![]() |
Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team
bine ma, inca nu o ajuns chipul si axa.
eieie nimic nu stii si mai si castigi la a3 mortule tu defapt nu esti ciclistu? |
ma io zik ...... shhhht k am castigat bine la A3 ...... va pup din zbor ... CST 4 LIFE
|
imi place cand vin premii dupa premii...locul 1 indemanare la Satu-Mare a luat Raduku(pe o Dacia Logan)...locul 1 la linii la clasa A3 loc luat de Miki(Opel Speedster)...locul 2 la linii categoria A2 racer Vlad(Opel Corsa GSI)....ASTA II CST-ul:X
|
rupele fashu' ..... bun asa
|
Quote:
Si in legatura cu Leon-ul veziti de treaba ca .. te NENOROCESHTE ... rau ..... Fii istetz si vezi acolo la grupa aia a ta cum faci sa il bati pe BNZUL si dupa aia hai la noi ... ok .... Ala sa fie rivalu tau ... Bafta ... |
|
Quote:
1. Ce masini asa de tari au fost ? 2. Nu sariti coarda ... ca va ardeti ... sunt grupe de prikindeii (bravo lor ) sa creasca si aia .... ca si noi 3. Haideti la grupe mai mari sa vedem ... 4. Nu uitati ca , cand vine Anonymous la linii sa fugiti ... ca de obicei se ia tot ... de ei ... |
Quote:
|
Quote:
2. Asai...fiecare incepe de jos...daca vrei sa ajungi sus tre sa tragi tare 3. La grupe mai mari....INCA nu avem masini tari...dar stai linistit...o sa avem si noi...si atunci o sa ne "duelam"... 4. Pt Anonymous...respecte nu zic nimic...dar nu inteleg faza cu liniile:oops::?: tu ce masina ai?:-? |
Quote:
|
linistiti-va ca heparu boy nici macar nu are masina, am impresia ca a jucat prea mult need for speed carton
|
Heparu e defapt Suceava S3, si merge foarte bine, si cam are dreptate in mare parte, CST-ul are masini mici de clasa mica, dar oricum mergem bine cu ele..., sincer abia astept revansa cu Suceava desi eu nu cred ca am nevoie chiar de 250cp cum zice .
Cat despre partea de fair play, acolo zic ca nu are dreptate, pentru ca sunt Multi oameni care au zis ca si la sfarsitul liniei contestate eram in fata lui Oli, si eu am vrut sa ma mai dau si o stie si el dar nu am fost lasati. Felicitari inca o data tuturor, si ne vedem pe pista la urmatoarea cursa. Sincer eu zic ca m-am descurcat bine la cursa asta si am avut noroc mare, ce sa ii fac, poate data viitoare vor fi altii norocosii. |
Felicitari mortu! masina ta pleaca glont de pe loc! astept revansa la Baia Mare :-)
|
Quote:
|
Quote:
Anonymous unde au venit la linii au spart cam toate grupele ... asta vroiam sa zic ... Ca te-ai referit la clubul din care faci tu parte si eu m-am referit la club din care fac eu parte ... Respectele mele pentru castigatori ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning