![]() |
Re: Tuning pentru vw golf III
Quote:
ala rosu a fost al meu:peace: :joy: |
arata super golful rosu
mai spune cite ceva despre el imi plac farurile angel eyes in special - de care sint si de unde |
putem vb in alta parte sa nu fim offtopic...|(farurile sunt FK Automotive)
|
daca avea si un VR6 era perfect.....
|
si NOS si TURBO:blahblah: :peace: :peace: :peace:
|
Quote:
da road runner stiu k a fost al tau si a fost super...pacat k l-ai dat...:sad: |
1 Attachment(s)
trebuie sa mai fac un pas
am ales farurile - angel eyes - ceva de genul asta mai ramine sa vad de unde si cit de repede |
te ajut eu daca vrei sa iti iei de astea...
|
Imi trebuie cit de repede, dar nu vreau sa te deranjez.
Ce zici - se potrivesc si daca o sa vopsesc masina rosie? iti multumesc |
1 Attachment(s)
deci p rosu asa ar veni...kiar p astea le vrei?eu zuc sa nu te grabesti ca oferta e mare si ai de unde alege;)
|
draga CED, road_runner e persoana care sa te ajute cu golful tau , nu ezita ! ai vazut ce jucarie a avut omul ;) succes!
|
Quote:
|
Quote:
Unu la mana ca acum calibra e o masina mult prea banala nu mai e ce a fost (eu am avut prima mea calibra prin 99) pt ca e plina tara de ele si nu sunt cine stie ce masini . Sunt si foarte grele , unele piese f proaste , pompa servo-directie , se deregleaza usor , consum mare nejustificat , flansele la amortizoare care se crapa imediat (am inlocuit 3 perechi) plus multe altele . Dupa parerea mea Vw si Honda sunt niste masini "gandite" si de bun gust . PS: Acum nu imi spune ca doar la mine se stricau piesele alea din vina mea , ca la tine nu sa stricat nimic etc ... Plus ca un golf 2000 16v nu cred ca face calibra turbo ca nu pui aspiratul cu turbo dar calibra 16valve o face grav . Daca vrei sa arati ce ai date cu un cosworth 2.0 litri turbo sa vezi atunci diferenta :) |
Aleg acum body kitul.
Cit ar trebui sa ramina garda la sol ca sa arate bine dar sa pot si circula pe drumurile din Romania? Acum sint 21 cm dar as vrea sa o cobor macar putin punind spoilere si praguri mai late. O sa am grija si la gropi si la borduri. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning