![]() |
Io zic ca daca ar ramane asa cum e ar fi ce mai tre din gama dacia .....
Nu cum au zis ca doar ce e cu albastru e sigur :evil: |
1 Attachment(s)
eu mas intreba de ce au bagat bocancii in dotarea ei?!?!?!?!!?
sigur k la faza asta iau facut pe cei de la maybach :D :D |
eu mas intreba de ce au bagat bocancii in dotarea ei?!?!?!?!!?
sigur k la faza asta iau facut pe cei de la maybach :D :D |
Re:
Quote:
|
Re: Dacia Logan Steppe concept
1 Attachment(s)
pe sosele...
|
Am zis si eu odata .. si ultima data.. un Logan ca asta mi-as lua..
Evident mi-am dat drumul la gura fara sa ma gandesc.. E Dacia .. e imposibil .. ca mai apoi sa imi fie confirmata suspiciunea. Varianta de serie nu e nicidecum apropiata de ce au aratat la salon. :bored: |
din cate am inteles o sa fie un mic mare fel de renault kangoo ... and i really hate that car .. : /
adica .. cine o sa-si cumpere kangoo ? sub numele de dacia logan steppe : / .. de la logan , o dau in kangoo , sunt curios cand or sa ajunga sa faca o masina .. de alergat.. sper sa .. nu mor .. inainte sa conduc o dacie de peste 250 de cai .. probabil o sa mor in ea .. dar... : / |
Stai flexat ca nu o sa faca o asemenea masina.
|
da.. Dacia V12 Spyder. :shock: Este prototip si la anu' cica incep productia.. vor produce 99 bucati numai.. si pretul va fi urias. De asemenea nu va putea oricine sa o cumpere. Conditia e sa dovedesti ca ai peste 50 mil $ in banca si venitul constant si sa fi fost proprietarul obligatoriu a Dacia 1100, 1310, ...---> Solenza SI Logan. Ca motivatie ar fi faptul ca nu pot incredinta o astfel de bestie unui "pilot" care nu a fost capabil sa stapaneasca predecesoarele acesteia.
Asa ca luati-va gandul de la o astfel de "bijuterie". Resemnati-va cu un F-50 sau un Enzo... ceva.. O perte din detalii tehnice si performante. Motor: Cilindree: 2.500, in Y, aspirat Redline: 14.000 rpm Roti: fata: 365/0,15 R24 spate: 585/0,20 R25 Frane: F-R Discuri ventilate. Lungime x latime x inaltime: 4756 x 2268 x 834 Greutate: 780 kg in acte (parerea mea e ca se mai poate da jos) Performante Acceleratie 0-100 km/h: 2.8 s Top Speed km/h: 483 Consum mediu (l/100 km): 4,7 Poze urmeaza... in viitor (nu stiu cat de indepartat) |
DACIA-pe drumul cel bun!
|
19 Attachment(s)
Logan Steppe :arrow:
|
asta mai arata a masina ... ;)
|
si sa nu iti vina sa oftezi cand vezi conceptu` ... si ce s-a ajuns in final din el ...
pentru ca ati vazut cum o sa arate in varianta de serie ... si nu e prea incantator ... macar conceptu` o fost fain ... ;) |
pacat de conceptu asta :( :( prea adevarat arata. daca l-ar fi pastrat in proportie >70-80% ar fi avut un succes triplu golanului. aveam si noi o masina europeana :D
|
pai voi ce ziceti? pot face ceva calumea romanii nostri?cred ca ar fi avut un mare succes la vanzari.dar,asta e,tre sa ne multumim si cu atat;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning