![]() |
Re: 4TuningRO numarul 2 !
2 Attachment(s)
Quote:
Nu a precizat apartenenta la nici un club, si nu avea sticker, dupa cum se vede in poze... sincer, nu a stiut nimeni ca e masina de la voi imi pare rau, sincer... promit ca gasesc o metode reparatorie... deja am o idee in directia asta. inca o data, insist ca a fost total neintentionat, si ca rezolvam |
revista NU a aparut in zonele de distributie din centrul capitalei de la inceputul acestei saptamani.
|
Quote:
|
sa asteptam ca o sa apara peste tot...si sunt destule pentru toti. :)
|
Asteptam cu nerabdare sa ajunga si in nordul tarii :(
|
Lista cu locatiile Rodipet unde a fost trimis numarul 2:
https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18612-4tuningro-nr-2-locatii-gasiti-revista.html |
Azi am cumparat revista... multe poze, multe masini :D
|
revista a ajuns si la tulcea . maine ma duc sa o cumpar :)
|
am gasit revista si nu pot sa spus decat ca e prea smek ...
si un multzan pt realizatori pt ca mi-au scris numele (pag. 5 "hai lasa-ne ") pt cateva poze puse la dispozitzi . :D:-P;) ....poate colaboram si in nr viitor ..... (cred ca mi sa urcat la cap :-P ) |
cel mai mult la revista imi place rubrica lifestyle si mai ales acolo unde te invata cum sa faci burnout`uri . revista e ff mishto si merita toti banii. succes in continuare la nr 3 :D
|
Gratzian, ai trimis revista la cei care au facut comanda online? Pls lasa un mesaj.
|
da, cine se ocupa, stiu ca a trimis-o
|
unde-i revista in Bacau o caut de mi-a crescut barba...am cautat-o tot de unde am cumparat primul nr, si aia spun ca nu a aparut inca!:x
|
f tare revista......oricum,gusu nu mai e in insomia cu masina aia??/ca nu scria nik ca ar fi....si inca ceva: ultima pagina cu shopping-noile rotzi barracuda seamana cu niste amortizoare...=))
|
f bune observatia .... acelea sunt intradevar niste arcuri H&R nu Barracuda
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning