![]() |
Re: O \"rabla\" de a mea...
lasa dark nui baga in seama pe ...!!! respect pt masina ca merge criminal. le dai pe fizic la liniutze.:D cius ne mai vedem la stadion! :D:D
|
Quote:
sfaturi : ai un inceput bun in lumea de tuning in spoilareala dar ar fii bine sa te lasi ca sa mai aibe si alti ce sa manance....... |
2 Attachment(s)
..las ca-si revine ea si la exterior:D...nu bag in seama criticiile cu tenta "nesimtita" ..motoru sa mearga :)
|
reclama la pepsi .......
|
matrimoniale.......
|
SUper masina Darko...merge bestial
|
...Mersi.:)
|
Dark... nu e misto sau cva. masina e cumva shuie( mi se pare ceva aiurea in partea dreapta a capotei) sau era vreo denivelare ceva in parcarea aia? ntw.. m-am uitat pe threadul tau de cand l-ai facut la inceput si ai pus pozele alea cu masina.. dar atunci nua veam cont.. vad ca ai facut niste modificari la ea.. imi place ca motoru merge bine. dar tot nu i-ai dat linia aia la caroserie:) of of of ntz ntz ntz:P bafta in cont. mai vb
|
auzi...mi-am amintit. dar cu daciile astea ce o sa se faca pana la urma? le scot din 2008 sau cum? o sa mai ai voie sa circuli cu ea? :(
|
Quote:
|
daca nu mai e buna de nimik si nu poti sa-i faci itp-ul normal ca nu poti sa mai circuli cu ea....
|
Quote:
|
ai inteles gresit. eu nu te critic. eu va apreciez pe cei care aveti pasiune pt dacie... ca si eu sunt unul dintre voi. tocmai de aia am mentionat la inceput"Dark... nu e misto sau cva".. cand am zis de tb aia daca se scot daciile si daca o sa mai ai voie sa circuli cu ea, am spus-o cu parere de rau.. nu cu rautate. nu sunt ca restu care pun posturi doar ca sa faca misto de cineva sau de masina acestuia...fie ea trabant sau hummer. imi pare rau ca ai inteles-o asa...
cand am zis ca le sco...ma refeream la faptul ca...am auzit cva mai demult, legat de normele de poluare..cu UE si nuj ce naiba.. de aia ziceau astia ca o sa le scoata.. si ca o sa fie ceva gen "proiectu rabla" la nivel national.. toti sa le dea pe astea ca avans pt unele noi..gen clio, fabia..etc |
vand motor + cutie fuego 1.6
|
iti dau yo un motor de fuego(1.6) frate si cutie in 5 trepte tot de fuego
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning