![]() |
Re: CT 23 C M Y
Arată bine de tot, dar ar fi arătat şi mai bine dacă făceai barele clean, fără dungile alea care delimitau īnainte suprafaţa vopsită de cea nevopsită.
P.S Cam multe hărtii de liberă trecere:D... unde lucrezi? Consiliu Judeţean? |
Daca nu inebunesti , vorbesti singur :))))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...... inca 2 poze ....... facute acu juma de ora ;)
|
Quote:
Poliţia ce zice cānd te prinde cu farurile astea ? |
Quote:
|
Super masina sper ca nu mai uitat cu treaba ce am vorbit la telefon si inca odata frumoasa masina;)
|
stai linistit ca nu te-am uitat......ms.......da a iesit bine......sa ii pun si jantele si atunci se schimba toata treaba...... am si capacul de la rezervor dat sa-mi faca un aerograf pe el.....o sa fie gata cam in 2-3 zile
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
..... gata mi-am achizitionat si anvelope noi ..... yokohama s.drive 195/50/15 pret 520 ron bucata........dar am avut super noroc si am dat 180 ron pe bucata ;) le luase si a vandut masina si a ramas cu ele ,nici nu apucase sa le monteze,factura,garantie + distantiere spate de 20mm si prezoane de 50mm .....
|
Quote:
hai ca da marfa rau pe masina,felicitarii |
Chiar draguta masina! la motor ramane cum e acum?
|
Frumoasa rau, punei folie si pe fata:rolleyes2
|
.....la motor momentan ramane asa......resoftare,filtru aer sport si evacuare cap coada inox........saptamana asta intaresc si amortizoarele......direct folie fata.....azi tre sa iau si capacu rezervor,m-a sunat ieri ca e gata.....urmeaza scaune sport si ceasuri suplimentare pe stalp......
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning