![]() |
Re: E30 - 3.5 Alpina Drift spec
Daca e cineva priceput la grafica auto si e dispus sa ma ajute/colaboreze sa zica-pm sau orice
|
Quote:
|
Quote:
|
Doresc colaborare, se poate???
|
Quote:
sa o deseneze suflet in pioneze poti sa cauti pe net modele si sa o colantezi asa cum vrei tu te duci cu pozele la o firma de stikareala si ti le face dupa poze |
Quote:
Miam facut niste modele, desene...bla bla...dar cred ca am sa ajung cu ele la firma de colantat si o sa fie useless pentru ca ei sigur stiu tips'n'trick's...ma refer la dimensiune, la cum se pliaza & bl abla bla... asa ca cel mai bine lucreaza cu cineva care e la un centru din asta sau cel mai bine...incearca o colaborare cu DCM Design...stiam ca fac propuneri grafice GRATUITE...in pretul lucrarii (cum vrei sa'i spui)... Oricum, succes!!! |
Quote:
0721 216 172 - marius suna-l si vorbeste cu el :D este prietenul meu !!! ii spui ca suni din partea lui Marian Nedelcu ! |
Multam Morph si Marean,o sa vorbesc si la dcm si cu tipul ala,dar mai astept putin,sa mai avansez cu tabla
|
sa nu uiti de poze cu avansarea proiectului :D
|
nimic nou sub soare ???
|
hmm. un gri mat reventon.. ar fi :O..wow
|
3 Attachment(s)
Momentan sunt fixat pe Monaco Blue sau albastrul de pe Vw R20.
O sa mai pun zilele astea niste poze cu masina :D Intre timp am terminat tinichigeria si am insonorizat toata podeaua -pe ambele parti,contra aripile etc iar sapt viitoare intra la vopsit. La masina s-au comandat urmatoarele: -Roll cage OMP weld in -Discuri frana Omp(de fapt Ferrodo) striata fata/spate -Placute Mintex Red -Kit furtune Goodrige -Frana de mana hidraulica + repartitor -Contact general exterior -Prinderi capota,portbagaj,usi -Ceasuri Raid hp Night flight -Capota si portbagaj fibra -pedale,sigla fata,sigla spate Alpina Oem -Banda thermo Cool-it thermo black In asteptare: Scaun Omp omologat nou + Centuri 6puncte 2 buc Slickuri pt coasta Extinctor omologat Rezervor motorsport Revizie suspensie De asemenea caut sa cumpar jante 4x100-15' de cartaneala Diferential open 3,64 sau 3,46 Diferential blocant 3,xx astept oferte Motorul e aproape gata,mai trebuie doar asamblat :D Si la final niste poze cu masina de acum 1 saptaman |
Quote:
|
Perfecte,imi trebuie pt antrenamente si nu vreau sa ma doara sufletul daca le fac praf :))
Eu pe vineri sunt in Ploiesti daca poti sa ne intalnim. |
Bravo ... felicitari pentru ce ai realizat pana acum.
De abia astept sa te vad la treaba. Multa bafta in noul sezon! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning