Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Bla-Bla , topicul de CHAT (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22300-bla-bla-topicul-chat.html)

mihai88 01-09-06 17:32

Re: Bla-Bla

pai unde sunt io acum in germania oamenii de aici duc lipsa de zapada....ninge 1 ora si pana a 2 zi e uscat pe jos(sunt in vest aproape de dusseldorf....nici 5 min pe autobahn...banda a-3-a:D).....

turbojack 01-09-06 22:08

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 539038)
Terminati odata!!!Eu n-am mai vazut zapada de vreo 2 ani :x :cry:

Pai ai destula, ceva mai in sud si inca vesnica...:)

CJ-01-WOB 01-09-06 22:13

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 539910)

vio te-ai aventura pe acolo?

BogdanNZ 02-09-06 02:56

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 539910)

Lol da asa e, dar sunt putini care se aventureaza la polul sud, e foarte scump sa inchiriezi echipamentele, vasul, expertii, chit ca nz are o statie de monitorizare si research acolo, si la fiecare 6 luni se schimba personalul am citit undeva...
Oricum am zis ca n-am mai vazut, nu ca n-ar fi, si aici sunt munti destul de inalti 2-3 mii metrii inaltime, iar in insula de Sud sunt cele mai bune partii de schi din emisfera sudica, dar n-am ajuns in iarna asta din pacate...:(

turbojack 02-09-06 12:46

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 540127)
...dar n-am ajuns in iarna asta din pacate...:(

...time is money...

ps. @CJ-01-WOB,nu-mi place frigul,de aia m-am si retras la climat mediteranean.:)
Dar nu as refuza totusi o aventura la pol,dar scurta ,cu superechipament si cu escadrila de elicoptere pregatita de fuga in caz de vreme rea.;)

draculas 02-09-06 22:37

ce-i aia zapada frate aci in az nor vazut astia asa ceva :)) cand merg la grand canion unde-i zapada sa-i vezi cum circula cu 10 la ora de frica :)) haha idioti pe astia daca-i pui in dacie in bucuresti dupa o ninsoare isi fac sepuku

turbojack 02-09-06 23:33

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 540966)
... idioti pe astia daca-i pui in dacie in bucuresti dupa o ninsoare isi fac sepuku

Stai linistit,ca aici in satucul asta de munte unde locuiesc eu sint curbe atit de strinse si strimte incit sint o gramada de idioti care clacsoneaza la
fiecare curba ca sa auda ala ce vine din sens contrar ca vine el.:):):)Cei ce locuiesc in zona sint evident in delir.:(

BogdanNZ 03-09-06 02:38

Da si aici e la moda cu incetinitul si condusul "prudent" cand ploua!Cum e putin ud pe jos toata lumea merge cu 10km/h sub limita...

Quote:

sint o gramada de idioti care clacsoneaza la
fiecare curba ca sa auda ala ce vine din sens contrar ca vine el
lol...pai aveti noroc ca nu prea este zapada inseamna ca, altfel ar starni la avalanse cu claxonatul lor :D

mihai88 04-09-06 21:21

maine ma intorc in tara....ptr scurt timp....[..]....as ramane aici :((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((((((((((( ((((:((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((((((( ((((((((:((((((((((((((((((((((((((:(((((((((((((( ((((((((((((:(

draculas 04-09-06 21:28

lasa ma ca in romania iti perfectionezi aptitunile de sofer :)

alex_g 05-09-06 12:52

Draculas de la ce vine nickul tau?Esti mereu online:-P

CJ-01-WOB 05-09-06 18:24

are calc in baie, langa pat , in bucatarie , in masina.. si laptoape 2-3 umbla cu ele dupa el peste tot!

in alta ordine de idei CONCURS FOTO CU VOT : https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/23060-votati-castigatorul-pt-foto-tuning.html

draculas 05-09-06 21:28

am o scalva mexicanca care imi care laptopu peste tot pai is on-line de pe telefon mai mult timp :)) deh nokia N80 pentru cine cunoaste :)

anne 06-09-06 21:23

printre voi atatia baieti cucuieti nimeni nu aduce nici o fata internationala sa am si eu cu cine barfi?:)

turbojack 06-09-06 21:42

Quote:

Originally Posted by anne (Post 545775)
printre voi atatia baieti cucuieti nimeni nu aduce nici o fata internationala sa am si eu cu cine barfi?:)

Ooops !
Proletare din toate tarile ,uniti-va !
N-o lasati pe @anne,singura....

...regret,dar se pare ca sint ocupate cu pozatul pe capote...

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning