![]() |
Re: E36 - HELLROT!!
Quote:
Te salutam de la Bv!! |
Ar fi o chestie, sau daca nu pe mail ;)
|
Un mic update...farurile au primit sticle intermediare iar multumita lui Sprinter acum bat doar lupele...:D
|
.. si pozele pe cand ?! :P
Asteptam :D |
foarte frumoasa masina ai!!sa ai parte de ea!!
jantele de unde le-ai luat?sau au venit pe masina? |
Frumos BMW.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.Sa vina cat mai rapid o noua inima macar de la 2000 in sus!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Doamne` ajuta ! Sa fie cat mai pe burta ;)
|
Quote:
Ce urari... Asa sa fie! :lol: |
in primavara va fi sigur pe burta:))
|
grav. exact cum trebuie sa arate o masina...cat mai stock, jante, suspensie si bine ingrijita. de apreciat ca o pastrezi asa si nu o tratezi ca alti posesori de bmw. ;) bafta multa cu ea! ce player e ala din pozele cu interiorul?
|
Ms ms colegu!!!
Man playerul este Clartronic..lam cumparat din germania nou din magazin,imi doream ceva cu fata detasabila si care citeste absolut orice..dvd..divx..mp4..mp3..audio..jpg etc..Mi l-a montat un domn care se ocupa cu asa ceva,un electronist foarte apreciat prin Franta,treaba este ca i-am cerut o parere despre player,omul a fost sincer si mi-a spus ca,Clartronicul nu este o firma extraordinara precum panasonic,jvc,alpine..sony etc dar este bunicel(filmele se vad lacrima),eu il am de 1 an si nu am avut nici o problema cu el(are si touchscreen,pot atasa camere video la el,pt marsalier,are o groaza de chestii faine...bluetooth pt telefon..foarte multe).Puteam sa-mi cumpar tot la banii astia jvc,panasonic dar ecranul era putin mai mic,am si garantie 2 ani de zile la el:D!Acuma Doamne ajuta,sper sa nu sa strice nici dupa 2 ani:) |
Hai cu suspensia aia, Bogdane :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning