Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Motor C20XE pe cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/162117-motor-c20xe-cielo.html)

banzay 25-05-10 21:40

Re: Motor C20XE pe cielo

Eu inca nu fac pasul asta...dar pe la toamna sper... sa vad poate iau o masina intreaga.

flavirus 25-05-10 21:44

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3389669)
Eu inca nu fac pasul asta...dar pe la toamna sper... sa vad poate iau o masina intreaga.

tu te decizi .. eu te ajut cu ce pot da numai sa nu mai avd ca te milogesti de unu si de altu
toata investitia te costa aprox 1500-2000 euro
atat am bagat eu pana acum
asta daca vrei sa stii o suma .
si asta fara frane .. :((

mike-fullspeed 25-05-10 23:14

nu as baga atatia bani intr-un cielo nici daca m-ar da banii afara din casa!!! Indiferent de ce fel de modificari... e o suma mult prea mare!

ing3r 26-05-10 02:30

Daca ai microbul in sange...Iti zic eu ca dai !
Si mai ales daca ai piticii aia care iti zic intr-una acelasi lucru pana il faci :P .

mike-fullspeed 26-05-10 13:03

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3390185)
Daca ai microbul in sange...Iti zic eu ca dai !
Si mai ales daca ai piticii aia care iti zic intr-una acelasi lucru pana il faci :P .

Tot Cielo/Espero e.... Orice i-ai face!

ing3r 26-05-10 15:01

Pai si ?
Eu personal am mers si cu masini mult mai noi si nu prea am fost impresionat de ele... Eu zic ca se merita, pt anii lor, daca le intretii... Acum fiecare stie ce are de facut cu banii lui , nu ? :P

banzay 26-05-10 21:03

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3391397)
Pai si ?
Eu personal am mers si cu masini mult mai noi si nu prea am fost impresionat de ele...

Loganul intra tot la categoria 'masini'? :twisted: Eu zic sa fii realist Nicule. Ca facem noi modificari, ca arata masinile mai bine ca altele noi, DA. Dar atat :) 85 de cai deja incep sa para ai naibii de putini in vremurile astea, cand masinile de 1.6 deja incep pe la 110, 115 cai :) Mai sunt si alea cu motoare mici dar... alea doar exista :) Eu as baga atatia bani, dar nu exact in momentul asta. Dar sunt de acord cu Mike!

Robert_MNW 27-05-10 10:42

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3391043)
Tot Cielo/Espero e.... Orice i-ai face!

Aici ai dreptate...pasiunea e mare dar trebuie sa sti unde sa tragi si sa te gandesti daca chiar merita cu adevarat. Chiar si cei care au facut 'istorie' au trecut sau vor sa treaca mai departe...sunt masini vechi si foarte prost apreciate, poate doar de cativa...din pacate!

ing3r 27-05-10 11:12

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3392315)
Loganul intra tot la categoria 'masini'? :twisted: Eu zic sa fii realist Nicule. Ca facem noi modificari, ca arata masinile mai bine ca altele noi, DA. Dar atat :) 85 de cai deja incep sa para ai naibii de putini in vremurile astea, cand masinile de 1.6 deja incep pe la 110, 115 cai :) Mai sunt si alea cu motoare mici dar... alea doar exista :) Eu as baga atatia bani, dar nu exact in momentul asta. Dar sunt de acord cu Mike!

Andrei, stii f bine ca nu ma refeream la Logan... Si nici la Fiat Albea :rolleyes2 ...
Eu ma refer la faptul ca pt vremea lor au fost masini f bune...si daca sunt intretinute cum trebuie, inca tin pasul cu vremurile noastre.
Din pct meu de vedere, nerealist ar fi sa dai 10 mii de euro, poate si mai mult, pe o masina care NU are geamuri electrice toate 4 , sau a/c , BC sau alte optiuni de genul... Nu mai continui ca o dam in offtopic ;)

Rob3rt_espero 01-06-10 17:43

Quote:

Originally Posted by RePeDe (Post 2985182)
Nu ma astept sa fie o treaba usoara, stiu ca o sa am ceva de furca... dar... hei, nu sunt nici primul nici singurul care face treaba asta, o scot la capat cumva. Un lucru este cert, nu va ramane 1.5 8v pe masina asta ! Am montat jantele si suspensia ieri, dau belea pe masina :-P ...abia astept sa urc motorul.

Asteptam inca sfaturi pentru instalatia electrica.

Atasez o poza :-)

Imi place foarte foarte foarte foarte mult culoarea....arata super marfa, cat te-a costat operatiunea asta ??

@Banzay - despre culoarea asta vorbeam, vad ca da super bine pe Cielo ...deci nu m-am inselat.

ing3r 19-06-10 05:58

Quote:

Originally Posted by flavirus (Post 3389654)
tziam zis ca daca vrei sa te ajut te ajut cu ce pot fara nici o problema si daca ai nevoie de piese si sigur o sa ai vb cu GNT si itzi da ce ai nevoie
eu de la el am luat ce mi`a lipsit.
si da eu am Sfi pe masina din decembrie
uite asta e nr meu 0726 977 410 vb daca vrei

M-ar interesa pe mine mai multe detalii , urmeaza un swap si vreau sa ma documentez cat mai bine .Poate, asa cum a spus si Banzay mai sus, o punem de o intalnire odata, pe la lac sau pe la Aqua, sau pe unde o fi...ne vedem, schimbam impresii, chiar vreau sa iti vad masina, mi-a mai zis cineva de ea ;)
Apropo, stai prin Coiciu nu ?

ing3r 04-07-10 03:16

Quote:

Originally Posted by RePeDe (Post 2991625)

eu tot am sa incerc sa ma incadrez in buget, repet, bani am, am mai mult de 4000 lei nu este problema, dar incerc sa ma incadrez in astia 4000.

Frumos inceput, promitator chiar, insa din cate am inteles , s-a vandut masina.
Am vazut masina, mi-a sarit in ochi nr de inmatriculare, am oprit, din cate am inteles, el era noul proprietar, cel de la volan !
Ar fi fost frumos sa duci la bun sfarsit ceea ce iti propusesei!

flavirus 10-09-10 21:22

Experientza s`au nu mie mi`a iesit de minune ! ! ! acum vreau alta provocare asa ca VAND CIELO CU c20xe(sfi) montat .. merge impecabil .. doritori amatori ?

ing3r 10-09-10 23:20

Asa e, am vazut si eu masina lui Flavius, merita!
Care aveti ganduri din astea "rele", acum e momentul :P

dRR-XWX 11-09-10 15:16

Quote:

Originally Posted by flavirus (Post 3649567)
Experientza s`au nu mie mi`a iesit de minune ! ! ! acum vreau alta provocare asa ca VAND CIELO CU c20xe(sfi) montat .. merge impecabil .. doritori amatori ?

mai multe detalii de el? poze ceva?:-)

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning