![]() |
Re: Unde spalam masina in Iasi?
Quote:
|
Quote:
|
eu stiu ca spala bine masinile acolo, baietii sunt de treaba, iar cristi ala am auzit ca e gay:oops:
|
Sunt momente cand sunt plictisiti si momente cand isi bat joc
|
La Blue Sky las tot timpul 5 ron pt exterior si 10 pt int+ext..poate de asta nici nu am de ce sa ma plang:-)
|
tare, si daca se intampla de vreo doua ori la rand sa ai doar bani fix pt spalat? cum iese masina de acolo? noi i-am invatat asa, tot noi trebuie sa ii dezobisnuim, am vazut o faza cu un angajat care il injura pe la spate pe un tip care nu i-a lasat bacsis decat 1 leu....
deci, sa fim seriosi;) |
E simplu,nu ma duc la spalat cu masina daca am bani fix cat costa..macar 3 lei bacsis..Parerea mea persoanala e ca acest bacsis se merita..La urma urmei ei sunt obligati doar sa-ti spele masina,nu sa ti-o faca ca noua..daca vrei calitate,dai ceva in plus..sunt sigur ca aproape la toate spalatoriile e la fel..doar unde stau patronii pe capul lor poate nu e asa..in fine..fiecare cum stie cel mai bine:-)
PS: NGKON mi-ai scris pe un topic ceva (stii tu la ce ma refer) si apoi te-ai dat lovit.M-am prins ce ai incercat tu sa faci,nu e frumos..Noi sa fim sanatosi..sau nu? |
Quote:
|
Recomand GEDRAS...
O spalatorie mica langa recuperare...poarta in poarta cu red hall... Baietii sunt foarte de treaba si harnici... Se multumesc si cu 5 lei ...de obicei las 10 lei E un tip inalt acolo simpatic ... Bogdan il cheama are vreo 1.90... La el imi spal intotdeauna masina... Spaga e normala la mn... 5 lei ext ... 10 lei int+ext. Pretul e bun...15 lei ext...30 int + ext si ceara moca :) Iar ceara nu e apa chioara cum e la red hall ...chiar se cunoaste efectul. |
LOL SE MULTUMESC CU 5 LEI ~ asta e deja nesimtire ~ ma refer la exterior !
Astora de vis-a-vis de + de 3 lei iti intoarce masina pe cupola si ii spala sasiul ! iar 5 lei le dai in cazul in care iti fac si interiorul ! Si e 25 de lei int+ext nu 45 ca acolo ai de viata mea! |
pana mea...
eu sunt multumit:) dar am fost azi si l-au dat afara pe bogdan:)) s-a certat cu patronu de la salar sau ceva in genu... oricum too bad:( am sa ma duc la blue sky |
pre scump frate unde ai fost tu !
|
Quote:
iar baietii erau de treaba. |
Miezule,dar ce ti se pare asa scump?
Iti spun eu,nu ai citit bine si crezi ca interior exterior e 45lei..care de fapt costa 30 lei,dar ai citit in fuga..sau in galop :))) |
Am Observat acum My bad !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning