![]() |
Re: Dacia 1310 break - DJ-12-WAY
ba il faci de ras ? :lol::lol::lol:
|
Quote:
Defapt nu beau cafea.... si mentzioneaza ca nu ma ajuta nimeni, eu sunt parasit si lasat singur de catre prieteni sa ma chinui fara ajutor, si voi face`ti baie in piscina :evil: ---- DOCTORE ! Asteapta sa fie gata si sigur o sa te chem. Numai bine. |
1 Attachment(s)
Ceasuuuuuri :)
Temperatura ulei, presiune ulei, temperatura apa (momentan). Voltmetru din poza este in plus, al 3`lea ceas din cele enumerate, nu se afla in poza . Si o intrebare, daca pun bratz cu pivot, in locul basculei spate, ce castig ? am inteles ca s`ar diminua balansul masinii. A incercat cineva ?:twisted: |
Quote:
imi place proiectul, sper sa-l termini cu succes:) |
Quote:
Astept in continuare pareri, in special de la cei care au pus in practica. Multzumesc b08ygs! |
din nou pe forum :)
In ultimele zile nu am progresat prea bine, dar ceva ceva tot am mai facut. Am inlocuit bieletele , capetele de bara, si pivotii, cu unii noi, maine termin de montat la loc tot ansamblu fata, si cred ca imi mai ramane timp si de ceva lucru la sistemul de franare. Tot maine, cred ca o sa atasez si cateva poze. |
Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie. Daca maine nu termini fata, stii ca ti-o iei, nu ? :lol:
PS: nu uita ca... pe 9 ii dai prima cheie (yeah, right ! :lol:) :wink: |
Quote:
Pe 9 ii dau prima cheie (astazi in cat suntem :?: :o) sper. |
mult succes cu proiectul ;)
|
Ceva noutati?ce ai mai facut pe la masina?Bafta!:-)
|
Quote:
Masina va fi dusa la un garaj in aceasta seara sau maine, pentru motor si cutie. Apoi urmeaza instalatia electrica, de apa, toate aferentele motorului. Mai bag deseara 2-3 poze. |
:-w ..azi suntem in 9 .masina nu e gata ...maine te astept cu pizza:)))
|
Myky accepta-i scuzele...a fost vremea urata, a plouat si nu a putut lucra la masina.
Nitule bafta si s-o vedem cat mai curand pe strazi !:twisted: |
Quote:
|
Quote:
Da' mileul... MILEUL e prea belea! :dribble: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning