![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
...:::8)It's time for Shopping, VNF It's all ready Done8):::...
Salutare, tuturor VNF este aproape gata:twisted::twisted: Astazi am fost la cumparaturi in targ la vitan si am cumparat urmatoarele: set proiectoare ceata+ instalatie, grile aeroterma(vezi poza),semnal stg. fata ca s-a spart:chainsaw: un contact(cel vechi nu prea mai face fata), nuca schimbator din piele(arata foarte bine se asorteaza cu bordul si fetele de usi) plasa pentru bara si grila fata, un furtun pentru benzina(cel vechi e cam tare) si crapat...Cam astea sunt piesele restul vor fi dupa ce o polishez si o spal si in alta destinatie foto:twisted: |
Foarte frumos ceea ce ai făcut pānă acum!
De comentat ar fi, dar este bine să vedem partea plină a paharului şi la tine paharul este destul de plin. Chiar īmi place ceea ce văd! Ca idee, ai putea īncerca să cumperi semnale de faţă albe de la hadpeter! Nu trebuia să dai bani pe ăla portocaliu. |
da alea albe ti le dadea moca :lol:
|
1 Attachment(s)
Ce e asta fratioare?Nu e pacat, ca dupa atata munca sa pui un rahat din asta?
Mi se pare o mare tiganie.Puteai sa lasi o toba standard, sa fie silentioasa, scurtai treava de iesire si montai un tips frumos din inox(inox nu tabla). Asa imi aduci aminte de unul din cartier, care avea, acum vreo 5 ani, la un Opel Kadett, diesel, 6 tevi(1 adevarata si restul false).:lol: In rest felicitari celor care au pus umarul la masina asta.In timp ce unii scuipa cu atata placere pe ele la R.E.M.A.T. altii le vopsesc si cele mai mici suruburi, le reconditioneaza la detaliu. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce firma e sprayul ala de vopsea termica ? ca mie`mi pare a multicolor vopsea normala ...
|
Quote:
|
pana iti faci alta toba ai putea sa dai cu niste spray la aia falsa...
|
Quote:
Asa ma bravo. Sa stapanesti sanatos tot ce ti-ai luat si furtunu ala de la benzina sa aibe ce manca. Cat ai dat pe nuca aia ? Arata bine...hai la montat si dupaia sedinta foto |
Quote:
Quote:
|
Dupa ce montezi nuca aia sa faci o poza si sa imi zici si mie mai detaliat cum ai montat-o ca poate imi iau si eu nuca daia ca arata bine :D
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning