Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FIBRA DE STICLA/CARBON, CHITUL, VOPSEAUA SI ALTELE (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele.html)
-   -   FIBRA DE STICLA (https://forum.4tuning.ro/657-fibra-sticla-carbon-chitul-vopseaua-altele/218146-fibra-sticla.html)

doragon 25-09-11 21:11

Re: FIBRA DE STICLA

la mine suportul de nr este iesit in afara, nu este gaura in bara si nu merge cum zici tu.....

kowally 25-09-11 21:17

Quote:

Originally Posted by doragon (Post 4606282)
la mine suportul de nr este iesit in afara, nu este gaura in bara si nu merge cum zici tu.....

Nu am vazut ca este iesit in afara.Pai fai la fel ca la bandouri.

doragon 25-09-11 21:41

ok mersi pt idei

pictorashu 25-09-11 23:18

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4606305)
Nu am vazut ca este iesit in afara.Pai fai la fel ca la bandouri.

chit de finisaj peste plastic...nu prea cred ca va rezista si va crapa in timp.chitul prinde numai pe tabla,sau fibra,nu ti-as recomanda. foloseste spuma poliuretanica,apoi fibra si chit,este doar o parere.

kowally 26-09-11 13:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pictorashu (Post 4606533)
chit de finisaj peste plastic...nu prea cred ca va rezista si va crapa in timp.chitul prinde numai pe tabla,sau fibra,nu ti-as recomanda. foloseste spuma poliuretanica,apoi fibra si chit,este doar o parere.

Eu iam zis asa ca asa am vazut la un prieten .El si-a facut spoilerele la o solenza numai din alte spoilere vechi , pop-nituri si chit de finisaj si nu a crapat nici acum.In primul rand trbuie sa stii sa amesteci bine chitul si sa fie si chitul bun.Sa nu cumva sa folosesti body ca e cel mai varza.Ti-am atasat si niste poze cu solenza lui sa vezi ca nu este crapat chitul.

Soryn0314 08-10-11 16:08

Salut

Imi puteti spune si mie cum se face prinderea dintre fibra de sticla si capota pt un bad boy?

Vero12 20-10-11 20:19

Imi poate spune cineva unde se gaseste fibra de sticla adica rasina si intaritorul?

mikafly 23-10-11 20:40

Salut...sunt total strain de acest fenomen....ma refer fibra de sticla......si vreau sa ma ajute cineva.....in sensul ca....vreau sa stiu cat m-ar costa niste elemente de caroserie din fibra de sticla.....si cine se poate ocupa de confectionarea lor. Este vorba despre capota,usi toate 4 si hayon...eventual aripi...este vorba despre o Dacia Nova pe care vreau sa o usurez maxim si drastic.Rog pe cei ce ma pot ajuta si activeaza in domeniu sa imi dea un PM ca sa putem lua legatura.Multumesc

BDYx 18-11-11 19:08

1 Attachment(s)
ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns daca va rog
daca vreau sa imi fac o prelungire a aripilor precum astea din poza trebuie sa imi fac omologare ?? sunt nou in breasla si nu stiu :(

kowally 18-11-11 21:49

Quote:

Originally Posted by BDYx (Post 4723951)
ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns daca va rog
daca vreau sa imi fac o prelungire a aripilor precum astea din poza trebuie sa imi fac omologare ?? sunt nou in breasla si nu stiu :(

Nu o sa iti dea nimeni omologare la nimic , decat la geamuri fumurii, motor, si schimbarea culorii.
La spoilere , faruri, evazari si alte minunatii stiu ca nu se da omologare.Oricum nu o sa se ia nimeni de tine daca faci asa cv.

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4724405)
Nu o sa iti dea nimeni omologare la nimic , decat la geamuri fumurii, motor, si schimbarea culorii.
La spoilere , faruri, evazari si alte minunatii stiu ca nu se da omologare.Oricum nu o sa se ia nimeni de tine daca faci asa cv.

ca sa stoarca niste bani de la noi ar fi in stare sa ne bage si la astea o taxa

valy1233 04-12-11 20:49

Quote:

Originally Posted by Soryn0314 (Post 4632208)
Salut

Imi puteti spune si mie cum se face prinderea dintre fibra de sticla si capota pt un bad boy?

la aceeasi intrebare as vrea si eu sa se raspunda :D

jDemian 21-12-11 02:39

@alex.sparco necesita prelungire de mai mult de 2 cm vreau sa folosesc ca suport un carton si ca sa nu se libeasca fibra de carton pun hartie cu ceara peste carton.

Stie cineva de unde pot comanda online fibra?

BDYx 21-12-11 08:57

Quote:

Originally Posted by alex.sparco (Post 4759031)
@valy1233 Se da cu smilgher fin....si da cu rasina...si se aplica fibra in mai multe straturi si dupa fiecare strat se da rasina.

este un tip din bucuresti care te poate ajuta
daca vrei iti dau si numarul lui :D

ionutpuff 09-02-12 22:30

Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar...am si eu o Idee in cap . Cum ar fii sa fac Logo de la Sparco din fibra de sticla ( 3D ca sa zic asa ) Adica sa iasa umpic si in spatele ei tot din fibra de sticla si sa o fixez pe perete deasupra patului cu niste neoane in ea , fara ca ele sa se vada. Doar lumina sa iasa din ea . Daca poate cineva sa fac in photoshop cam ce vreau sa fac , daca nu am fost destul de explicit. Intrebarea mea este CUM FAC ? Eu m'am gandit sa scot un Sticker mai mare , cam cat este dimensiunea lui. Pe urma dupa ce am facut ( INCINTA , pentru ca iese ca o incinta ) Sa decupez exact dupa Stiker. Acum nu stiu cum sa fac .....poate ma ajutati voi cu cateva explicatii , sugestii...chestii , pareri . Daca imi va reusii , vreau sa fac cu mai multi sponsori si sa pun cam in toata camera mea . Stima si multumesc anticipat. ( sper ca ati inteles planul )

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning