![]() |
Re: Al meu r5 campus
Cu tot respectul pentru ce ai facut cu masinile tale...dar deja devii penibil aici!
|
Quote:
Sunt vreo 6 tread-uri in care s-a postat acest anunt, fara a avea vreo legatura cu unul din ele. Este scris fara cea mai mica urma de gramatica elementara, si din pacate este tot acolo, fara ca nimeni sa il stearga sau, sa oblige "autorul" sa puna macar o virgula. Deci eu inteleg pe cei care nu l-au inteles. |
am vrut sa scriu ceva dar mam razgandit .:))
|
cu ocazia asta tind sa va anunt ca a venit si inchiderea centralizata . cum o sa am vreme o so si montez.
iar cu ce a scris omul acela nare rost sa va suparati sincer .eu nu mam suparat .e mare gradina Domnului. :)). |
Quote:
tilicaru... bravo lui... imi place masinutza... nu am nimic cu omu. |
Ok, imi cer scuze atunci.
O zi buna! |
am sa zic si eu ceva la cele spuse de voi . masina cum mio fac sau cum sio face fiecare e dupa cum are bugetul si mai ales , ce e important : cum ai place omului . eu sau fiecare dintre noi punem suflet la ceea ce facem cu masinile . ne lipsim de la cine stie ce nevoie , de la niste berii , de la niste placeri sa zic asa , numai ca sa facem ceva pt masina noastra .eu unul pot sa spun ca am lasat deoparte unele treburi si am investit in masina . in ardeal si asta o poate confirma ori cine , nu sunt asa mari salariile ,si uni dintre noi facem cateva sacrificii sa facem ceva din masinuta noastra .nu pt fala , nu pt a face impresii , ci pt a face ceva frumos si a da un aspect cat mai placut masinilor noastre .punem suflet , timp , bani si ce e mai important timpul si placerea cu care facem .
va multumesc la toti care postati si care ma sustineti. si oricand si ori cum va fi parerea voastra si ori care vor fi ideile postate no sa ma supar .fiecare e binevenit cu o idee , fiecare e liber sa-si spuna parerea . |
1 Attachment(s)
a sosit si toba finala sport . saptamana asta se va monta pe masina .
si ca si cadou de craciun masina tot saptamana asta va primi o inchidere centralizata cu telecomanda pe ea si un modul de ridicare automata a geamurilor electrice .adica cand se va inchide masina din telecomanda sa nu uit geamul deschis cum am obiceiul , modulul va ridica automat geamul . a si inca ceva se va pune in ceas frumos colorat ca bradul de craciun portocaliu . am pus si o poza cu ceasul . :twisted::pistoles: |
astazi masina mea a primit o toba sport pe masinuta .e cam galagioasa la viteza mica dar la viteza mare nici nu stiu ca o am . maine se va monta si inchiderea centralizata cu modulul de ridicare a geamurilor electrice la inchidere . poze maine ca nam apucat astazi la toba si la inchidere , stiti si voi cum este o inchidere .:) iar ceasul anu viitor ca e de munca un pic la el .
|
ieri sa montat inchiderea centralizata dupa multe eforturi si mici probleme . functioneaza perfect . luni se va monta si modulul de ridicare automata a geamurilor electrice .apoi trecem la partea de schimbare a geleriei pt carburatorul dublu corp sau pt injectie . depinde de mecanic cum are chef si rabdare .si mai ales timp . ca in garaj e destul de cald . asa ca nu influenteaza vremea.poze maine cu toba .
|
am shi eu o masina exact ca a ta.tot din acelasi an dar cu motor de 1.4 .shi eu vreau sa o fac.cu ornamentele de pe usa shi aripi c ai facut ? astept un raspuns cat de curand.ca vreau sa ma apuc shi eu de ea cum da un pic caldura .
|
astazi se dau jentile jos si se vor schimba cu o pereche de jenti intoarse tot aliaj. poze duminica ca mie dat aparatul.
|
ai reusit pana la urma cu distantieru de la trapa?
|
da ma reusit si am montato .este ok acuma . astazi am fost de am luat gentiile .super genti . duminica fac pozele ca maine sunt la sibiu.:)
|
3 Attachment(s)
poze cu gentile pe masina .cam murdare ca e urata vremea si a plouat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning