![]() |
corect...decat de 2 - 3 ori pe saptamana si sa stai 10 min sa pleci mai bine odata la o luna ceva de genu ala ! :twisted:
|
Asa ca fapt divers sah vah zic o faza....Am un vecin cu 3 ani mai mare ca mine(adica 25) si care are de vreo 4 ani un oltcit....Tot timpu cand trecea cu masina pe la mine pe la bloc mergea omu linistit de nu il \"auzeam\"...Cam de 3 zile il vad numai cu demareje cu frana de mana trasa deci intr-un cuvant forjeaza masina la greu.Cred cah au \"inebunit\" toti de la ultimu raliu ,cah nu imi explic altfel lucrurile....
:peace: |
a inebunit capra ha? :D :D :D hahahhahaha...
|
n-ati vazut si la VTM cum e ? ...cand se termina toti pleaca cu scartzuri si drifturi si basini .... si dupaia toata ziua in oras e nebunie :lol: :lol: pana da odata garda in ei ...
|
Da mah asa e dupa fiecare raliu o iau toti razna...Imi adusai aminte cand am fost la cinema la filmu The fast and The fourios cand dupa film au inceput toti sah plece cu demaraj de m-am paralizat de ras.....
|
printre aia a fost si KOS-u :( :( ...tin minte ca era el cu Seat-u bobby cu Calibra ... DES-u si nu mai stiu exact cine mai era .... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...ce vremuri erau atunci ! :evil: :evil: asta e ! Life is a Bitch !
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: frana de mana trasa?????? PITULATE SA NU TE AUDA DREAQ LUMEA CA AI OLTCIT!!!! :P :P :P :P :P :P (frana de mana........poate are RM) parca te aud acum........... |
invmic: poate scumpul tau vecin acum a invatat sa dea demaraje si sa arunce masina de cur :) .... sau poate sa fie si o reactie de la raliu :)
|
g-spott:Poate akum a descoperit si el cah se poate pleca de pe loc cu demaraj si o vrea omul sah vada ce ii poate masina..... :D :D :D
|
Dar daca nu o fi asha!!!??? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
:P :P :P :P :P :P :P :P |
Daca nu este asa inseamna cah stia si nu avea tupeu.... :D
|
Posibil.....................hhhhhhhmmmmmmmmmmmmm.. ..................... :?
:) |
si totusi ...frana de mana la olcit ? :roll:
|
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Al3xsius......TREBUIA SA STRICI TU TOTU`!!!!??? :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
...it was just a question ! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning