![]() |
Re: Opel Astra Classic vs Dacia Logan
fara nici o suparare, ca nu ne certam aici , ne spunem parerile , eu am condus si /si si +uri pentru logan sincer nu vad...
|
Am scris fara suparare ca poate se supara cineva.
Bun,eu unul vad + la logan portbagaj ,spatiu interior la logan,defapt asta e scopul lui,spatiu/pret. |
sincer, eu am o astra g classic, spatiul in portbagaj e aproape la fel ca la logan , iar in interior si in fata si in spate ai mai mult loc si stai mai comod ca in logan ,parerea mea.
|
@ marquiz, Sunt avantaje si dezavantaje intre cele doua masini.
Avantaje Logan: - Se fabrica (pe cand Astra Classic NU) - Amortizoarele pe fata sunt pe gaz (La motorizarea 1.6 16v) - Motor mai puternic - Spatiu mai mare - Volan imbracat in piele - Geamuri electrice fata-spate - Suspensiile sunt foarte confortabile Avantaje Astra Classic: - Bordu' nu e din plastic (ceea ce imi place foarte mult) - Mai stabila in curbe Cam atatea avantaje imi trec prin minte acum. :| |
te cred ca iti place loganu lu taticu..dar sa zici ca suspensiile sunt confortabile e pur absurd ! ..mai ales in comparatie cu Astra..
Geamuri electrice fata spate au ambele..tine de optiuni ..iara absurd Volan imbracat in piele? unde ?...la logan? sa vad ! Se fabrica amandoua ! |
Dolb, in primul post scrie ca e vorba de logan 16v, alea au volan si schimbator imbracat in piele
|
Quote:
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" width="510"><tbody><tr><td colspan="3">http://www.opel.ro/site/images/lay/c...c_lay4_bgt.gif</td></tr> <tr><td colspan="3" class="cc_lay1_box" valign="top"> <table> <tbody><tr><td height="16" width="2%"> <input class="box" name="cb_N32" id="cb_N32" checked="checked" onclick="return window.toggle3(3,'N32')" type="checkbox"> </td> <td class="li"><label for="cb_N32">Volan cu 3 spiţe</label></td> <td align="right">http://www.opel.ro/site/images/lay/content/seria.gif</td> </tr> <tr><td height="16" width="2%"> <input class="box" name="cb_NP5" id="cb_NP5" onclick="return window.toggle3(3,'NP5')" type="checkbox"> </td> <td class="li"><label for="cb_NP5">Volan îmbrăcat în piele</label></td> <td class="li" align="right" nowrap="nowrap">75 €</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> |
@ ion_daniel - esti sigur ca exista diferente la amortizoare intre 1.6 16v si restul motorizarilor, adica la una sa fie pe gaz iar la alta nu ? Asta nu am mai auzit la nimeni, de unde stii chestia asta ?
@ dolb - din postul tau reiesea ca nu crezi ca Logan are volan/schimbator imbracat in piele nu daca exista sau nu si la Opel Astra Classic. |
Quote:
- motor mai puternic!? , fata de cine ? fata de logan 1.4 poate :D:D sau de matiz :D:D ca de astra in nici un caz . - a si... astra calssic inca se mai fabrica ;) |
asta-i faza tare la astra :)
se fabrica astra classic astra H si hop Astra NG :) Asta demonstreaza cat de fiabile si cautate sunt (inca ) ! |
una peste alta eu am o astra g din 2002 cu 140 000 km , dar nu as da-o pe un logan scos acum din fabrica
|
@ Dolb, prietene, nu mai contrazice aiurea!
Ti-am mai zis, TATA NU ARE LOGAN ! - Sper sa nu fac reclama cu acest link http://www.cotidianul.ro/opel_astra_...nul-52416.html - Dupa cum spuneam, am facut scoala pe opel astra classic, suspensiile la opel mi s-au parut cam rigide, fata de Logan. - Versiunea Prestige are volanul imbracat in piele! Poza: https://img689.imageshack.us/img689/3131/efdfdw.jpg @ xxdadixx, Noul Logan Prestige nu are schimbatoru' imbracat in piele, decat volanul. (Vechiul Prestige avea si schimbatoru' imbracat in piele) @_anaconda_, Doar motorizarile 1.6 16v (benzina) si 1.5 DCI 85 CP (Motorina) au amortizoarele de pe fata pe gaz. Quote:
|
Nu uitati si feeling-ul servodirectiei, care la Logan e cam infect. Fara sa fiu rautacios, dar asa mi se pare, o directie total imprecisa si greu de manevrat la parcari. Si o spun inca o data: Loganul nu are reglaj pe adancime la volan, ceea ce din nou e extrem de nasol. Eu nu pot sa stau cu scaunul reglat comod la Logan pentru ca trebuie sa intind cam mult mainile pe volan.
Sincer sa fiu, comparati Loganul cu Astra decat la capitolul spatiu si utilitate, nu si la partea de mecanica si tehnica. |
@ ion_daniel - vreau sa vad te rog un articol sau ceva sa confirme ce spui tu referitor la amortizoare
@ amphetamine - nici astra nu e cine stie ce minune tehnologica deci nu e mare chestie sa le compari la si mecanica/tehnica. Niciuna nu are cine stie ce motorizari de ultima ora, niciuna nu are cine stie ce dotari sa te dea pe spate, niciuna nu are vreo inovatie sau vreun capitol la care sa fie extraordinara si asa mai departe. Apropo, ce are servo de e "infect" ? Din cate am vazut nu se misca nici foarte usor (tipic masinilor de oras) nici foarte greu, deci e potrivit. Cu directia imprecisa, imprecisa raportat la ce ? Nici Astra nu cred ca e culmea preciziei, pana la urma tot o masina low cost este. |
Mda... am inteles.....
Logan = un fel de masina sau caruta cu motor 0 * la siguranta. Astra = O masina foarte foarte buna si sigura "10" * la siguranta. Am inteles bine nu? :) OFF: Sau parca ar suna mai bine un BMW second hand "nu conteaza cati km are" sau un AUDI A6 full. ON: Mda..... se pare ca am deschis topicul unde nu trebuia, sau trebuia sa compar orice inafara de Logan |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning