![]() |
Re: Am inceput la Oltcitul meu
Mersi mult baieti...am sa tin cont de parerea voastra...!!
|
Quote:
|
Quote:
|
te joci ... ai grija la barele de torsiune ... baga`ti 4 rulmenti in fiecare bara ... 2 pe un cap .. si tai putin din garnituri.... se tine bine de tot ... dar ai grija nu forta nota ... fereasca d`zeu` sa ti se rupa vre`o bara`n curba... defapt cred ca sti ca in ele sta greutatea masinii si nu in amortizoare.. bafta
|
Quote:
daca aveti bani de aruncat, bagati fratilor si zeci de rulmenti, io zic din experienta ca 2 sunt de ajuns. |
poi bara de torsiune pe dreapta spate si asa sta sa se rupa...da in curba aia a tinut pot spune destul de bine:)pana la urma ii pun barele alea de rm care le am acasa ca alea macar sunt destul de bune!
|
Quote:
|
hai ma ca nu`s chiar asa de afon ;) am mai invatat si eu cate ceva de la unu` altu` .. fasso tre sa stam de vb intr`o zi .... macar sa mearga rm`u meu pana la tgv :)
|
Quote:
Eu la 2 oltcituri am pus cate 2 rulmenti bagati in partea fara uzura si totul a fost ok Nu vreau sa fac polemica, dar asta am observat la fata locului cu piesele demontate.. rulmenti aveam chiar de la primul oltcit ramasi :))) cand vroiam sa bag la ala cate 4 rulmenti. Deci am facut economie de bani cand am reparat la al 2-lea oltcit.. |
madaline frate ... atata timp cat rulmentii intra fest ... n`ai nici o treaba .. mai bagi si`o mana de vaselina buna .. si n`ai de cat sa iei curbe la 120 ... se tine beton ... toata increderea
|
Ja Rule....cand ai drum in tgv te astept ti-am mai zis...stam de vorba...reparam la oltcituri...ce vrei tu?comparam idei....orice!mi-ar prinde bine un mecanic priceput langa mine!te cazez la mine si stai fara grija ca incape si oltcitul tau langa al meu in curte la mine:)bafta...si cu faza cu rulmentii...vedem ce o sa fac...cred ca pana la urma 4 ii bag!
|
Ja Rule....cand ai drum in tgv te astept ti-am mai zis...stam de vorba...reparam la oltcituri...ce vrei tu?comparam idei....orice!mi-ar prinde bine un mecanic priceput langa mine!te cazez la mine si stai fara grija ca incape si oltcitul tau langa al meu in curte la mine:)bafta...si cu faza cu rulmentii...vedem ce o sa fac...cred ca pana la urma 4 ii bag!
|
fasso sa vad .. sa vb cu draghici si cu felix si poate trag in wek o fuga
|
Quote:
|
alex_g chiar crezi asta?... mai bine stai calm ca nu se tine super nova in curbe cum se tine oltcitu cu 4 rulmenti in barele de torsiune si 2 dinti coborata de fata ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning