Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia logan 1.5DCI B-85-MFC (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/174856-dacia-logan-1-5dci-85-mfc.html)

Relu_GTT 10-03-10 22:45

Re: dacia logan 1.5DCI B-85-MFC

cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ?

cristy_4speed 10-03-10 23:18

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3169963)
cum ti se aude evacuarea cu teava fara tobe ?
si referitor la arcuri la logan unii au taiat doar o spira, ca mai mult se zice ca nu se poate ca nu mai sta arcul la locul lui pe urma si poate sa cada arcurile... tu zici ca ai taiat 1,5/2 spire si le-ai mai si comprimtat, nu ai probleme de genu asta ?

evacuare se aude demential ...mie unu imi place super mult prin simplu fapt ca se aude exact cum trebuie .....nu te da afara din masina la drum lung e un zgomot placut si afara se aude destul de bn si binenteles ff gros
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa
oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika:D parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa

FAST&FURIOUS 11-03-10 07:00

Quote:

Originally Posted by cristy_4speed (Post 3170093)
evacuare se aude demential ...mie unu imi place super mult prin simplu fapt ca se aude exact cum trebuie .....nu te da afara din masina la drum lung e un zgomot placut si afara se aude destul de bn si binenteles ff gros
referitor la arcuri ....au fost scurtate tijele de la amortizor .....deci nu exista riscul sa sara si cu arcu sta la locul lui dupa ce l-am taiat ...cand l-am dus la nenea ala sa le comprime.....in partea de sus le-a indoit ultima spira ca sa cada bine pe flansa
oricum zilele astea o sa imi pun unele normale ...si arcurile din care doar o sa tai....ca la ce drumuri avem in buc ...mi-au rupt ficatzi.....si pe astea le-am promis unui amic....si pana cand se mai amelioreaza treaba cu drumurile....(cred ca never) si imi vin si celalalte jante...o sa imi fac alta ...ca oricum vreau sa vopsesc din nou masina .....si sa ii modific barile ...dar bineteles ceva ff finut ....ca nu mai sunt adeptul tuningului exagerat ....cel putin pe logan ...si asta dupa ce am lucrat in domeniu (rs-tuning) ceva timp si am facut cateva masini .... am ajuns la concluzia ca cel mai frumos tuning la logan e cat mai simplu.....masina cat mai joasa roti frumoase....barile un pic de tot modificate....si o vopsea simpatika:D parerea mea ......respect ptr baietii cu logan cu body-kit uri doar ca mai nou am alte gusturi .....akum 2 ani eream inebunit cu kit-ul de la pilot....etc akuma mi sa luat bafta multa

Un kit exterior cum sunt cele de la Pilot care sunt pe sute de masine este banal, dar un kit exterior care nu-l vezi la tot pasul este deja altceva.
Tuning fara bady kit exterior nu exista la fel cum nu exista tuning fara jante.
Asta este parerea mea si sunt sigur ca am dreptate.

cristy_4speed 11-03-10 14:45

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 3170404)
Un kit exterior cum sunt cele de la Pilot care sunt pe sute de masine este banal, dar un kit exterior care nu-l vezi la tot pasul este deja altceva.
Tuning fara bady kit exterior nu exista la fel cum nu exista tuning fara jante.
Asta este parerea mea si sunt sigur ca am dreptate.

nu vreau sa te contrazic fiecare cu parerea lui dar in fine daca tot vroiai sa fi unic ....trebuia sa vb cu baieti de la baia mare .....cei care au facut kit-ul asta ptr logan sa iti faca si tie ceva custom .....gen cum a facut GGD-ul si a lui chiar a iesit cum tre si poate fi sigur ca nu mai vede inca una la fel pe strada si stie de ce a investit bani ;) in fine eu unu merg pe cat se poate mai aproape de stock si o sa ii fac ceva ff finutz la bari asta ramane de vazut si o sa iti spun si eu niste poze cu o masina ....si sa imi spui daca e tunata sau nu ?

cristy_4speed 11-03-10 14:50

si mai depinde si de masina ...ca nu la toate masinile merg body-kit-urile......dar na tiinand cont ca eu nu ma pricep la dastea cu tuning....ar trebui sa tac din gura:P dar fara sup akuma fiecare cu pasaricile lui ......;) si ptr cunostinta ta generala am lucrat cu fibra mult timp gen din 2004)...si am facut multe masini;) care culmea la toate saloanele la care au ajuns au luat premii ca la balamuc ;) dar astea sunt detalii;)

FAST&FURIOUS 11-03-10 15:10

Quote:

Originally Posted by cristy_4speed (Post 3171847)
si mai depinde si de masina ...ca nu la toate masinile merg body-kit-urile......dar na tiinand cont ca eu nu ma pricep la dastea cu tuning....ar trebui sa tac din gura:P dar fara sup akuma fiecare cu pasaricile lui ......;) si ptr cunostinta ta generala am lucrat cu fibra mult timp gen din 2004)...si am facut multe masini;) care culmea la toate saloanele la care au ajuns au luat premii ca la balamuc ;) dar astea sunt detalii;)

Referitor la postul dinainte ti-am trimis un Pm.
Eu nu am vrut sa te jignesc sau sa umbresc calitatile tale, mi-am expus si eu o parere pe un forum public doar.
Daca este adevarat ce spui ca ai lucrat in fibra de sticla si ai facut masini care au castigat premii eu tin sa te felicit, cu atat mai mult puteai sa faci pentru tine ceva deosebit.
Bafta si scuze ca am postat pe therdul tau si ai inteles gresit ce am vrut sa zic.

cristy_4speed 11-03-10 15:25

Quote:

Originally Posted by FAST&FURIOUS (Post 3171928)
Referitor la postul dinainte ti-am trimis un Pm.
Eu nu am vrut sa te jignesc sau sa umbresc calitatile tale, mi-am expus si eu o parere pe un forum public doar.
Daca este adevarat ce spui ca ai lucrat in fibra de sticla si ai facut masini care au castigat premii eu tin sa te felicit, cu atat mai mult puteai sa faci pentru tine ceva deosebit.
Bafta si scuze ca am postat pe therdul tau si ai inteles gresit ce am vrut sa zic.

tocmai ca am lucrat cu fribra si am facut ceva masini ...am zis ca dupa parerea mea cel mai bine i-ar sta asa mai clean ....ca puteam ff ushor sa ii trantesc un body-kit si gata ....dar am zis ca ceva mai finut ar da mai bn pe ea.....asta am incercat sa zic .....nu m-am suparat pe tn ca nu am de ce u doar ti-ai spus parerea ta exact cum am facut si eu

TheNZN 11-03-10 16:20

hmmm...frumoasa masina ai....culoare da ft bine pe ea...la fel si jantele...
in legatura cu arcele,de ce nu incerci H&R sau weittec...:D?
a fost vopsita la cuptor?cat te-a dus vopseaua?bafta!

cristy_4speed 11-03-10 16:49

Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 3172182)
hmmm...frumoasa masina ai....culoare da ft bine pe ea...la fel si jantele...
in legatura cu arcele,de ce nu incerci H&R sau weittec...:D?
a fost vopsita la cuptor?cat te-a dus vopseaua?bafta!

mi se pare ca e o poza cand e in cuptor abia vopsita :P mult rau .....devizu total a iesit pe la 78 de mil...am pus eu vreo 25 30 parca si restu casco:D \
si legat de h&r sau weittec...cat imi coboara masina fata de stock? max 5 6 cm ....eu vreau ceva mai jos minim 7 8 deci tot varianta custom e baza:P

B-61-KYS 11-03-10 17:35

dar nu e si cea mai in regula :) arunca un ochi la kw ..reglabile , poate te tenteaza ceva!:)

TheNZN 11-03-10 18:01

pfuuuui.....pai cum ai rezolvat sa o faci pe casco?
H&R coboara doar 3,5-4...
si cum zice Cosmin...incearca kw daca vrei masina joasa..:D
bafta!

cristy_4speed 11-03-10 19:15

Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 3172520)
pfuuuui.....pai cum ai rezolvat sa o faci pe casco?
H&R coboara doar 3,5-4...
si cum zice Cosmin...incearca kw daca vrei masina joasa..:D
bafta!

da un add pe mess la cristi_18us si vb legat de casco ......;)

cristy_4speed 11-03-10 19:20

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3172452)
dar nu e si cea mai in regula :) arunca un ochi la kw ..reglabile , poate te tenteaza ceva!:)

nu am avut probleme cu ea ceea ce e ff bn ..m-am interesat si la kw aia reglabila
uite raspunsul de la niku...
Buna ziua,

din nefericire nu exista autoblocant pentru 1.5 dci.
Suspensie KW coboara intre 30 si 55 mm.

Cu stima,
RACING NICK

deci nu e mare combinatie cu ea si mai e si vreo 850e....

Relu_GTT 11-03-10 19:24

am vazut un logan cu reglabila kw si era mult mai mult lasata nu doar 55mm
tot suspensie reglabila kw au si loganurile cup din germania si sunt foarte joase

cristy_4speed 11-03-10 20:18

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3172874)
am vazut un logan cu reglabila kw si era mult mai mult lasata nu doar 55mm
tot suspensie reglabila kw au si loganurile cup din germania si sunt foarte joase

te cred eu ti-am aratat ce raspuns am primit de la nicu.......pana mea si sa dau 850 e ptr 5,5 cm ...am zis nu ..ca de bani astea .....imi iau frane ....jante orice alceva;) pana mea :((

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning