![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Quote:
Normal ca merita un cadou, o sa trebuiasca sa-i faci cadouri cam des anul asta...vin sarbatorile :)).Cam ce ai vrea sa-i cumperi :D? |
6 Attachment(s)
...si..usile fata cu oglinzi,balamale si macarale, aripa stanga si tragar...
..luni ma apuc sa astup gaurile de la bandouri daca tine vremea cu mine si nu ploua....si daca reusesc si iese frumos..ii astup si manerele:D ...multumesc mult lui Archanghel pentru "jucarii" sunt foarte multumita de ele recomand...apelati cu incredere..oricum voi stiti deja, degeaba va zic eu:D:-P cam... foarte... frig la el acolo...dar e ok :twisted: |
...bunn :tenisclap
...apropo , nu te grabeste nimeni .... ;) |
simt ca va iesi ceva calumea.... :shock:
|
Ohhoooo.... Un topic de urmarit :D Cred ca esti prima fata pe care o vad ca face asa ceva... ma refer la tinichigerie si d-astea.... Iti urez spor la treaba, si bani pentru tot ce vrei sa iei la masina!
PS: daca ai nevoie de ajutor, sar si eu, numa sa zici :) |
Mult succes cu proiectul in continuare:D..sa il vedem finalizat cat mai repede
|
spor la treaba.....o sa fii prima fata de pe forum cu maini de baiat....:)) sunt curios ce o sa iasa, sa ne tii la curent
|
multumesc pentru incurajari colegii..8) sa vedem luni daca ma pricep sau nu si eu sunt curioasa cum o sa iasa astupatul bandourilor;)...de mana mea:twisted:
B-99-SAA : azi am trecut pe langa tine pe la 19:30 erai in fata la parcul tineretului pe trecerea de pietoni:twisted:..te-am vazut tarziu as fi oprit sa te salut:D |
tare faina masina :) totusi am stat un pic si ma m uitat la gaura aia imensa din pragul tau :) si stateam si ma gandeam ca si eu am dar nu e chiar asa si a mea e din vina mea ca am dat cu masina jos cand era pe cric si o intrat cricu in prag... in rest ce sa zic ai lucrat mult la ea si iese fain . imi place ca ai rabdare:) eu ma cam disper si si banii is putini :) ce sa zic spor la munca si sa ai grija mare de ea.
PS: spune-mi te rog de unde ai luat farurile cu lupa si mai ales daca vezi bine cu ele si pe lunga si pe scurta sau se vad ca prastia:).... sau is home made cumva? o seara buna |
1. bafta cu masina!!!!
2. La Multi Ani !!!! ( e 30 acum :lol:) P.S cand te aproprii de final....facem poaze!!!! |
foarte frumos si foarte interesant ce faci acolo....si foarte frumos ca ai si ajutorul prietenilor....succes in continuare.
|
10 Attachment(s)
da...farurile..:D alta poveste..sa va spun in mare ..am vazut la Jock ca si-a vopsit el farurile in interior..si imi placea mult cum se vede...bun..nu m-am mai gandit la nimc..m-am apucat am desfacut sticla..am matuit frumos interiorul..l-am vopsit negru mat am lasat sa se usuce...si in timp ce ma uitam eu asa la ele..ce bine arata..si ce frumos le-am facut..am inceput sa gandesc...:oops si sa ma intreb..."oare se ma vede lumina acum???" bine inteles ca nu:oops:..Am pus mana pe telefon am sunat un prieten :twisted:(Razvan GRR) care bineinteles a ras de mine vreo 3 ore atunci si mai rade si acum:lol:) si cu ajutorul lui acum am lupe in faruri:oops: partea proasta e ca nu am decat faza scurta...mai fac si "tampenii" din cand in cand:D
daffy duck™: multumesc frumos... , masina azi implineste un an de cand este la mine..trebuie cinste8)8) |
:lol: ....merge sticla clara ;)
|
Quote:
|
La multi ani si multi km >:D<.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning