![]() |
Re: blow off valve pe Bora 1.9 tdi
Quote:
|
am fost am fost :P pacat ca n-am apucat sa ma dau :( nu ca as fi facut mare chestie neaparat, dar asa de distractie :)
legat de bovu pt octavia 1.8T... chiar nu stiam sa fie cu geom variabila... defapt chiar nu cred ca e... nu sunt 100% sigur dar.. am auzit o octavia 1.8T la pescarushi si avea bov, dupa sunet cre ca era hks ca avea fluieratu specific :) |
pai u vrei ca bora sa sune ca seatu cu pricina ? Punei o evacuare buna si misto si se va auzi , nu e necesar sa umbli si la motor ( parerea mea ) !
|
1.8 t de la vag nu are (din pacate :D ) geometrie variabila
nu exista bov cu geometrie variabila :) sper ca cine ti-a spus toate tampeniile alea nu iti repara masina. |
true :)) si bine zis. daca da, schimba-l!
|
@Djorkaeff : ce motorizare ai pe Leon?
Un BMW e39 525d stii cumva dispune de "diverter valve"? Are cineva vreun site care explica functionarea motorului respectiv? Ce se intampla cu presiunea acumulata dupa ce se ridica piciorul de pe acceleratie ? Este cumva recirculata ? Daca se monteaza BOV atmosferic se pierde din putere? Unii spun ca BOV pe diesel afecteaza turbina .. este adevar in afirmatia asta? Shopping :) 200euro pt kit blow off diesel http://www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm |
2.0 turbo benzina (tfsi)
sunt total paralel la capitolu recirculare la diesel :)) nu stiu daca are, clapeta care creeaza vacuum n-are sigur, asa ca nush ce sa-ti zic :P |
Quote:
|
depinde de ce fel de debitmetru are masina cu pricina. putere poa sa piarda eventual doar dupa ce a descarcat si apesi picioru pe acceleratie pt ca nu mai e presiune ramasa si tre sa o refaca, un oarecare lag mai mare.
|
inainte ei zic 0.9 bari, pe ceas 1 bar, acum 1,4-1,5 bari.
|
Quote:
|
ai testat cu vag-comu sau ai ceas de presiune? 193 cai sunt "citati" de cel cu softu sau ai pus-o pe dyno? varianta de baza de cat e? 150?
oricum dieselu lucreaza la presiuni mai mari decat benzina in ce priveste turbina. |
Quote:
|
motor de 2.5 atunci :P credeam ca e vorba tot de 1.9 tdi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning