![]() |
``Vadim e dezechilibrat mintal, si daca ajunge in fruntea statului, ajumgem mai rau ca irakienii,,,razboi civil...etc... Iar de banii altora nu duce el grija, totul e imagine si vorbe goale.. ...
.. hmm :twisted: , te cam inseli, nu are nici unul dintre candidatii la presedintie cultura lui Vadim,e doctor in iostorie 8) 8) eu il votez pe vadim,ceilalti `papusari `au mai fost pe la putere si nu au facut nimic pt noi, doar si-au umplut buzunarele :evil: :evil: sa-l lasam si pe el sa vedem ce poate sa faca,in legatura cu ungurii,cine a fost dintre voi printre ei? eu am fost si m-am simt exact ca aici:emigrant :x |
|
NU VOTEZ
|
Eu votez pe Bombonel pt ca au ai mei pile in PSD si i-ar ajuta daca ar iesi Adrian Nastase. :lol: :lol:
|
Eu votez pe Bombonel pt ca au ai mei pile in PSD si i-ar ajuta daca ar iesi Adrian Nastase.
:x ...fiecare dupa interesele personale,asa cum e romanul individualist ....guvernele dupa 89 au distrus Romania :evil: :evil: ,eu nu mai cred in niciunul ca ne va aduce prosperitatea asa cum ne mint politicienii inaintea fiecarei campanii electorale :blahblah: :blahblah:....si dupa ...uita repede de noi si se intorc la meseria lor:furatul cat mai mult si cat mai repede :evil: :evil: |
Au ai tai pile in PSD si... te ajuta?! :lol: Get real !
Basescu 100 % :twisted: |
Re:
Quote:
PS: vad k o duce bine basesco! bv lui! |
TOATA LIPSA DE RESPECT PENTRU CEI CARE AU VOTAT CU NASTASE !!!!
|
Hotz mai mare nu exista... Daca vrem o viata mai buna, o schimbare, sa uitam de PSD...
|
Hondare... pe cine votezi ? :lol:
|
Basescu. Cred ca e singurul la ora actuala care poate face o schimbare.
Dintre doua sau mai multe rele, alegi raul mai putzin rau... :wink: |
Eu am motivele mele sa nu votez cu Basescu. Si sincer chiar mi-e lene sa le enumar dar totusi o sa fac si chestia asta. :lol:
1) In vara a venit el cu o idee foarte tampita: sa nu dea voie tirurilor ca pe timpul verii intre anumite ore (ceva de genu 7:00-22:00) sa circule prin Bucuresti. Oare cei care au firme si le vin zece tiruri la incarcat/descarcat marfa ar trebui sa le incarce/descarce la ora 22:00 sau cand ?! Si muncitorii de la firmele respective ar trebuii sa munceasca 24 de ore din 24 ? Mi se pare stupid rau. 2) Faza cu Stolojan. No comment. A plans la TV si a spus ca Stolojan nu este bolnav ci ca se fac presiuni mari asupra lui si de asta s-a retras. Miercurea trecuta pe Realitatea TV la o emisiune (nu ii mai stiu numele) era Basescu care sustinea ca Stolojan era mult prea bolnav ca sa poata continua. Ce draq este asta?! Daca ma mai gandesc mai gasesc cateva lucruri care ma deranjeaza rau la Basescu. |
Scuzati-ma ca am postat de 2 ori dar imi merge netu infect in acest moment. :oops:
|
In nici un orash care se vrea capitala si civilizat, camioanele NU depashsesc granitele shoselei de centura...exista platforme industriale de descarcare, mai departe marfa e preluata de masini mai mici si duse la destinatie...asa ar tb sa fie si in Bucuresti...dar au ajuns platformele alea locuri de recreere ale tiganilor si aurolacilor...ma pish pe camioanele lor, eu nu le-as da voie DELOC sa mai circule in orash....si in conditiile in care, daca in 2-3 ani nu se face ceva, capitala noastra dragutza va fi BLOCATA complet si nu o sa mai poata circula nimeni cu masina...Basescu nu e prost deloc...
Cat despre faza cu Stolojan, e o chestie pur politica...l-a scapat porumbelul, nu a fost intelept din partea lui, si a lasat-o moale... |
B68VLD, ai dat cu batu'-n balta! Basescu chiar este cel mai bun primar al Bucurestiului de dupa 1989(respect celor care au facut posibile aceste discutii!!).
Mai frate, cum e sa-ti vezi primarul general, pe santierele Bucurestiului dupa 12 noaptea?? (si nu o data) Iti zic eu: jos palaria!!! Cum e fara toate buticurile? Cum e cu bulevarde intregi asfaltate bine? Cum e cu tramvaiele alea \"usoare\" :lol: care omoara prosti gen \"saritor de garduri\" sau \"sofer de tir care intoarce exact unde nu poate\"? Iti zic eu: la mai mare! Ca prosti sunt destui :D Cum e sa te intreci cu Solenza cu un tir cisterna (cel mai lung) in mijlocul zilei, prin Militari? Senzatie majora! Ala nu merita sa nu mai calce prin Bucuresti?? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning