![]() |
Re: CLIO 172 TURBO
asa ca sa moara dusmanii de ciuda :))
|
Quote:
|
sa inteleg ca si tu esti invidios ca merge? =))
|
hai ma repede cu rodaju sa vedem ce poate masina :d
|
Quote:
Merg de doua luni si ceva aproape zilnic cu masina, si nu am nici cea mai mica problema.Nu credeam ca o masina facuta de la zero sa mearga asa de bine.Nu vreau sa laud pe nimeni ,dar din ce vad la a mea ,pot spune ca e un proiect reusit. |
Sper sa pot spune si eu exact ca tine BPR-ule(esti un caz fericit). Am rodaju terminat, dar .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...nu stiu ce bujii mai reci sa pun :sad::sad::sad:
|
Masina merge acum cu 1,4 bar si a scos 305 cp la roata.Saptamana viitoare trebuie sa vina map-u de 3 bar si mai umblam la putere.Un filmulet pe autostrada cu presiune 0,7 :-) ...https://www.youtube.com/watch?v=hn2ak0y541s
|
frumos felix;)
|
iures merge masina, felicitari.
|
7 Attachment(s)
Buna seara in primul rand.A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe acest forum , dar evenimentele de azi chiar m-au facut fericit. Cristi respectiv Felix au dat dovada de pasiune si profesionalism.
Azi proiectul s-a finalizat cu succes.Ultimele reglaje au scos la iveala un monstru de 402 cp , la un boost de 1,4 cu benzina de 95 Lukoil ( :lol: ). Maine urmeaza setarea limitarii de boost pe treptele 1 si 2 . Atasez niste poze din cursul zilei de azi printre care si graficul de putere. p.s. Felicitari Cristi Maier !!! |
Felicitari Pentru finalizarea proiectului, dupa atata munca ,timp, si greutati peste care ati trecut merita un asemenea rezultat !Ma bucur ca este gata si astept sa vad si rezultate dupa atata efort depus , Inca odata Felicitari lui Felix si lui Cristi Maier!
|
Bravo! Super tare rezultatul, un motiv in plus sa apasam acceleratia modificarilor extreme. La cat mai multe victime, Felix, felicitari Cristi pentru rezultat!!
|
Quote:
|
multi vad putini pricep :))
|
Felicitari!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning