Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Piese noi versus piese s.h. (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/199711-piese-versus-piese.html)

Nemilosu 25-07-10 22:31

Re: Piese noi versus piese s.h.

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3541815)
Esti nimic altceva decat alt posesor de audi frustrat ca e mai slab ca BMW-ul la TOATE capitolele, altfel nu aveai cum sa zici prostiile de mai sus :-P

Tocmai sa stii ca suspensiile originale de Bmw sunt mai bune decat cele originale de "vw mai scump" si chiar tin sute de mii de km daca sunt exploatate cum trebuie.....deci te rog frumos, eu vb de BMW nu de vw-ul mai scump!

era normal sa o dai in altele.
se va transforma si acest topic in marele, magnificul, mega para extraordinarul bmw si amaratul de audi.

revino-ti si incearca sa realizezi ce spui si inainte de a scrie repeta cu voce tare ca sa te auzi si tu ce tampenii debitezi.

off-topic
te astept la start cu coaja aia a ta "economica"

fasso 25-07-10 22:31

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3542150)
si linia vw se comapra cu hainele de la kenvelo , ieftine , multe si de proasta calitate. Cantitate multa,calitate cu alta ocazie.

Uimitor, dar sunt facute in aceeasi tara ambele :rolleyes2 chestia asta ma face pe mine sa ma intreb(cu toate ca-mi pun jumate de forum in cap) :" Ba, nemtii fac si masini?:shock: "
Increderea si totodata admiratia mea merg pe o singura masina nemteasca, si anume Audi S6. Atat! restul e cancan .

aleks 26-07-10 00:59

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 3541236)
mai baiatule, tu ai probleme mari la cap.
"Un telescop este un instrument de obicei optic, folosit îndeosebi în astronomie pentru observarea obiectelor cereşti"
la masina sunt amortizoare.

Înainte sa suferim de noi din cauza unui termen pe care-l folosim şi noi şi cei din industria orizontală cu conexiuni în zona automobilelor (ca să suferim de noi până la capăt în termeni deştepţi), mai bine am căuta pierduţi departe pe undeva ăia 7 ani de-acasă.
Daca nu poti pronunţa sau măcar citi cuvântul telescop, ignoră postul, nu jigni interloctorii din snobism şi din lipsă de argumente concrete.

BMnWA 26-07-10 09:02

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3542309)
Uimitor, dar sunt facute in aceeasi tara ambele :rolleyes2 chestia asta ma face pe mine sa ma intreb(cu toate ca-mi pun jumate de forum in cap) :" Ba, nemtii fac si masini?:shock: "
Increderea si totodata admiratia mea merg pe o singura masina nemteasca, si anume Audi S6. Atat! restul e cancan .

si opelul e facut in aceeasi tara cu mercedesul,dar au vre-o legatura ? HELL NO ! Mie imi place s4-le :evil:

sLi4bmw 26-07-10 16:00

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3542543)
Înainte sa suferim de noi din cauza unui termen pe care-l folosim şi noi şi cei din industria orizontală cu conexiuni în zona automobilelor (ca să suferim de noi până la capăt în termeni deştepţi), mai bine am căuta pierduţi departe pe undeva ăia 7 ani de-acasă.
Daca nu poti pronunţa sau măcar citi cuvântul telescop, ignoră postul, nu jigni interloctorii din snobism şi din lipsă de argumente concrete.

corect

Nemilosu 26-07-10 17:07

Quote:

am postat in ordine gresita
ma referam ca are probleme la cap deoarece sustine ca un amortizor tine 350.000 km.

aleks 27-07-10 01:20

Ştim cu toţii că interlocutorii noştri de penet sunt de multe ori prea siguri pe informaţii pe care nu le stăpânesc, sau pe care în realitate nu le-au întâlnit defapt niciodată, ştim că şi replicile pe care le citim sunt de multe ori stupide sau agresive, dar dacă nu ridicăm noi ştacheta, şi folosim minciuni, jigniri, replici stupide ca răspuns s-ar numi ca folosim aceeaşi monedă, şi degeaba îi arătăm cu degetul pe alţii dacă facem fix la fel, sau mai rău.

Crisskro 27-07-10 14:50

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3541873)
Intr-un fel cam ai dreptate....la cum merg, masinile BMW iti dau impresia ca esti pe o motocicleta sport :D

Haide bai...
Cand masina ta era noua avea putin peste 110 cai pe tona, acu daca ai 100 pe tona sa fii multumit (cu piese second si filtre de ulei neschimbate la schimbatul uleiului)
A spune ca masina ta iti da senzatii de motocicleta sport e ca si cum ai spune: beau apa si are gust identic cu mierea.

adrian78bmw 27-07-10 15:41

pentru piese pentru caroserie gen oglinzi usi aripi spoilere merg pe SH pentru partea mecanica merg pe piese noi dar nu neaparat si originale..

Gixer 27-07-10 17:56

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3545989)
Haide bai...
Cand masina ta era noua avea putin peste 110 cai pe tona, acu daca ai 100 pe tona sa fii multumit (cu piese second si filtre de ulei neschimbate la schimbatul uleiului)
A spune ca masina ta iti da senzatii de motocicleta sport e ca si cum ai spune: beau apa si are gust identic cu mierea.

Hehe, am filtru si toba sport, deci tzapa, am cam 180Cp defapt. Nu vb prostii ca motoru nici dupa un jaruit nu scoate practic deloc gaze de carter, si apa sta fix la jumate acolo unde statea de cand avea 0km masina :-P
La accelerare o poti compara cu o motocicleta de 200kg si 40cai intr-adevar, dar la senzatii cand iei viraje cu 120 sau specific pt 4 roti drift de 50-100m la 45gr chiar intrece unele senzatii de pe o moto sport!

Gixer 27-07-10 17:58

Quote:

Originally Posted by Nemilosu (Post 3543959)
am postat in ordine gresita
ma referam ca are probleme la cap deoarece sustine ca un amortizor tine 350.000 km.

Iti repet vb de amortizor de BMW original de 800E nou, nu de audi facut in Franta chiar la Monroe 8) ......deci in primul rand revizuieti problemele cu ciuda si pe urma sa ma faci debil da?!

Gixer 27-07-10 18:07

Quote:

Tipic lupul moralist. Face fix ca si cand ma dau cu baetii cu audi, pe cand cred ca m-o facut, fix atunci o dau in bara cu schimbatu vitezei sau nu foarfeca picioarele destul si raman in urma :lol:
Bine i-ai zis, astia cu audi care fac d-astea(nu generalizez) sunt niste snobi habarnisti defapt, adica si de ar avea poate bani de S55AMG sau 750i nou ei isi iau audi, pt ca scopul lor e numai ala de a fii un pic mai jmeker decat vecinul capsunar cu passat, si o auzit ei ca tractia spate te fura pe gheata si li-i frica atunci, neauzind ca exista 4-matic si X-drive 8)

BMnWA 27-07-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3546433)
Hehe, am filtru si toba sport, deci tzapa, am cam 180Cp defapt. Nu vb prostii ca motoru nici dupa un jaruit nu scoate practic deloc gaze de carter, si apa sta fix la jumate acolo unde statea de cand avea 0km masina :-P
La accelerare o poti compara cu o motocicleta de 200kg si 40cai intr-adevar, dar la senzatii cand iei viraje cu 120 sau specific pt 4 roti drift de 50-100m la 45gr chiar intrece unele senzatii de pe o moto sport!

intrece doar in cazul in care tu nu ai mers cu cineva care sa foloseasca totii caii de la o motocicleta sport. Depinde ce intelegi tu prin motocicleta sport..Toba si filtrul sport nu are nici o treaba cu caii , alea doar la ureche iti dau impresia de cativa cai in plus dar daca o pui pe dyno iti garantez ca nu e nici o diferenta .

Gixer 27-07-10 19:08

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3546573)
intrece doar in cazul in care tu nu ai mers cu cineva care sa foloseasca totii caii de la o motocicleta sport. Depinde ce intelegi tu prin motocicleta sport..Toba si filtrul sport nu are nici o treaba cu caii , alea doar la ureche iti dau impresia de cativa cai in plus dar daca o pui pe dyno iti garantez ca nu e nici o diferenta .

Motocicleta am un FZR 1000 Exup de 145 Cai (280kg cu mine pe ea)......ala-i bun?!
Mie mi se pare ca de la 200 in sus nu prea mai trage, da la 0-100 iti mananca sufletu(2.9s).....si chiar si pana in 150 :-) 1-a: 110; 2-a: 160; 3-a: 210
Curba de la Mera am luat-o cu 150-160kmph iar de la Topa la Cj-N(25km) am facut 12 min mergand pe drum de 4 ori cu 200+

BMnWA 27-07-10 19:18

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3546601)
Motocicleta am un FZR 1000 Exup de 145 Cai (280kg cu mine pe ea)......ala-i bun?!
Mie mi se pare ca de la 200 in sus nu prea mai trage, da la 0-100 iti mananca sufletu(2.9s).....si chiar si pana in 150 :-) 1-a: 110; 2-a: 160; 3-a: 210
Curba de la Mera am luat-o cu 150-160kmph iar de la Topa la Cj-N(25km) am facut 12 min mergand pe drum de 4 ori cu 200+

fata de anii 90 in prezent au mai cam evoluat motoarele , dupa 2000 nu mai poti zice ca dupa 200 nu mai trage ca e nebunie. Nu stiu cum merge al tau dar vara trecuta m-am dat cu un zx6r din 2001 si era destul de intepat.

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning