![]() |
Re: Ford Fiesta Rs1800
|
Va urez tuturor sarbatori fericite si sa ne auzim cu bine la anul :)
|
Quote:
|
Sarbatori fericite si multa sanatate !!!!;)
|
Am inceput anul destul de bine...mi-am luat alte jante,le-am vopsit,azi mi-au venit si cauciucurile Yokohama AVS Sport.Mi-am comandat amortizoare Koni Sport sa faca fata cu bine curbelor,caci amortizoarele stock cu arcuri sport sunt cam de cacat.I-am luat cold air intake CDA si ziceti-mi unu daca stiti vreun distribuitor de axe Kent ,caci momentan nu am gasit.Salut
|
Quote:
eu stiu pe aia de la topgear europa care aduc catcams dar de kent nus,asta e id lor :topgeareurope au sediul in iasi ;) |
Quote:
Si sunt 3 fabricanti de axe sport pentur motorul meu ,iar Kent sunt singurii care fac si modelul race,masina sa traga pana in 7500...mai caut,gasesc sgiur pe cineva:) |
Quote:
|
Quote:
|
Nu e vorba de vorbit prostii insa la un motor asemanator ..... din 16 supape 5 am scos remodelate, limitarea fiind la un rpm de 7500.
PS: la motorul de TypeR am vazut diferentele (motor ce urca in 8000rpm garantat), ma refer la materiale si la cota/tolerante (un singur motor de EP3 desfacut am vazut). Discutia ar putea evolua insa tot "incearca si te convingi" ramane metoda de lamurire chiar daca uneori se dovedeste costisitoare ....eu nu pot decat sa iti urez succes :). PPS: axele de la catcams sunt calitative, le-am avut la dispozitie pe un c20xe ... |
Quote:
PS:Cat cams nu fac axe pentru motoru meu,raman Kent Cams...sper sa fie bine:) |
Salut,da , despre cutia de 1.3 era vorba,eu am schimbat peste 4 cutii de viteza,iar cea mai fiabila si buna la rapoarte mi s-a parut cea de 1.3 (dar conteaza foarte mult kilometrii parcursi) . Cat despre axe iti recomand axe de la Pipercams chiar daca au un pret putin piperat . Iti las si un link sa iti faci o idee http://www.pipercams.co.uk/pipercams...id=ZETABP270BH . Si cauta sa faci serpii din serpi de SFI (c20xe) sa te duca mai putin,sunt ceva modificari de facut dar te duce mai putin . Si o volanta usoara ar fi mai mult decat indicata . Spor la treaba
Si apropo,cu cat e mai agresiva cu atat "balbaie" mai tare , dar gandeste-te si la ce-ti doresti de la masina, adica daca te apuci de modificari mai mari iti va fi relativ greu sa o conduci zilnic prin oras,consumul va creste s a m d |
Quote:
|
Frumoasa masina si ingrijita.
Ce amortizoare vrei?:lol: |
4 Attachment(s)
Quote:
Si azi am montat jantele de vara ca nu mia putea sa le vad in atelier stand degeaba:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning