![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
frumos ursu ..bafta in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
si da, stiu ca nu este din fabrica pe urs:D deci cumpar motor 2.5 24v de pe Urs sau E34!!! |
Ai dreptate, am dat 350lei pe baia de ulei, dar am gasit-o destul de repede.
Buza de IS din fibra face Userul Sparly cu 100lei. O sa ma bag si eu sa iau una dar mai pe la primavara. Frumoasa masina Bafta in continuare ! |
3 Attachment(s)
Quote:
a doua data a fost chiar astazi, astazi o asteptam iar acum nu mai raspunde la telefon. si m-am interesat chiar face si a mai trimis. nu stiu dc face asta cu mine. nu are nimic de castigat. nu asi mai insista daca asi gasi la altcineva! poze cu jantele in lucru. e al naibii de mult de munca si nu tot nu iese chiar cum ma asteptam. |
Quote:
|
da, ii trebuie baie + sorb.
|
Quote:
multumesc! |
Quote:
|
Parerea mea e sa nu iei un motor care a fost pe urs...iti dai seama ce menajat a fost... cauta un motor dupa e34 scapi de bataia de cap cu baia, ai si cutie zf... eu am cautat baie mult timp pana am gasit una la pret ok.
Bafta! |
Quote:
ar fi fost ok, il dadea cu absolut tot pentru urs,cutie ZF,shortshift,cardan,suporti,tampoane,filtru aer sport...etc deci caut in continuare sa cumpar 2.5 24v de pe Urs sau E34 Multumesc! |
toate m50b25 sa apeleze la tine :D
|
da nu ai gasit nimica nici prin cluj, motor de 25 ? sau ce e nai gasit nimica serios ?
|
Quote:
|
l-am luat! de mult n-am fost atat de happy:lol:
"toate zilele calduroase sa apeleze la mine" |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning