Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Concursuri si Provocari (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari.html)
-   -   Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari/246481-discutii-propuneri-reclamatii-concursuri.html)

DanyFCS 10-04-11 15:57

Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri

Daca esti atent si de la roti iti dai saeama si de la geamuri parbrizu zice tot...

steaua23 10-04-11 16:27

Eu doar faceam misto. Normal ca e masinuta cu telecomanda. Ce naiba ...

alt exemplu: daca nu avea descriere habar nu aveam ce e in poza asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1302249739

alynex 10-04-11 16:53

Era odata in real ferrari dinala, da nu mai gasesc pe net.Ar mai fi:
3.Bogdan1995 - Audi A6 - termmopan studio;
23.sonyxxx - Porsche 911 GT1 Le mans - cabluri punga de hartie(pacat de macheta);
24.rovy16 - BMW X5 - paturica;
29.vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987 - cos de picnic in spate(sau ce-i ala);
45.Mht'u - GOLF V trunchi de copac cu gresie in spate;

Poate mai sunt,dar astea bat la ochi.
Si nu era vorba ca se face un poll?

Cozmescu-Alin 10-04-11 16:56

Nu se mai face pool deoarece trebuie o selectie atenta a clonelor/userilor doar pentru vot.

Iar la pool nu se pot sterge votantii.

E mai bine asa.

Racer21 12-04-11 13:48

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 4248596)
votez vasyxplod:masina coborata din suspensie,jante cromate mari,aspect impunator,marita toate aprecierile

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4248437)
vot vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987

low low... culoarea si "croamele" dau tot farmecul masinii 8)
daca ar vedea-o snoopy doggy sigur ar lua-o pt el ca deh doar cu asa ceva umbla si el :lol:

revenind la poza, merita votul

Sa mor de inteleg de ce lumea voteaza cu vasyxplod asta .. Toti care l-au votat zic ca merita votul de deplin care are nu stiu ce colectie super-mega-ultra misto, ba ca macheta e absolut superba, ba ca pur si simplu merita votul :lol:

aaa, am inteles, sunt prieteni cu el. Dar totusi nu se poate lua o masura impotriva "fraudei" ?

din ce vad ca apreciaza fanii lui vasyplod, o macheta maisto pro rodz e cea mai indicata pentru a castiga concursul asta :lol: si oricum, poza conteaza din ce am inteles, nu macheta ;)

FED express 12-04-11 14:21

n-ai cu cine Aline...:no:

ciprian_f 12-04-11 14:29

Sunt putini cei care au votat intr-adevar pentru poza. Era insa de asteptat:-)

lauTM 12-04-11 17:49

la ce poze sunt pe aici , nu toate binenteles dar multe, e de inteles ca unii vor primii voturi doar pt ca sunt cunoscuti nu si pt faptul ca au o poza care spune ceva. pacat ca la un concurs unde s-a pus si un premiu in joc a iesit asa prost. Ar trebui asa zisi colectionari sa mai studieze ce spun si cum arata concursurile de pe afara si atunci sa nu m-ai vina sa posteze si ei poze prin cine stie ce locuri deocheate .....pacat.

steaua23 12-04-11 18:47

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4248711)
Sa mor de inteleg de ce lumea voteaza cu vasyxplod asta .. Toti care l-au votat zic ca merita votul de deplin care are nu stiu ce colectie super-mega-ultra misto, ba ca macheta e absolut superba, ba ca pur si simplu merita votul :lol:

aaa, am inteles, sunt prieteni cu el. Dar totusi nu se poate lua o masura impotriva "fraudei" ?

din ce vad ca apreciaza fanii lui vasyplod, o macheta maisto pro rodz e cea mai indicata pentru a castiga concursul asta :lol: si oricum, poza conteaza din ce am inteles, nu macheta ;)

Macheta ca macheta, dar poza e cel putin "infecta". inca ma felicit ca nu am participat aici si nu pentru ca m-as crede eu "superior", dar pentru ca se stia dinainte ca se castiga doar cu prieteni. cateodata nu merita "stresul" :evil_laug

am vrut sa ma abtin, dar nu prea am reusit asa ca ii pun o intrebare lui alin:

daca eu puneam o poza fara sigla 4tuning, puteam sa o schimb la o zi dupa ce s-au incheiat inscrierile ? stiu ca in primele zile s-au sters direct pozele ce nu avea sigla si nici a ta nu avea la momentul cand s-a facut poll-ul, dar imediat dupa ce ti s-a atras atentia a aparut o poza cu sigla corespunzatoare :lol:

Cozmescu-Alin 12-04-11 18:48

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4249469)
Macheta ca macheta, dar poza e cel putin "infecta". inca ma felicit ca nu am participat aici si nu pentru ca m-as crede eu "superior", dar pentru ca se stia dinainte ca se castiga doar cu prieteni. cateodata nu merita "stresul" :evil_laug

am vrut sa ma abtin, dar nu prea am reusit asa ca ii pun o intrebare lui alin:

daca eu puneam o poza fara sigla 4tuning, puteam sa o schimb la o zi dupa ce s-au incheiat inscrierile ? stiu ca in primele zile s-au sters direct pozele ce nu avea sigla si nici a ta nu avea la momentul cand s-a facut poll-ul, dar imediat dupa ce ti s-a atras atentia a aparut o poza cu sigla corespunzatoare :lol:

Cu siguranta Andrei.

Eu inteleg oamenii care uita/gresesc. Da pe aia de fac poze pe patura... aia nu ii inteleg....

steaua23 12-04-11 18:50

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4249474)
Cu siguranta Andrei.

Eu inteleg oamenii care uita/gresesc. Da pe aia de fac poze pe patura... aia nu ii inteleg....

La paturi e mult de lucru.

Mht'u 13-04-11 17:14

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 4243202)
3.Bogdan1995 - Audi A6 - termmopan studio;
23.sonyxxx - Porsche 911 GT1 Le mans - cabluri punga de hartie(pacat de macheta);
24.rovy16 - BMW X5 - paturica;
45.Mht'u - GOLF V trunchi de copac cu gresie in spate;

eu macar nu am niciun vot fata de valy..care cu o macheta pro rodz face furori...:lol: si nu e trunchi de copac...e masa:lol:

SOF320 13-04-11 17:36

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 4243202)

S a facut o confuzie si o incurcatura.....Userii astia doi de fapt erau SONYXPLOD ( Cd PLayer ,nu boxe ) si VASYXXX ( cu peste 200 de filme la activ )

Acest concurs pentru ei e pura caterinca :):):):)

ciprian_f 13-04-11 20:11

Quote:

Originally Posted by SOF320 (Post 4252361)
S a facut o confuzie si o incurcatura.....Userii astia doi de fapt erau SONYXPLOD ( Cd PLayer ,nu boxe ) si VASYXXX ( cu peste 200 de filme la activ )

Acest concurs pentru ei e pura caterinca :):):):)

:lol:

Racer21 13-04-11 20:48

Quote:

Originally Posted by Valishu (Post 4252951)
Vot - 29.vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987

Model interesant, jante "blink", low-ride iar fotografia reflecta aceste aspecte.

Mai e ceva de zis ? :))))

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning