![]() |
Re: E30 - Inca un Urs la Preparat...
eu sunt de parere sa lasi ursu sa fie URS.pune 2.5 12v de urs si gata.daca ai alte nelamuriri in legatura cu ursii intra mai bine pe http://www.r3vlimited.com/board/index.php sau pe http://www.e30tech.com/forum/ sau pe http://e30performance.info/ si afli aici raspunsuri ptr toate intrebarile tale...Bafta cu proiectul !!!
|
Daca m20/25 cu Turbo a batut M5, atunci n-am nici o problema.
Din rola ce activeaza chargerul poti sa te joci cu presiunea cum vrei. O pui mai mica baga mai tare, e mai mare baga mai ca la Americane... Am pus in lucruri ebay supapa de suprapresiune reglabila si regulatoru de presiune pe injectie. Adica cu cesuletele alea masor si amestec si presiunea in admisie si presiunea in benzina si le pot si modifica intre teste. Mai imi trebuie un trepied de camera si am si data recording. Un chit t3 turbo e undeva la 1000euro si te urca la 300cp. La compresor e mult mai simplu si vreau sa am si eu o masinutza Supercharged, iar eu in altceva decat BMW ... nu ma cuprinde... Am vazut si pozele cu e30m5 si ma infioara gandul ca o sa am pe masina asemenea puteri si cu inca 2 sunete sexy . so sexy. Totusi mi se pare ca pleaca greu rau de jos m20 ul. As vrea o alta axa cu came in caz ca nu reusesc cu variatorul ala de axa. As vrea urcarea pana in 3000rpm sa fie mai rapida dar in alta ordine de idei imi va rupe aderenta si mai rau... Eu vreau maxima aderentza pe spate. As vrea niste roti spate de Nascar. Daia vreau sa vand frumusetea mea de jante Multi vor spune ca am sa fac masina asta zob si ca se va alege praful de ea.De ce-a mai ramas din ea... Ok. Cred ca e al 7 lea urs pe care il am dar de fiecare data cand am terminat si eu una de facut s-a vandut fara urma. Probabil s-au izbit (din cate stiu) sau revandut si aia e. Eu am fost cu ele doar in teste...Fuck Porschele 944 lafel... Oare asta va sta si el 3 ani ca m3 ul sau rx7 le??? Poate... Sanatate. |
|
man eu zic sa le iei mai usor totusi...fii mai cu picioarele pe pamant ca dupa youtube nu te poti lua ca ala are turbo si uite cum merge(dupa cum ai vazut acolo e M Turbo) asa ca mai bine fa rost de un 2.5 12V sau 2.5 24V de pe pisica sau e34 pune-i turbo si o sa fii super multumit,asta in caz ca se lucreaza bine la el si cu cap nu doar sa fie pus acolo.
Iti urez bafta in ceea ce vrei sa faci,dar iti zic ca nu prea are rost cu superchargeru ala sincer,acuma tu decizi..Bafta maxima !! |
Gata...
Am luat m20 25 ul si azi incep treaba. Va pun poze cu motorul. E nou dupa o masina venita din Germania ne deschisa capota in Romania. Sunt fericit. In max 3 zile o scot la probe. Va pun poze diseara. |
ce este un "variator" de axa?
|
frumos ursache al tau...spor la lucru!!
|
frumoasa masina.bafta la proiect.
|
variatorul ala e pentru a modifica graficele de cuplu si cp. Sa castigi la una sa pierzi la alta.
In cazul meu imi trebuie sa scad din cai si sa cresc in cuplu ptr compresor. |
da niste poze nu ne mai pui ? sa vada si ochii nostrii cum decurge operatiunea compresor :D
Bafta multa |
daca vrei sa nu te complici hai sa iti dau eu un 2.5 24v kompressor active autowerke original! 300hp+ kit ambreiaj m,serpi + evacuare m finala supersprint,injectoare autowerke soft la fel oroginal :))) nici nu am apucat sa`l pun pe masina:D
|
La ce bani ii toata distractia cu motoru?:twisted:
|
hai cu poze (cu motoru).
|
foarte tare masina....ma bucur ca a ajuns la cineva care vrea sa il scoata inapoi pe strazi , mai periculos asa
sa o stapanesti sanatos |
Da...
E foarte frig afara sa schimbi motorul pe vremea asta. Am prins azi motorul cel nou pe tampoane iar ieri si alalta ieri am scos motorul meu si am inceput schimbarile. Maine debarasez si incep montarea. E o motorizare m20/2500 cu 7 injectoare... Tehnotronic... Mai Baieti. Am multe motoare pe cap si n-am timp de BMW dar sunt tare nerabdator sa il termin, sa mi-l inscriu si sa tot ctosetez la el. Apropo. Vreau si eu un spoiler de sub bara si un eleron daca stie cineva un nr ajutator. Si doua scaune M3 sau M5. Baiatul cu motorul... mult prea tarziu...Succes |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning