![]() |
Re: A FUMA SAU A NU FUMA?Ce alegem?
Ce vre sa fie asta?Pe ce este bazata statistica asta?
|
A nu fuma as alege ... la mine mai multe jumate' din clasa fumeaza (cls a 8-a) , deci asta ar trebui sa fac si eu daca mai iau dupa majoritatea. Dar nu vad sensul ?? Dai bani si ce faci ? Nu ma pricep ca n-am bagat vreodata o tigara in gura si nici impuscat n-as face asta, dar au gust bun de asa de multi fumeaza ? sau ce ?
Prefer un meci de fotbal care inseamna distractie si sa te mentii in forma decat sa fumez si ... ce sa fac ? sa dau bani degeaba si sa ma inegresc pe dinantru :-) |
A nu fuma ! Si a accepta o realitate ca renuntand la fumat nu se mai adauga un risc pentru sanatate... Un risc benevol platit de fumator...
|
Quote:
|
Quote:
Acum MillionDollarBaby .. ce pot sa iti spun e sa iti imaginezi un om pa 4 ace care pute a transpiratie si/sau care injura si adauga si faptul ca ar fi fumator .. ar fi un tablou mirobolant nu ? :) Ideea e ca oricum ar fi o persoana , o tigara nu ii aduce absolut nimic bun in plus. Evident sunt nefumator. :lol: |
Quote:
Quote:
acu pe bune.am mai spus in cateva posturi mai sus nu va pune nimeni sa stati langa fumatori , sau sa intrati intr-un local unde scrie mare "In Acest Local SE FUMEAZA".chiar nu sunteti obligati , puteti foarte bine sa mergeti la un local unde nu se fumeaza.cat despre fumatu pe strada , nu prea obisnuiesc sa fumez asa aiurea in plina strada(dacat daca astept pe cineva si cum se intampla de obicei , acel cineva intarzie).si nici atunci nu ma bag in aglomeratie , ma retrag dintre oameni intr-un loc "mai ferit" si acolo imi aprind o tigara. |
Omule ... numai in romania exista localuri in care nu exista locuri separate pentru nefumatori sau localuri care favorizeaza fumatorii sa zic asa.
In general in tarile civilizare nefumatorii >> fumatori. Spre exemplu in anglia din cate am inteles fumatul este interzis in locurile publice , asta incluzand fumatul pe strada. Nu zic ca nu e exagerat ce am zis eu dar era exagerat pentru a evidentia ceva. |
Quote:
|
Quote:
|
Raul fumatului nu se repara numai cu renuntarea la acest obicei ci si cu rezistenta la exemplul negativ al oricarui fumator. Din momentul in care ai lasat fumatul, satisfactia ? O realizare si o rezistenta personala.
|
Implinesc peste putin 18 ani , fumez de la 16 ani , Un pachet de tigari imi ajunge si doua zile , am mai avut tentative sa ma las si n-am murit deci vointa lipseste . M-am limitat strict la tutun , nu ma atrage altceva :2gun:
|
Ce alegem ? Cand medicul intreaba ,,-Cate pe zi ?" se asigura de situatia din care va iesi daca nu v-a rezolva problema...
|
Faza cu tigarile e in felul urmator ca butoiu cu miere si butoiu cu c....t.
Dupa ce se termina mierea ramai cu c...t. NEFUMATOR!!!:) |
Ce alegem ? Fumatorul isi plateste viciul cu bani si sanatate.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning