![]() |
Re: Tuning Ploiesti Summer Party
Quote:
|
Quote:
|
am zis clar ca am eu generator :lol:
|
Stabilim si o data?
|
e mai greu de stabilit data.dar in principiu cam in 3 saptamani. de maine incep sa verific locatiile spuse de voi.sa vad unde ne putem instala fara scandal.cine poate verifica e binevenit sa ma ajute.
pana una alta va invit pe 1 aprilie in club renaissance la un AMERICAN PIE PARTY!aveti ocazia sa castigati o GONFLABILA! La crangul lui bot e mai greu dar nu imposibil.ramane de vazut. |
Quote:
Party pentru labari? Da-o dreaq! :lol: Jumatea lui Aprilie, inceputul lui Mai chiar, ca sa fie cald, fiindca altfel facem tzurtzuri noaptea pe camp unde se tzine treaba asta. Am putea incerca la Bucov ma gandesc? Unde se tzine de fel Motorock-ul? Astfel si Primaria Bucov ar avea de castigat pentru implicare in actul de caritate. Doar ca acolo cred ca deja e vorba de domeniu public sau ce o fi si automat obligatoriu nevoie de jandarmerie care costa... Nu stiu... Pana una alta trebuie sa ne interesam pentru locatiile astea care or fi ele. Gratis e perfect pentru toata lumea. Ma interesez de niste bratarele, ceva sa le dam celor care platesc suma minima pentru donatie. Trebuie stabilita o suma minima. |
Quote:
|
Quote:
:D :)) |
mai baieti toate ca toate dar lumina?:D ca din discutii am inteles ca party-ul se va tine undeva in paraseala sa nu se deranjeze.un singur generator poate duce si sculele dj-ului si lumina?ar fi nevoie de cel putin patru proiectoare(parerea mea)
|
Quote:
|
oricum nu cred ca exista masina fara faruri din dotare :)). dar in principiu bzn are dreptate
|
Quote:
oricum sunt destui oameni de incredere care pot face lucru asta bafta multa! |
ca sa nu va mai faceti griji de cum ajung banii la cei caruia vreti sai donati ,chemati si un reprezentant de la primitorul de donatie si ii dati bani pa loc si in felul asta nu mai sunt suspiciuni
|
asta e oricum un detaliu minor. organizarea efectiva e prioritara
|
Deci sa vad dc am inteles bine.
Vreti sa faceti o Expozitie de masini unde lumea sa plateasca sa vada masini gen Corsa, A4, E30, E36. Scopul in sine e nobil dar cine vrea sa faca donatii poate sa o faca si fara expozitie. Mai bine faceti un gratar normal la padure, cu muzica , strangeti niste bani sa-i donati si gata si organizarea. Succes! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning