![]() |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc!
|
Re:
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
2 Attachment(s)
scuzati ca pun cate 2 filme dar eu sunt pe dial up si se blocheaza |
Re:
2 Attachment(s)
|
cum sa fie? asa si asa
organizarea a fost de *** dar asta nu ar trebui sa mire pe nimeni pacat ca vremea a fost cam nasoala si ca a trebuit o vreme cel putin k sa vad ceva sa ma sui pe niste movile de pamant am stat tot timpul in picioare daca aveai nevoie sa mergi la toaleta o faceai pe camp.totusi partea buna e ca am vazut niste masini care m-au uns pe suflet si aici ma refer la alea mai vechi nu la baietii cu masini noi care le aduc numai k sa te uiti la ele k si cum ar fi niste bibelouri ceva.pacat de masinile alea sa stea pe dreapta.o chestie care mi-a placut e ca a fost si muzica asta antrenand nitel atmosfera si as zice ca acel comentator nu si-a avut rostul atat timp cat a dat numai dume.si ar fi bine sa se puna si un cronometru ceva in cazul in care departajarea nu se poate face din ochi.cam atat.astept ziua cand o sa se faca o pista special pt asa ceva sau cand s-o face la otopeni ca e pista mai lata si ai ce sa vezi.numai bine.
|
bai fratilor .............. parerea mea : a fost beton !!!!! trecand peste imputitii de la bgs (ce pm faceau aia acolo ?? ) si peste micile brese din organizare - finalul a fost purificator - inaltator ! bafta ! p.s. cea mai tare masina - wrx sti ! cea mai tunata - bertone !
|
eh... ma bag shi yo ca chilotzii in cur... de ce zici ca a fost eca mai tunata? ca era facuta la exterior? :P
|
da tata ! da' nici la motor nu cred ca era 'neatinsa' - parerea mea :twisted:
|
din cate se vorbea pe forum mai demult... era shi acolo...
|
Re:
2 Attachment(s)
Next movies....Tekno...daca nu ai fost...ai pierdut..si sa sti ca astra ala era super fain (exterior ) si la interior (motor) cred ca i-a facut ceva. Printre celelalte masini faine se numara si CTL (bmw seria 3). |
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|