![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Daca esti atent si de la roti iti dai saeama si de la geamuri parbrizu zice tot...
|
Eu doar faceam misto. Normal ca e masinuta cu telecomanda. Ce naiba ...
alt exemplu: daca nu avea descriere habar nu aveam ce e in poza asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1302249739 |
Era odata in real ferrari dinala, da nu mai gasesc pe net.Ar mai fi:
3.Bogdan1995 - Audi A6 - termmopan studio; 23.sonyxxx - Porsche 911 GT1 Le mans - cabluri punga de hartie(pacat de macheta); 24.rovy16 - BMW X5 - paturica; 29.vasyxplod - Chevrolet Caprice 1987 - cos de picnic in spate(sau ce-i ala); 45.Mht'u - GOLF V trunchi de copac cu gresie in spate; Poate mai sunt,dar astea bat la ochi. Si nu era vorba ca se face un poll? |
Nu se mai face pool deoarece trebuie o selectie atenta a clonelor/userilor doar pentru vot.
Iar la pool nu se pot sterge votantii. E mai bine asa. |
Quote:
Quote:
aaa, am inteles, sunt prieteni cu el. Dar totusi nu se poate lua o masura impotriva "fraudei" ? din ce vad ca apreciaza fanii lui vasyplod, o macheta maisto pro rodz e cea mai indicata pentru a castiga concursul asta :lol: si oricum, poza conteaza din ce am inteles, nu macheta ;) |
n-ai cu cine Aline...:no:
|
Sunt putini cei care au votat intr-adevar pentru poza. Era insa de asteptat:-)
|
la ce poze sunt pe aici , nu toate binenteles dar multe, e de inteles ca unii vor primii voturi doar pt ca sunt cunoscuti nu si pt faptul ca au o poza care spune ceva. pacat ca la un concurs unde s-a pus si un premiu in joc a iesit asa prost. Ar trebui asa zisi colectionari sa mai studieze ce spun si cum arata concursurile de pe afara si atunci sa nu m-ai vina sa posteze si ei poze prin cine stie ce locuri deocheate .....pacat.
|
Quote:
am vrut sa ma abtin, dar nu prea am reusit asa ca ii pun o intrebare lui alin: daca eu puneam o poza fara sigla 4tuning, puteam sa o schimb la o zi dupa ce s-au incheiat inscrierile ? stiu ca in primele zile s-au sters direct pozele ce nu avea sigla si nici a ta nu avea la momentul cand s-a facut poll-ul, dar imediat dupa ce ti s-a atras atentia a aparut o poza cu sigla corespunzatoare :lol: |
Quote:
Eu inteleg oamenii care uita/gresesc. Da pe aia de fac poze pe patura... aia nu ii inteleg.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acest concurs pentru ei e pura caterinca :):):):) |
Quote:
|