä te aude careva si chiar te crede.;) 8)

syncron 10-05-07 14:31

[QUOTE=AlexXx-4ti;894232]
Quote:

Originally Posted by B-69-NOS (Post 893099)
- nu ai nevoie de presa ,
- iar cureaua si rolele daca sant originale ptr. motoru de 2l se schimba la 40000 km sau 2 ani;)

Noi vorbeam de rulimenti si este mai bine si mai usor sä folosesti o presä egal unde ar fi ei de schimbat si nu lovituri de ciocan .
Legat de cureaua de distributie dacä ar fi sä o schimbi la fiecare 40000 de km sau 2 ani trebuie sä pui 500 de € la fiecare schimb atit face schimbul cu tot cu rola dintatä si rola de intindere noi la Fiat .
Nu mai spune asa ceva ,cä te aude careva si chiar te crede.;) 8)

SAL pai omu a intrebat cum schimba mai usor rulmentul de distributie exterior ,ai vazut vrun rulment de distributie exterior? daca vrei sa dai un sfat la cineva da -l daca sti nu daca ai vazut sau auzit la cineva , nu stau sa iti explic tie dc se rup curelele la distributie la motoarele de 2000 cm inainte de 45000 km iti spun ca e nota trimisa de fabrica FIAT ,si piesele costa sub 300 euro . iar daca se rupe cam 1500 euro iar la celelalte motoare 60000 km sau 2 ani atata garanteaza FIAT tu poti sa mergi 10 ani cu ea , multi sar putea sa se ia dupa ce spui tu si sa-si distruga masinile scuze daca te-a deranjat interventia doar incercam sa fiu util cu ceva nu stiam ca vorbiti de rulmentu de la roata :shock: :lol:

AlexXx-4ti 11-05-07 00:50

B-69-Nos scuze nu am fost atent ,la distributie nu väd ce ai avea de schimbat mai mult de roata dintatä,cureaua dintatä si rola de intindere.
Despre rulimenti vorbesc la general egal unde sunt ei a da cu ciocanul in ei nu mai este treabä de mecanic ci de potcovar sau pentru alti le este mai usor pentru mine este mai practic o presä de rulimenti si la scos si la montat la loc si mai sigur .
Ce nu inteleg este cum de in Romania se schimbä cureaua mult mai devreme decit in alte pärti si mult mai ieftin asta e de inteles OK si mie in AT la www.bulla.at
mi sa spus cä se schimbä la 1.9JTD 105 la 100.000-120.000km sau 5 ani.
Spun asta cä am fost sä mä interesez cä am masina din Noiembrie 99 sunt aproape 8 ani dar am doar 80.000km si aproape 500€ mar face binenteles cu garantie de 5 ani sau min 100.000km.

syncron 11-05-07 07:50

Quote:

Originally Posted by AlexXx-4ti (Post 895411)
B-69-Nos scuze nu am fost atent ,la distributie nu väd ce ai avea de schimbat mai mult de roata dintatä,cureaua dintatä si rola de intindere.
Despre rulimenti vorbesc la general egal unde sunt ei a da cu ciocanul in ei nu mai este treabä de mecanic ci de potcovar sau pentru alti le este mai usor pentru mine este mai practic o presä de rulimenti si la scos si la montat la loc si mai sigur .
Ce nu inteleg este cum de in Romania se schimbä cureaua mult mai devreme decit in alte pärti si mult mai ieftin asta e de inteles OK si mie in AT la www.bulla.at
mi sa spus cä se schimbä la 1.9JTD 105 la 100.000-120.000km sau 5 ani.
Spun asta cä am fost sä mä interesez cä am masina din Noiembrie 99 sunt aproape 8 ani dar am doar 80.000km si aproape 500€ mar face binenteles cu garantie de 5 ani sau min 100.000km.

Sal io observ ca tu nu vrei sa intelegi niste lucruri elementare si faci niste confuzii , la distributie e o rola fixa si una intinzatoare aia care o numesti tu roata dintata care la tine daca e din 99 mai mult ca sigur e din plastic si ai sa vezi cum arata daca nu se rupe prea curand si cureaua la ani astia e coapta ,si daca intri intr-o frana de motor ai sa vezi surpriza ,in legatura cu rulmentii inca nu exista presa ptr. distributie ca nu sant presati au doar surub ,garantie 5 ani sau 100 mii km nu iti da nimeni e doar gargara , doar service FIAT 2 ani sau 60 mii km real restu poti sa consideri ca nu ai garantie ptr. ca daca se intampla ceva o iti ceara factura de la service autorizat si pana la urma esti vinovat ca nu ai expluatat masina cum trebuie ,si ca exemplu la rulmentii pe fata pe langa presa iti trebuie si un flex o dalta si un ciocan ptr. ca rulmentu iese la presa dar camasa ramane pe butuc , si ca sa te linistesti si sa faci o economie de 20% iti schimb io distributia cu 400 euro cu piese originale si in maxim o ora jumate . la 40 mii km am vb strict de motoarele de 2.0 16v si 3.2 24v :lol:

AlexXx-4ti 14-05-07 16:22

B-69-Nos nu te contrazic in legturä cu service Fiat in Ro, in sträinätate ai 5 ani garantie si peste 100.000km de asta si face aproape 500€
Te cred cä poate lucrezi pe la un service dar nu trebuie neapärat cu flexul cä merge si asa cämasa aia de la ruliment dacä tai de fiecare datä cind il schimbi dupä citiva ani nu o sä mai ai ce täia.
Mersi de sfaturi dar nu am nevoie de servicii OK toate bune pa,pa8)

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning