![]() |
Re: NISSAN 350Z STOCK
Si acum ONtopic - 350-ul nu trage cum ar trebui sa traga o masina de 260-280 de cai. Probabil cifrele publicate sunt valabile pentru varianta TRACK, nu si pentru varianta TOURING pe care eu o detin. Faptul ca o am dotata cu jante pe 19 si sistem de sunet serios nu ajuta in nici un caz. Tuningul pe care l-am facut se axeaza in special pe look, nu pe performante. Sistemul NX ajuta cu mult timpul pe 400 de metri al masinii si cu ocazia asta vreau sa-i multumesc lui FLORIN care a facut o treaba excelenta (acum se poate spune ca am o masina competitiva). Dar la cei 370 de cai, tot am impresia ca fuge mai incet decat ar trebui... In fine... se pare ca mai am de lucru... Cum zicea cineva... 350-ul nu e masina de liniuta, e masina de drift! :D
|
Quote:
ok, eu intelesesem altceva de la ducu imi pare rau ca te simti atacat, dar si eu m-am simtit la fel, mai ales ca nu postasem nimic nicaieri de cursa ;) pe 1000 de m nu stiu cum stam, oricum in viitorul fff apropiat masina mea intra in proces de modificare si apoi ne dam, macar asa de fun :) , cert este ca pe 400m nu ai sanse momentan si ca sa nu uit: masina ta arata demential, este fff frumoasa |
Quote:
~Nautilus |
Masina merge foarte bine.
M-am dat cu el.Cu NOS se duce foarte tare in fatza.Fara NOS sunt eu in fatza.Dar cu NOS masina trage bestial - foarte ok si omul care o are si foarte fair play. Super masina!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning