![]() |
Re: BMW E36 Compact M3 RedZoneTuning
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
partea din spate(bass) este gata
urmeaza fata( medii si inalte) |
Quote:
|
Quote:
Pana in prezent: - antifonare integrala, pe unele suprafete strat dublu - un set de cablaje 0 AWG (se va suplimenta) - incinta + difuzor Digital Designs 9518 (full options) :-) - amplificator subwoofer Digital Designs M3 (temporar) Urmeaza acomodarea unor difuzoare in partea din fata, capabile sa sustina macar partial "cantitatea" de bas. Scopul masinii este de a fi un "daily driver" eficient, suficient de potent ca presiune sonora dar si capabil sa cante orice, fara prea mari probleme. Inca exista aspecte de ordin tehnic ce se stabilesc pe masura ce lucrarea se efectueaza, astfel incat solutia finala sa fie optima din cat mai multe puncte de vedere. Dupa primele probe, in ciuda actualelor minusuri evidente... e promitator. :-P Update-uri pe masura ce se inainteaza cu lucrarea. ;) |
Voi nu sunteti normali :) Va faceti club in masina? :p Sa nu uitati animatoarele! :d
|
1 Attachment(s)
1 poza cu fata de portiera modificata
|
Quote:
nu mai suport acest suspans:shock: |
5 Attachment(s)
poze cu fetele de portiera(pe fata,cea precedenta este cu fata de portiera pe dos)
+2 cu amplifurile si o parte din conectica |
Frate se aude super smecher subwoofer-ul l-am auzit si eu in seara asta eram pe la blocu turn se auzea de afara cum se aude la mine in masina asa ca imi dau seama ce criminal se aude inauntru. Super smecher bafta incontinoare ......apropo BMW ala NT 14 tea e tot al tau e cel mai crimilal BMW din piatra imi place fff mult .
|
Quote:
M3-ul albastru e tot al meu:D Deja am adunat cateva reclamatii datorita sistemului din Compact in doar 2 zile!! |
Quote:
mai vrei una?? :D si mie mi-au dardait termopanele la servici din cauza ta! :D smecherie tare sistemu! ;) |
Quote:
In curand vom fi in masura sa efectuam asemenea lucrari la sediul nostru cu produse si manopera de calitate si pentru orice buzunar!! |
Un film cu distractia de duminica din poligon... https://www.youtube.com/watch?v=0lqmHE3Liyk
Nu se vrea un Oscar pt regizor!:D |
Masina se vinde la pretul de 5000 euro neg!!
In pret intra sistemul de sunet si kitul de M vopsit si montat pe masina impreuna cu jantele cu anvelope de iarna si un set de vara Brock B6 cu anvelope in stare f buna! |
5 Attachment(s)
Momentan masina este scoasa de la vanzare...
Proiectul continua! In prezent se lucreaza la partea estetica dar si tehnica! Vechiul motor de 1,6i se inlocuieste cu unul de 1,8ti luat tot de pe un Compact E36... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning