![]() |
Re: kingpin mobil
Felicitari si multa bafta in continuare!!!!
|
ce injectoare si ce rampa de injectoare ai folosit?
Cu cutia si planetarele cum stai? |
Eu am votat proasta si asta nu din invidie !
Si acum sa ma explic: bineneteles ca e de felicitat un asemenea efort financiar si un proiect ca acesta ,dar parerea mea este ca masina (adica totul incepand cu sasiul,caroseria si terminand in special cu franele)nu suporta o asemenea putere la roata in limita de a prezenta siguranta soferului . Cred ca in principal ma refer la perioada de franare in siguranta. Asta e parerea mea,cu toate ca mi-as dori si eu asa ceva si felicitari inca odata prorietarului.Deci inca odata nu din invidie ci din principiu. Oricum multa bafta in continuare si promit ca voi urmari cu interes evolutia masinii.;) |
iti place sa spui replici de profesionisti... profesionisti care vorbeau in special de masini cu sasiuri slabe, si frane proaste...
ai exagerat enorm cu parerea ta, dar e interesant sa fii diferit, nu-i asa? |
Felicitari pentru rezultat!
Poate esti interesat cu toate ca e cam departe:lol:Succes in contioare. Delta Speedline Challenge 3 18-octombrie2009 |
Pozitia Corpului Clapeta o poti rezolva f simplu cu o flansa in genul celei din kit-ul de admisie K&N pt motoru asta. Iar reductie de la 76mm la 50 "cat ai teava presupun" poti cauta un cot care are intrare 76 si iesire 50... F frumos proiectul, spor la cautarea de interne potente pt ca e pacat sa nu duci treaba pana la capat.
|
Quote:
|
cutie si planetare stock...posibil sa aiba pinionul de a 5-a de pe dci :rolleyes2
|
Daca ati citi cu atentie am spus ca injectoare si rampa custom made :) Iar momentan mashina are 100km cu compresorul. Nu ma mai intrebati daca tin piesele, cand se strica ceva postez.:!:
P.S. Masina are totul stock in ceea ce priveste ambreiaj, cutie si internele de la motor. |
@crazyfornova:Care e faza cu pinionul de a5a de dci ? explica-mi te rog
|
Cresti top speed-ul, parca,intreabal pe dsing!
Si acum sa-mi spun si eu parerea.... Posesorul automobilului e deschizator de drumuri, gandi-ti-va ca el cand sa apuncat de proiect nu stia la ce sa se astepte, unde va ajuge cu puterea si chiar dc.-i va reusi pt.asta merita din start felicitat. Cei ce vin cu critici de genul da tin franele ,da nu fuge de cur, da cutia ...?Fiti sigur ca pe masura ce va identifica neajunsuri le va remedia ,omul foloseste masina zi de zi, nu doar pt diverse competitii...A si pt orice neajuns exista solutii de la ambreaj ,frane pana la cutie. Sincer nu am citit tot thred-ul, pt ca sunt nspe mii de pareri( nu toate merita citite) pro si contra si nu am dispozitia necesara la ora asta, asa ca vin cu o intrebare : Cine se va ocupa de soft? !!!Sa nu-i stirbim meritele si fericirea omului!!! Cred ca o viseaza si noaptea :lol: |
exact nu stiu care este faza cu pinionul de pe un dci .....insa multi au facut asta...ajuta la cresterea mai rapida a vitezei cand e in a 5-a fiind pinionu mai mare...Nu stiu 100% daca asa e ..trebuie sa stii loganistii ;) bafta :rolleyes2
|
nu creste top speed-ul cu pinion de dci , doar imbunatesti consumul pe tr 5.
|
Faza cu top speedul nu as fi fost curios dar daca imbunatateste consumul aia e ok :D Cum se poate schimba si cat ar costa ? Cat despre unde-mi fac softarea nu stiu inca. :)
|
cu pinion de dci, o sa ai putere mai mare in tr 5, consum mai mic, dar nu o sa ai viteza mai mare decat cu cel original, te ajuta cel mai mult la drumuri in afara orasului, asta la 1.4 o spun din experienta, dar vred ca si la 1.6 e cam la fel. operatiunea se face undeva in pitesti nu stiu exact si costa in jur de 300-400 ron.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning