![]() |
Re: ce masina sa-mi cumpar?
mai domnule, ce sa zic...pe virgina trebuie sa o invat...o divortata la 30 ma satisface pe deplin si poate ma si intretine..cu aia de 18 ani trebe convingere, dragoste intelegere...:))) problema e cu copilu...:))) da in rest pe mana babetei as merge :P
|
pai vezi, ai spus-o singur, problema e cu copilul... adica, cine stie ce chitzibuserii ascunse are o masina, chiar si cu 50k km in bord.... ;)
later edit: plus ca pe virgina (masina, sa nu se supere adminii :P ) o inveti cum vrei tu, nu cum au vrut altii ;) |
ai tu dreptate in ceea ce zici...dar...esti de acord cu mine ca gasesti masini second in stare f buna, de la dealeri sau luate inapoi de firmele de leasing? iar o masina second cand o cumperi o verifici la sange...pe rampa si cum se face...altfel nu are rost sa cumperi masini second..
|
sunt foarte de acord, cunosc , dar nu e cazul cu seria 1, la pretul asta trebuie sa aiba lejer peste 50.000 de km. evident, 116 cu dotari putine :P
|
da...adevarat, e varianta si cu germania...dar aici depinde de fiecare cat e de implicat in achizitionarea unei masini :P, noi fiind baieti ne plac treburile de genu, dar unei fete nu stiu...:)) si pt ea nu cred ca conteaza atat de mult daca are nu stiu ce dotari magice...(cunosc psihologia soferitelor) :)
|
gata ba, opriti-va. Se cumpara New Beetle.
|
iti dai seama :P eu zic s-o lasam sa isi faca mana pe ceva mic si cochet , cand se face mare o pofti si un seria 1 :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning