![]() |
Re: 2012 We were warned
Nici Avatar nu e cine stie ce !
|
mie personal mi-a placut filmul,dar partea cand acele super-car-uri au fost distruse chiar nu mea placut deloc:(:(,+ca era si un f430:cry::cry:.....dar cum zice si lumea,cam SF:lol:...
faza cu acele nave si cu apele mai mari decat Everest stiu bine ca au luat-o din Biblie numai ca au mai "modernizat-o" putin.... |
Quote:
|
Am vazut si eu 2012 scos de pe file list , sper sa nu fac reclama , din cate stiu sunt 2 versiuni . eu am vazut-o pe cea in care se desprinde scoarta terestra de nucleul pamantului ... in fine ... nu stiu ce sa spun s-au facut multe filme si documentare pe baza 2012 ... om vedea si om trai ce se va intampla , sper sa fie bine ... din punctul meu de vedere e cam brusc asa de o data sa se inverseze polii sa crape pamantul ... adica un copac creste de la samanta in cateva sute de ani pana ajunge mare ... asa si aici , natura e lenta ... Nu se poate ca in filme ! In 2 zile crapa tot :) E SF filmul si restul de genul ... daca era sa fie ceva , suntem in 2010 , observam ceva modificari ale naturii , dar eu nu vad !
|
Tocmai a nins in Anglia iar autoritatile sunt ingrijorate! Asta e un semn, o modificare a naturii !
Ca sa nu mai zicem, ca la noi in RO, exista 2 anotimpuri, Vara si Iarna. Ba e frig de crapi, ba e cald de fierbi. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning