![]() |
Re: dacia logan 1.5DCI B-85-MFC
cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ? |
Quote:
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika:D parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa |
Quote:
Tuning fara bady kit exterior nu exista la fel cum nu exista tuning fara jante. Asta este parerea mea si sunt sigur ca am dreptate. |
4 Attachment(s)
Quote:
|
si mai depinde si de masina ...ca nu la toate masinile merg body-kit-urile......dar na tiinand cont ca eu nu ma pricep la dastea cu tuning....ar trebui sa tac din gura:P dar fara sup akuma fiecare cu pasaricile lui ......;) si ptr cunostinta ta generala am lucrat cu fibra mult timp gen din 2004)...si am facut multe masini;) care culmea la toate saloanele la care au ajuns au luat premii ca la balamuc ;) dar astea sunt detalii;)
|
Quote:
Eu nu am vrut sa te jignesc sau sa umbresc calitatile tale, mi-am expus si eu o parere pe un forum public doar. Daca este adevarat ce spui ca ai lucrat in fibra de sticla si ai facut masini care au castigat premii eu tin sa te felicit, cu atat mai mult puteai sa faci pentru tine ceva deosebit. Bafta si scuze ca am postat pe therdul tau si ai inteles gresit ce am vrut sa zic. |
Quote:
|
hmmm...frumoasa masina ai....culoare da ft bine pe ea...la fel si jantele...
in legatura cu arcele,de ce nu incerci H&R sau weittec...:D? a fost vopsita la cuptor?cat te-a dus vopseaua?bafta! |
Quote:
si legat de h&r sau weittec...cat imi coboara masina fata de stock? max 5 6 cm ....eu vreau ceva mai jos minim 7 8 deci tot varianta custom e baza:P |
dar nu e si cea mai in regula :) arunca un ochi la kw ..reglabile , poate te tenteaza ceva!:)
|
pfuuuui.....pai cum ai rezolvat sa o faci pe casco?
H&R coboara doar 3,5-4... si cum zice Cosmin...incearca kw daca vrei masina joasa..:D bafta! |
Quote:
|
Quote:
uite raspunsul de la niku... Buna ziua, din nefericire nu exista autoblocant pentru 1.5 dci. Suspensie KW coboara intre 30 si 55 mm. Cu stima, RACING NICK deci nu e mare combinatie cu ea si mai e si vreo 850e.... |
am vazut un logan cu reglabila kw si era mult mai mult lasata nu doar 55mm
tot suspensie reglabila kw au si loganurile cup din germania si sunt foarte joase |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning