![]() |
Re: Piese noi versus piese s.h.
Quote:
se va transforma si acest topic in marele, magnificul, mega para extraordinarul bmw si amaratul de audi. revino-ti si incearca sa realizezi ce spui si inainte de a scrie repeta cu voce tare ca sa te auzi si tu ce tampenii debitezi. off-topic te astept la start cu coaja aia a ta "economica" |
Quote:
Increderea si totodata admiratia mea merg pe o singura masina nemteasca, si anume Audi S6. Atat! restul e cancan . |
Quote:
Daca nu poti pronunţa sau măcar citi cuvântul telescop, ignoră postul, nu jigni interloctorii din snobism şi din lipsă de argumente concrete. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am postat in ordine gresita ma referam ca are probleme la cap deoarece sustine ca un amortizor tine 350.000 km. |
Ştim cu toţii că interlocutorii noştri de penet sunt de multe ori prea siguri pe informaţii pe care nu le stăpânesc, sau pe care în realitate nu le-au întâlnit defapt niciodată, ştim că şi replicile pe care le citim sunt de multe ori stupide sau agresive, dar dacă nu ridicăm noi ştacheta, şi folosim minciuni, jigniri, replici stupide ca răspuns s-ar numi ca folosim aceeaşi monedă, şi degeaba îi arătăm cu degetul pe alţii dacă facem fix la fel, sau mai rău.
|
Quote:
Cand masina ta era noua avea putin peste 110 cai pe tona, acu daca ai 100 pe tona sa fii multumit (cu piese second si filtre de ulei neschimbate la schimbatul uleiului) A spune ca masina ta iti da senzatii de motocicleta sport e ca si cum ai spune: beau apa si are gust identic cu mierea. |
pentru piese pentru caroserie gen oglinzi usi aripi spoilere merg pe SH pentru partea mecanica merg pe piese noi dar nu neaparat si originale..
|
Quote:
La accelerare o poti compara cu o motocicleta de 200kg si 40cai intr-adevar, dar la senzatii cand iei viraje cu 120 sau specific pt 4 roti drift de 50-100m la 45gr chiar intrece unele senzatii de pe o moto sport! |
Quote:
|
Quote:
Bine i-ai zis, astia cu audi care fac d-astea(nu generalizez) sunt niste snobi habarnisti defapt, adica si de ar avea poate bani de S55AMG sau 750i nou ei isi iau audi, pt ca scopul lor e numai ala de a fii un pic mai jmeker decat vecinul capsunar cu passat, si o auzit ei ca tractia spate te fura pe gheata si li-i frica atunci, neauzind ca exista 4-matic si X-drive 8) |
Quote:
|
Quote:
Mie mi se pare ca de la 200 in sus nu prea mai trage, da la 0-100 iti mananca sufletu(2.9s).....si chiar si pana in 150 :-) 1-a: 110; 2-a: 160; 3-a: 210 Curba de la Mera am luat-o cu 150-160kmph iar de la Topa la Cj-N(25km) am facut 12 min mergand pe drum de 4 ori cu 200+ |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning