mai keekkeess , Capri am avut, Consul am avut, Rekord C am avut, acum am un kapitan 1962, si crede-ma k sunt mai in tema k tine cu vehiculele istorice, mi-a venit Atestatul de Vehicul Istoric, mi-a venit RCA-ul gratuit, pun si poze dk mai comentezi mult din auzite. Si nuu..nu poti sa omori copchii pe strada cu fumul de la aceste masini, pt k masinile trebuie sa corespunda tehnic perioadei lor de fabricatie, si nu toate scoteau(din fabricatie) fum de omorau copchii

Si doar RAR-ul ofera Inspectiile Tehnice Periodice la Vehiculele de epoca..asta in caz k, credeai k merge cu shpagutza k la restul masinilor(deci nu trece orice gunoi retro, ITP-ul)

..cum am mai zis..citeste si mai informeaza-te...dar vai..am uitat

..nu ai de unde, asta se invata/afla in doar bransha
sa revenim la TOPIC:
Da, din SUA aduc V8-uri..si cu vaporul..lasa ideile SF cu poduri transoceanice ..alea eventual nepotii nostrii le vor vedea

si eu cu 8.000Eu ti-o dau la cheie, inmatriculata, vamuita, ce vrea muschii tai...asta dk ai banii, normal

so..pssst & learn
acum lectia de istorie: cel mai slab 'Stang era de 95CP..cel mai tare de 390Cp...iar dk nu te refereai la toata gama de motorizari MK I, ci doar la '67..cum e cel la care se refera topicul..atunci ai gresit total, esti prost informat, cel mai slab '67 era de 115Cp si cel mai tare era de 355Cp. Dar cum cel de mai sus are 6IL..atunci existau doar 2 variante de 115 si 120CP
altceva...cea de sus..nu are interiorul refacut cu piele, cu nimic, nu este restaurata..este originala(95% dupa spusele posesorului cu care am vorbit acum vre-o 4 ani) si atata, un model de baza, atunci nu emite si u pretentii la ce aduc eu cu 8.000Eu cat timp nu cunosti cu ce compari.
in ceea ce priveste masinile de plastic cu mot de 2.0, sa se bucure altii de ele..citeste ce am mai scris si eu pe forum pe aici..si vei vedea k nici eu nu le agreez de nici un fel
Q.E.D.