Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Sablare vs antifurt. Care metoda e mai eficienta impotriva furtului? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/231639-sablare-vs-antifurt-metoda-eficienta-impotriva-furtului.html)

Predator 17-02-11 23:29

Re: Sablare vs antifurt. Care metoda e mai eficienta impotriva furtului?

Nu stiu sincer sa-ti spun. Oricum destul incat sa ramai fara mare parte din masina.

Volanul se demonteaza relativ usor. La iDrive cu consola e putin mai greu.

Din ce am retinut, era ca nu avea alarma aftermarket, ci doar aia BMW, care mie nu mi se pare mare deloc sigura.

22VIN 17-02-11 23:37

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4095753)
Nu stiu sincer sa-ti spun. Oricum destul incat sa ramai fara mare parte din masina.

Volanul se demonteaza relativ usor. La iDrive cu consola e putin mai greu.

Din ce am retinut, era ca nu avea alarma aftermarket, ci doar aia BMW, care mie nu mi se pare mare deloc sigura.

Alarmele originale sunt mai mult sa fie. Pe Vectra am din fabrica, si are un difuzor amarat undeva in portbagaj care suna mai mult ca sa sune. In schimb la Astra am una aftermarket dar cumparata tot de la showroom care pe langa o sirena puternica baga si claxon, de-am auzit-o odata din somn, de la etaju' 7 (nu glumesc:lol:).
Oricum degeaba se blocheaza usile ca hotii nostri sunt "fit" si intra pe geam usor, asa ca daca a pus careva ochii pe masina ta n-o scapi decat daca dormi in ea...

JDV 20-01-13 23:13

Eu sincer sunt de parere ca bataia vindeca orice narav.
Capcana:
Se spala masina se da luciu foarte stralucitor.
Se curata pana si jantele sa fie imaculate.
Se pune masina intr un loc de unde sa ai vizibilitate asupra ei insa ea sa fie putin la intuneric sa ii atraga.
3-4 nopti nedormite.
Una bucata prieten bun de preferat cu ceva masa musculara.
O rola de banda adeziva lata.
O lopata.
Un sac negru pentru cap.
Un pistol cu bile..merge si unu de plastic.
NISTE TUPEU!!!
Si un drum de jumatate de ora pana in cea mai apropiata padure.
Il legi de maini..banda adeziva pe ochi...dezbracat la piele si lasat in padure.
Se lecuieste omu` pentru toata viata lui.
Si chiar daca politia te prinde in fapt..(mai ales sa si cunosti politaiu)...multi o sa iti de a chiar si indicatii unde e padurea mai deasa ca ei sunt cam legati de maini la chestiile astea si nu prea au ce sa le faca.
.
.
.
Chiar as vrea sa apara o stire deasta la ora 5. Hot de masini batut si umilit de proprietarul masinii.

RVL 2000 21-01-13 02:50

In principiu foarte de acord dar daca dupa aia intr-o zi dupa cateva luni iti se intampla ceva de genul sa gasesti cauciucri taiate, geamuri sparte sau ia foc masina, incepi sa te intrebi daca a meritat.

Eu am oglinzi made in taiwan 80ron bucata, o singura data mi-a disparut una, probabil acuma stiu ca nu merita si nu mai dispar.
chiar ma gandeam sa le sablez singur cu inscriptia "made in taiwan" ca sa nu mai fie interesante :)

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning