![]() |
Re: Ford Mustang 67'
mai keke, u mi-ai dat mie quote, nu lui smtraxx, greu mai e cu citiitul asta :oops: :lol:
P.S. knd cumperi frigider te intere cat a fost transportul, comisionul dealerului, pliantele de publicitate etc? n-ash crede..dk ai fi destept ti-ai da seama k nu etse un tarif fix pt transport auto din SUA :wink: conteaza pretul de vanzare al masinii in state, marimea/greutatea, la fel se stabileste si asigurarea acelei masini pe durata transportului, apoi conteaza transportul in Europa, in functie de cum gaseste fiecare, comisioanele celor implicati, distanta in SUA de unde se afla masina pana in port, taxele din tara care se mai schimba, timpul obtinerii actelor necesare inmatricularii....iar dk eu am zis 8.000Euroi pt un 'Stang V8 functional, ajunge :wink:, compara cu preturile din Ro :twisted: dk nu-ti convine..adu-ti-l..sunt sigur k vei face o treaba f buna, vei avea o masina beton..si te vor macelari turcii in port in Germania :lol: :lol: :lol: Ah..la 18 ani cu siguranta te cred ka-ti aduci Mustang..sau k ma plateai sa-ti aduc unul..be serious kid :wink: |
Quote:
iti place '73 pt k era originala Eleanor sau cum de ti s-a pus pata pe un asa urat model ? :yikes: |
Hm... depinde ce cauti... daca vrei coupe... gasesti dar e... oribil
In Europa se gasesc fffffff greu... mi-am luat un 67 fastback din state si am stat un an sa caut unul aproape de un port cunoscut... Poate i-am ofensat pe unii care adora si coupeul dar diferenta intre coupe si fastback e mult prea mare si chiar nu-mi place... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning