![]() |
Re: FIBRA DE STICLA
la mine suportul de nr este iesit in afara, nu este gaura in bara si nu merge cum zici tu.....
|
Quote:
|
ok mersi pt idei
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salut
Imi puteti spune si mie cum se face prinderea dintre fibra de sticla si capota pt un bad boy? |
Imi poate spune cineva unde se gaseste fibra de sticla adica rasina si intaritorul?
|
Salut...sunt total strain de acest fenomen....ma refer fibra de sticla......si vreau sa ma ajute cineva.....in sensul ca....vreau sa stiu cat m-ar costa niste elemente de caroserie din fibra de sticla.....si cine se poate ocupa de confectionarea lor. Este vorba despre capota,usi toate 4 si hayon...eventual aripi...este vorba despre o Dacia Nova pe care vreau sa o usurez maxim si drastic.Rog pe cei ce ma pot ajuta si activeaza in domeniu sa imi dea un PM ca sa putem lua legatura.Multumesc
|
1 Attachment(s)
ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns daca va rog
daca vreau sa imi fac o prelungire a aripilor precum astea din poza trebuie sa imi fac omologare ?? sunt nou in breasla si nu stiu :( |
Quote:
La spoilere , faruri, evazari si alte minunatii stiu ca nu se da omologare.Oricum nu o sa se ia nimeni de tine daca faci asa cv. |
Quote:
|
Quote:
|
@alex.sparco necesita prelungire de mai mult de 2 cm vreau sa folosesc ca suport un carton si ca sa nu se libeasca fibra de carton pun hartie cu ceara peste carton.
Stie cineva de unde pot comanda online fibra? |
Quote:
daca vrei iti dau si numarul lui :D |
Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie dar...am si eu o Idee in cap . Cum ar fii sa fac Logo de la Sparco din fibra de sticla ( 3D ca sa zic asa ) Adica sa iasa umpic si in spatele ei tot din fibra de sticla si sa o fixez pe perete deasupra patului cu niste neoane in ea , fara ca ele sa se vada. Doar lumina sa iasa din ea . Daca poate cineva sa fac in photoshop cam ce vreau sa fac , daca nu am fost destul de explicit. Intrebarea mea este CUM FAC ? Eu m'am gandit sa scot un Sticker mai mare , cam cat este dimensiunea lui. Pe urma dupa ce am facut ( INCINTA , pentru ca iese ca o incinta ) Sa decupez exact dupa Stiker. Acum nu stiu cum sa fac .....poate ma ajutati voi cu cateva explicatii , sugestii...chestii , pareri . Daca imi va reusii , vreau sa fac cu mai multi sponsori si sa pun cam in toata camera mea . Stima si multumesc anticipat. ( sper ca ati inteles planul )
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning