Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Alte discutii Ford

Reply

Thread Tools
Old 04-10-06, 09:51   #1
dereck

Stage 4

dereck's Avatar

Default Ford Mustang 67'

Am si eu o intrebare : la ce pret ajunge o masina ca asta ? http://www.retromobil.ro/galerie_fot...u.radu.frd.jpg e un ford mustang din 67 eventual detalii despre ea
dereck is offline   Reply With Quote
Old 08-10-06, 17:26   #2
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Ford Mustang 67'

Pai daca o vinde unul care-i cunoscator in vechituri iti ia o gramada de bani pe ea,nu k nu ar valora dar iti ia mult peste valoarea ei dar daca o cumperi de la un amator care vrea sa scape de ea tinand cont k nu a m-ai fost inmatriculata o scoti in cateva sute de euro cu niste barbologie :k masina e veche,k nu e inmatriculata,starea tehnica si estetica e cam jalnica piese pe la noi nu stiu dak o sa gasesti vreodata la vechitura asta si sa iti aduci pe comanda din state te costa k s-ar putea sa faci niste investitii dezastruoase pt.bugetul tau.Gandestete bine inainte da mai mulkte detalii.Starea masinii cat ar cere proprietarul??
Old 27-10-06, 01:35   #3
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

pe masina asta ...mi s-au cerut acum 2 ani cred...6.500$ primul proprietar..importata in 67-68 din SUA, originala minus vopseaua de pe usa soferului si oglinda parca, pt k a suferit un accident.
are motor de 6 IL, 115-120CP cred
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 27-10-06, 13:12   #4
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Quote:
Originally Posted by cojocariu cezar View Post
Pai daca o vinde unul care-i cunoscator in vechituri iti ia o gramada de bani pe ea,nu k nu ar valora dar iti ia mult peste valoarea ei...
Misto paradoxul.

Quote:
Originally Posted by cojocariu cezar View Post
dar daca o cumperi de la un amator care vrea sa scape de ea tinand cont k nu a m-ai fost inmatriculata o scoti in cateva sute de euro cu niste barbologie :k masina e veche,k nu e inmatriculata,starea tehnica si estetica e cam jalnica piese pe la noi nu stiu dak o sa gasesti vreodata la vechitura asta si sa iti aduci pe comanda din state te costa k s-ar putea sa faci niste investitii dezastruoase pt.bugetul tau.Gandestete bine inainte da mai mulkte detalii.Starea masinii cat ar cere proprietarul??

Eu zic ca interventia ta in acest topic este nejustificata.
Silencer Power is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 12:52   #5
The Scorpion King

Stage 2

The Scorpion King's Avatar

Daca iesti antradevar convis si sigur ca vrei sa-ti investesti banii an asa o masina esti binevenit sa o faci. Dar asa cum au spus alti anaitea mea conteaza de unde o cumperi. An estu mijlociu de exemplu costa cam 15000$ dar trebuie sa ancepi si sa o pui anapoi cu piese aduse din state.Pentru o persoana care apreciaza si cunoaste astfel de masini si asi permite sa cheltuiasca asa o suma de bani din partea mea esti binevenit sa o faci.
The Scorpion King is offline   Reply With Quote
Old 04-12-06, 17:25   #6
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

prin ce zona se afla masina asta?! ca sincer parca as da o tura sa vb cu proprietaru.......masina e o bijuterie daca stii sa ii exploatezi adevarata valoare...tanjesc dupa o masina ca asta de ani de zile

detalii te rog
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-07, 21:41   #7
keeekeeess

Stage 1

Cica o scoti la cateva sute de euro domanee fereste voi pe ce lume traiti ? Ati uitat ce inseamna masina ? Aia valoreaza cam 8000. Daca are piese originale. Daca ai bani eu zic sa o iei fara sa te mai gandesti, daca speri ca o scoti la 1000 de euro atunci du-te si cumpara-ti un ford capri.

PS: acuma vad ca-i banat prostu ala cu suta de euro. Ce bine

Eu va zic 99% ca omu nu vinde masina decat daca are nevoie sa-si opereze copilu de cancer la coloana si ii trebuie banii sau daca-i oferiti un pret cu care sa-si mai ia 2 la fel.

Last edited by keeekeeess; 19-04-07 at 21:45.
keeekeeess is offline   Reply With Quote
Old 20-04-07, 00:14   #8
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

masina aia era 5 sau 6.000 $ acum cativa ani..dupa cum am mai spus.
Problema e k nu-si prea merita banii aia pt motorul slabutz ce-l detine...si datorita faptului k se pot obtine pe la aceeasi bani si 'Stangi V8 dk ai banu'...

valoreaza cam 8.000 de rahati atarnatzi
valeu oameni..da' ce perle scoateti unii...mai cititi, cautatzi, licitatzi..si aflatzi
EU aduc cu 8.000Eu un STANG fain si V8...de dincolo..nu unu' parlit pe aici...deci saritzi cu banu'.(si nu e gluma)
Old 08-05-07, 15:54   #9
keeekeeess

Stage 1

De unde aduci de dincolo? Din SUA ? Cat costa transportu masinii, inamtricularea si vama? Daca era un pod intre Europa si America hai mai zic ca o conduceai pana aici

Cu 8.000 de euro nu-ti iei nimic nici in state. Cica scot perle ai vazut poze cu interioru? Ii refacut total cu piele. Are totu original. Masina aia ii inmatriculata ca masina istorica. Platesti taxe 0, poate sa omoare copchii cand treci pe langa ei pe strada la cat fum scoate tot nu platesti nimic. Mai bine intereseaza-te si tu si apoi da-ti cu parerea. Aia care le reconditioneaza calumea sar de 50.000. Cine crede ca nu merita banii, sa traisca fericit cu masina lui de plastic cat mai colorata si cu motor de 2000cm.

Stii ce motor are masina? Depinde, poate avea de la 96 cel mai slab la 225.

Ca tot ai la semnatura...ti-am zis de ce nu-ti cumperi un ford capri sau un logan sa-l tunezi?

Last edited by keeekeeess; 08-05-07 at 15:56.
Old 08-05-07, 17:28   #10
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

mai keekkeess , Capri am avut, Consul am avut, Rekord C am avut, acum am un kapitan 1962, si crede-ma k sunt mai in tema k tine cu vehiculele istorice, mi-a venit Atestatul de Vehicul Istoric, mi-a venit RCA-ul gratuit, pun si poze dk mai comentezi mult din auzite. Si nuu..nu poti sa omori copchii pe strada cu fumul de la aceste masini, pt k masinile trebuie sa corespunda tehnic perioadei lor de fabricatie, si nu toate scoteau(din fabricatie) fum de omorau copchii
Si doar RAR-ul ofera Inspectiile Tehnice Periodice la Vehiculele de epoca..asta in caz k, credeai k merge cu shpagutza k la restul masinilor(deci nu trece orice gunoi retro, ITP-ul) ..cum am mai zis..citeste si mai informeaza-te...dar vai..am uitat ..nu ai de unde, asta se invata/afla in doar bransha

sa revenim la TOPIC:
Da, din SUA aduc V8-uri..si cu vaporul..lasa ideile SF cu poduri transoceanice ..alea eventual nepotii nostrii le vor vedea
si eu cu 8.000Eu ti-o dau la cheie, inmatriculata, vamuita, ce vrea muschii tai...asta dk ai banii, normal
so..pssst & learn

acum lectia de istorie: cel mai slab 'Stang era de 95CP..cel mai tare de 390Cp...iar dk nu te refereai la toata gama de motorizari MK I, ci doar la '67..cum e cel la care se refera topicul..atunci ai gresit total, esti prost informat, cel mai slab '67 era de 115Cp si cel mai tare era de 355Cp. Dar cum cel de mai sus are 6IL..atunci existau doar 2 variante de 115 si 120CP

altceva...cea de sus..nu are interiorul refacut cu piele, cu nimic, nu este restaurata..este originala(95% dupa spusele posesorului cu care am vorbit acum vre-o 4 ani) si atata, un model de baza, atunci nu emite si u pretentii la ce aduc eu cu 8.000Eu cat timp nu cunosti cu ce compari.

in ceea ce priveste masinile de plastic cu mot de 2.0, sa se bucure altii de ele..citeste ce am mai scris si eu pe forum pe aici..si vei vedea k nici eu nu le agreez de nici un fel

Q.E.D.

Last edited by florin_cars; 08-05-07 at 17:33.
Old 08-05-07, 23:09   #11
keeekeeess

Stage 1

Trece timpu in 4 ani. Man hai ca esti expert.Ziceam la misto de Capri pentru ca nu se compara cu alea americane. Mie mi-o fost lene sa caut pe wikipedia am zis la aprox de cai asta e. Daca tu imi dai cu 8000 de euro masina la cheie care nu se dezmembreaza pe drum o sa vb. 8000 de euro nu pare asa de mult pe langa un logan. si cu loganu nu mergi mandru pe strada.

Acuma la modu cel mai serios stie cineva cat costa transportu din sua + vama + inmatriculare in romania?

Last edited by keeekeeess; 08-05-07 at 23:11.
Old 09-05-07, 02:38   #12
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

eu ti-am zis...~8.000Euro..si obtii un 'Stang cam k asta in fata casei la cheie >>>>

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...8588&rd=1&rd=1
doar nu vorbesc aiurea

cat costa stiu eu..u dk esti interesat vorbim cu banu' pe masa si actul notarial asemenea
Old 09-05-07, 21:51   #13
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Florine, asa cum iti aratam, cu 8000 euro o aduci pentru tine (evident, una functionala si nu chiar jalnica la aspect). Pentru keeekeeess s-ar putea sa platesti tu benzina pana la Iasi si telefonul ca sa iasa in fata casei sa-i dai masina la cheie.
Old 10-05-07, 10:17   #14
kirin
Old School Cars

Stage 5

kirin's Avatar

Member of:
[Opel]
[Old School Cars]

aduci mustang si la mai putini bani si mai repede (3 zile).

asta e varianta mea,daca as fi avut cash de logan imi luam mustang
kirin is offline   Reply With Quote
Old 10-05-07, 12:00   #15
Silencer Power

Stage 5

Silencer Power's Avatar

Quote:
Originally Posted by kirin View Post
aduci mustang si la mai putini bani si mai repede (3 zile).

asta e varianta mea,daca as fi avut cash de logan imi luam mustang
Nu ma indoiesc ca poti aduce si la mai putini bani... poate chiar 4000 euro, DAR in ce stare?
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -