Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   NISSAN 350Z STOCK (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/12436-nissan-350z-stock.html)

Soty 21-06-06 21:06

Re: NISSAN 350Z STOCK

Si acum ONtopic - 350-ul nu trage cum ar trebui sa traga o masina de 260-280 de cai. Probabil cifrele publicate sunt valabile pentru varianta TRACK, nu si pentru varianta TOURING pe care eu o detin. Faptul ca o am dotata cu jante pe 19 si sistem de sunet serios nu ajuta in nici un caz. Tuningul pe care l-am facut se axeaza in special pe look, nu pe performante. Sistemul NX ajuta cu mult timpul pe 400 de metri al masinii si cu ocazia asta vreau sa-i multumesc lui FLORIN care a facut o treaba excelenta (acum se poate spune ca am o masina competitiva). Dar la cei 370 de cai, tot am impresia ca fuge mai incet decat ar trebui... In fine... se pare ca mai am de lucru... Cum zicea cineva... 350-ul nu e masina de liniuta, e masina de drift! :D

radu_lkv 21-06-06 23:04

Quote:

Originally Posted by Soty
Mai baieti, hai sa va spun si eu punctul meu de vedere deoarece ma simt cam atacat. In cursa fara nos am fost mult in spate. In a-2-a cursa, am vrut sa-i demonstrez tovarasului care era cu mine in masina (Jonathan) cum functioneaza nos-ul exact si l-am pus pe el sa-l declanseze. Baiatu nu l-a dat exact cand a trebuit si astfel am pierdut din timp. La a-3-a tura eu am declansat nos-ul si am mers mult mai bine decat anterior. Totusi, nu a fost indeajuns ca sa prind EVO-ul din urma pe distanta de 400 de m. Ceea ce s-a intamplat dupa cei 400 de metri e alta poveste. Cert este ca eu am trecut pe langa EVO. O fi pus frana? O fi schimbat la 5000? O fi ratat DOUA trepte de viteza, asa cum mi-a zis imediat dupa cursa? (De obicei, atunci cand spui asa ceva, te scuzi pentru o infrangere, parerea mea...) Eu nu sunt laudaros de fel si nici mincinos. De obicei nu ma intereseaza ce se scrie pe forum. Dar acum chiar ma simt atacat! Mai exact CINE vine sa-mi spuna in fata ca eu m-am laudat ca l-am facut pe EVO negru? Ducu? Eu cu Ducu nu am vorbit dupa cursa! Jonathan? El a fost CU MINE IN MASINA! El a vorbit cu Ducu dupaia, dar i-a spus doar ceea ce a vazut!
In fine, eu asta am avut de zis si sincer, alte conversatii pe tema asta nu isi au rostul.
Pentru proprietarul EVO-ului negru (scuze, dar n-am retinut numele) - Felicitari, ai o masina super rapida si in orice caz mai rapida decat a mea pe 400 de metri! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si s-o stapanesti sanatos! Daca tu esti de parere ca si pe 1000 de metri vei fi in fata mea, te astept sa-mi dovedesti! Aduc eu echipa de filmare ;)

ok, eu intelesesem altceva de la ducu

imi pare rau ca te simti atacat, dar si eu m-am simtit la fel, mai ales ca nu postasem nimic nicaieri de cursa ;)

pe 1000 de m nu stiu cum stam, oricum in viitorul fff apropiat masina mea intra in proces de modificare si apoi ne dam, macar asa de fun :) , cert este ca pe 400m nu ai sanse momentan

si ca sa nu uit: masina ta arata demential, este fff frumoasa

Nautilus 22-06-06 08:37

Quote:

Originally Posted by Soty
Si acum ONtopic - 350-ul nu trage cum ar trebui sa traga o masina de 260-280 de cai. Probabil cifrele publicate sunt valabile pentru varianta TRACK, nu si pentru varianta TOURING pe care eu o detin.

Din cate se aude, masina ta e versiunea facuta pentru SUA, unde se folosesc alti carburanti si alte norme de poluare decat in Europa. Modelele pentru piata americana ale multor producatori europeni si japonezi au alte rapoarte de compresie, alta distributie si alt software, rezultand intr-o putere ceva mai mica - doar ca BMW sau Mercedes-Benz publica datele tehnice diferite in presa

~Nautilus

maryo 28-08-06 11:10

Masina merge foarte bine.
M-am dat cu el.Cu NOS se duce foarte tare in fatza.Fara NOS sunt eu in fatza.Dar cu NOS masina trage bestial - foarte ok si omul care o are si foarte fair play.
Super masina!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning