![]() |
Re: Lancer 2.0 SND intense 135 CP
dinoc, motorul de pe Mitsubishi Lancer NU este acelasi ca cel de pe Evo-turbina. Cel de pe Evo are alte interne pentru a face fata sporului de putere din turbo.
Nimeni n-a spus insa ca nu poti face un engine swap ;) Pune-te in legatura cu cineva si stai cu ochii pe junk yards, poate dai de un Evo declarat pierdere totala de catre asigurari, de pe care poate fi luat motorul. Asta asa ca o idee, daca nu ai sau nu vrei sa dai banii ca pe unul nou. Chiar si acesta cu un turbo pe el si in jur de 200cp va alerga decent, insa fara awd si alte avantaje. |
LA EVO motorul si transmisia sunt skumpe.
|
Quote:
|
Majoritatea kiturilor turbo complete se invart la acea suma, nimic nou sub soare. Cred ca un supercharger care desi nu va oferi aceasi putere, ar fi mai ieftin. Partea frumoasa e ca nu ai turbo lag. Mie-mi place cuplul la ture mici deci tind sa prefer SC.
|
Din cate am vazut eu un sc e undeva intre 3000 si 4000 $...ce nu am vazut nicaieri pe net e un grafic sau orice altceva care sa-ti arate cresterea de putere in functie de motor....oricum la o masina in garantie e o idee nu prea buna pentru ca ar trebui cumparat si instalat prin dealerul de mitsubishi si sigur ar fi alte preturi
|
Dealerul nu face astfel de instalatii aftermarket.
|
Mie mi-au zis ca un turbo se poate rezolva..peste 5000E....deci iese din discutie oricum...tot ce pot face acum e filtru aer sport si modificari in setarile computerului. Problema e ca puterea creste nesemnificativ...
|
Te-ai descurca cu reincarcarea buteliilor de NOS? Un astfel de kit e o alternativa ieftina pentru momentele cand vrei un spor de performanta semnificativ.
|
Dar efecte secundare asupra motorului??.uzura accelerata??
|
Multzam!....Si sa stii ca de Pasti te astept cu un miel......Laviniu nu Laurentiu
|
Masina a mai primi intre timp o toba finala carbon (silencerul a fost dat jos din start) si cat de curand (din pacate doar dupa apropiatele tuning days)...va mai primi si un nou look exterior....:D
|
Quote:
Si inca ceva, niste stopuri clare ca ale tale se gasesc undeva? Eu am modelul 1.6 si am stopuri normale... Oricum, spor la treaba, ai o masina frumoasa.... |
Toba e dein carbon, am luat-o de la un prieten care cu asta se ocupa. Am dat pe ea ccs 100 EUR cu diverse reduceri si montajul l-am rezolvat cu 80 roni. Trebuie facuta o adaptare care poate fi prin sudura, si e mai ieftin, sau cu flansa identica cu cea de pe toba finala originala (asa mi-am facut eu) si o poti da jos si inlocui rapid cu cea originala in caz de nevoie.
Stopuri clare, in principiu de la mitsubishi .........sau............... le dai si tu un ciocan.:-P ..mergi la asigurari si le spui ca ti-a sarit o piatra ....:-P si vorbesti cu cineva la mitsubishi sa-ti comande clare :-P |
Mersi Laviniu pt raspunsuri si indicatii :D. Poate ne vedem la tuning Days si mai schimbam impresii... Spor la treburi la masinuta ta in continuare...
|
Quote:
Ola!!!Si cat consuma asta de 2.0?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning