![]() |
Re: Discutii generale despre dyno
Pe Ianuarie 2007.
|
se poate posta o traducere a cuvintelor care apar pe foaia de dyno si o mica explicatie despre ce reprezinta ele ?
eu de exemplu nu m-am prins inca ce inseamna "przelozenie" si ce semnifica el |
Quote:
|
Quote:
|
si asta il afla dynoul singur? s
au trebuie setat de mana, adica eu de unde pot afla la masina mea ce valoare are ? o setare a lui gresita in ce fel influenteaza masuratoarea ? (asta daca o influenteaza in vreun fel) |
Puterea= moment x turatie. Daca nu il setezi bine puterea iese evident bine dar turatia si momentul ies prost. Pentru ca de ex daca masori intr-a patra sau a cincea puterea este si iese evident aceeasi, desi rap. de transmisie e altul. Acest raport total de transmisie ce include raza reala de rulare se seteaza manual stiindu-se turatia limitata electronic.
|
ce se aude cu dyno 4x4?
si as mai vrea sa stiu daca ai adus modul de smg? mersi |
vad ca nu imi raspunde nimeni....florine?
|
z mic z mare z mic z mare...
|
Se mai asteapta putzin... Probabil 2 luni, fundatia e gata, l-am montat pe ala din fata 2Wd, asa ca e Work in progress.
|
deci masinile cu tractiune pe o singura punte pot face o vizita?
|
Siguralmente, segnor 200SX.
|
mod SMG?
ca vad ca tot nu mi-ai raspuns |
Am Mai masurat un M3 2006 cu SMG, nu vad care e problema. Fii mai detaliat blazeyblaze.
|
m3 2006 nu s-a fabricat
poate m3 CS desi ma indoiesc amarnic pentru ca stiu ca si alea au fost foarte foarte putine ideea e ca a fost un amic de-al meu la voi si am inteles ca nu ati reusit sa ii puneti masina pe dyno motivand ca nu aveti mod smg eram curios daca se poate pe dyno-ul vostru cu smg |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning