![]() |
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
eu credeam ca poll-ul se vrea unul realist, nu unul cu ce idealuri are fiecare... ca vorba aia, vrutul e liber ;)
|
Quote:
:) |
daca este realist cum zici tu, atunci intreaba-i pe cei care au votat honda civic daca isi permit sa cumpere si sa modifice un exemplar, dar neaparat sa le si modifice performantele vizibil!
|
Quote:
masini pe care s-i le permite omu de rand sunt dacia oltcit kadett un golf 1 max 2 , sau un bmw ursulet mai veki... si hai sa zic R5 |
4 Attachment(s)
mot / int
astra / r5 |
mai naspa interior de r5 nu gaseai?... e de model mai vechi si e de prost gust... insa motorul de r5.. e adevarat... 400cp, 2 intercoolere, 3 blow off-uri, injectie etc... :rolleyes2
|
am votat cu golfu din punct de vedere al exteriorului pt ca asta ma intereseaza pe mine momentan ! f multe poti faci ..forma ii permite... sunt multe de spus si m-as repeta...
totusi 206 de ce nu apare in lista? iarasi o masina "modificabila" |
Quote:
tu esti cu renourile ! baga tu interioare! ce am gasit si io pe net cu ce r5 am fost eu era pregatit pt rally si nu avea inauntru nimika :) deci nu stiu cum arata un bord de r5 ''nou'' |
dupa parerea mea interiorul nu prea are importanta, sa fie util si simplu!
|
5 Attachment(s)
mot / int
calibra / oltcit mot dacia |
5 Attachment(s)
|
Am votat civic-ul :) imbatranesti cate piese de tuning gasesti pt ea
|
Quote:
|
Quote:
|
VW GOLF E CEA MAI TARE ,se poate schimba forma in foarte multe variante,super car pt mine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning