![]() |
Re: B 72 RBG
Quote:
da capota s-a desfacut in mers si siguranta nu mai este(era)intreaga |
Bine ca nu ai patit tu nimic sa intri cu masina in ceva....
|
Uite si topicu lu RBG :D In sfarsit l-ai facut... Nu-ti mai zic nimic, ca stii ca imi place masina :lol: Numa sa specifici la toata lumea ce muzica ai pe masina, ca nu mai stiu... ai facut tu combinatii cu muzica si am uitat ce ai p-acolo. Si sa stii ca te tin minte... am fost de-atatea ori p-acolo... si nu m-ai plimbat si pe mine o tura doua...
PS: masina e 1.6 16v 105 cp+ce mai iese din soft si evacuare... :D |
Quote:
|
Quote:
|
da am vazut momentul in care ti s-a desfacut capota !e postata pe un site cica "cu camera pe bord"-asta e motto-ul lor, siteul,se numeste, scuze de reclama trafictube!majoritatea comment-urilor la clipul respectiv erau jignitoare la adresa ta , sau mai bine zis la adresa masinii..incidentul s-a petrecut pe vacaresti...!in fine, mie unu imi place mult culoarea masinii!
|
Quote:
|
Si ce mai astepti, ai bagat masina "in paint" a iesit la linie tot dupa incident, sper sa iasa totul ok ! ! ! Bafta in continuare !!!
|
dar am vazut cel putin 10 loganuri prin oras pe parcursul timpului cu parbrizul spart si capota sifonata..asa rapid se duce siguranta aia care tine capota??sau ce se intampla?
|
frumoasa masinuta!;) bafta la ea!:) si da, este boala loganurilor cu capota...:(
|
Am vazut masina la 4tunning days anu trecut...e misto rau masina...
Cat mai multi kilometri fara incidente... |
asa mai vi de acasa.....cu topic frumos... da idiotule .. :)))) ai pus filmu pe net :)))))))) cu burn... :))))) bv cumnate....hai ca e frumos... :)da fai plafonul negru cu o perla ceva...albastru.. :)ca da bine :)))) :) have a safe road ;)
|
Quote:
Din cauza bad-boy-ului am scos siguranta de la capota si cred ca asta a fost cauza...asta e...s-a rezolvat |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning