Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cam asta a fost, cel putin pt moment (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1425-putin-pt-moment.html)

Al3xius 07-07-04 00:13

corect...decat de 2 - 3 ori pe saptamana si sa stai 10 min sa pleci mai bine odata la o luna ceva de genu ala ! :twisted:

invmic 07-07-04 07:16

Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....
:peace:

BoSsuL3TZ 07-07-04 07:52

a inebunit capra ha? :D :D :D hahahhahaha...

Al3xius 07-07-04 11:08

n-ati vazut si la VTM cum e ? ...cand se termina toti pleaca cu scartzuri si drifturi si basini .... si dupaia toata ziua in oras e nebunie :lol: :lol: pana da odata garda in ei ...

invmic 07-07-04 11:39

Da mah asa e dupa fiecare raliu o iau toti razna...Imi adusai aminte cand am fost la cinema la filmu The fast and The fourios cand dupa film au inceput toti sah plece cu demaraj de m-am paralizat de ras.....

Al3xius 07-07-04 11:50

printre aia a fost si KOS-u :( :( ...tin minte ca era el cu Seat-u bobby cu Calibra ... DES-u si nu mai stiu exact cine mai era .... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...ce vremuri erau atunci ! :evil: :evil: asta e ! Life is a Bitch !

COIOTU` JR. 07-07-04 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"invmic\"
Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....
:peace:

Invmic \"Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa\"
:lol: :lol: frana de mana trasa?????? PITULATE SA NU TE AUDA DREAQ LUMEA CA AI OLTCIT!!!! :P :P :P :P :P :P (frana de mana........poate are RM) parca te aud acum...........

g-spott 07-07-04 15:01

invmic: poate scumpul tau vecin acum a invatat sa dea demaraje si sa arunce masina de cur :) .... sau poate sa fie si o reactie de la raliu :)

invmic 08-07-04 08:27

g-spott:Poate akum a descoperit si el cah se poate pleca de pe loc cu demaraj si o vrea omul sah vada ce ii poate masina..... :D :D :D

COIOTU` JR. 08-07-04 15:53

Dar daca nu o fi asha!!!??? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
:P :P :P :P :P :P :P :P

invmic 08-07-04 17:27

Daca nu este asa inseamna cah stia si nu avea tupeu.... :D

COIOTU` JR. 08-07-04 17:38

Posibil.....................hhhhhhhmmmmmmmmmmmmm.. ..................... :?
:)

Al3xius 09-07-04 00:04

si totusi ...frana de mana la olcit ? :roll:

COIOTU` JR. 09-07-04 01:55

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Al3xsius......TREBUIA SA STRICI TU TOTU`!!!!??? :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Al3xius 09-07-04 11:19

...it was just a question ! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning