Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Clubul Sportiv Cluj Street Team (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/121637-clubul-sportiv-cluj-street-team.html)

Kent8 10-05-09 10:20

Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team

bine ma, inca nu o ajuns chipul si axa.
eieie nimic nu stii si mai si castigi la a3

mortule tu defapt nu esti ciclistu?

many-CST 10-05-09 12:57

ma io zik ...... shhhht k am castigat bine la A3 ...... va pup din zbor ... CST 4 LIFE

Dolce CST 10-05-09 14:46

imi place cand vin premii dupa premii...locul 1 indemanare la Satu-Mare a luat Raduku(pe o Dacia Logan)...locul 1 la linii la clasa A3 loc luat de Miki(Opel Speedster)...locul 2 la linii categoria A2 racer Vlad(Opel Corsa GSI)....ASTA II CST-ul:X

many-CST 10-05-09 14:47

rupele fashu' ..... bun asa

Heparu_Boy 10-05-09 21:57

Quote:

Originally Posted by mortu (Post 2301659)
Daca ne lasa la libere, sunt onorat
Oricum am inteles ca inainte de cursa pe la 8 o sa ne lasa sa incercam pista. S3-ul in schimb, nush cati cp are dar merge ff bine, e printre putinele masini care ma face cu 2 masini :-), asta e mai punem niste ponei si punem de o revansa

Imi pare rau sa iti zic .. dar mi se pare ca tu esti cea mai slaba masina cu care m-am dat ... aduti aminte ca aveam numai soft ... si ti-am dat un tir de cola nu am vrut sa te fac de "...." si m-am aptinut dar pot sa imi zica unu ca i-am dat 2 masini si mai ales daca ziceai 2 limuzine era ok ... oricum ii diferenta mare intre noi ... astept sa iti faci masina de peste 250 si dupa aia ne dam sunt onorat ... bravo pentru cursa de ieri ... pacat ca nu ai fost FAIR PLAY ... atata tot ...

Si in legatura cu Leon-ul veziti de treaba ca .. te NENOROCESHTE ... rau ..... Fii istetz si vezi acolo la grupa aia a ta cum faci sa il bati pe BNZUL si dupa aia hai la noi ... ok .... Ala sa fie rivalu tau ...

Bafta ...

Piry 10-05-09 21:57

https://www.youtube.com/watch?v=sDx5Vddp9Tk

Heparu_Boy 10-05-09 22:00

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2304798)
imi place cand vin premii dupa premii...locul 1 indemanare la Satu-Mare a luat Raduku(pe o Dacia Logan)...locul 1 la linii la clasa A3 loc luat de Miki(Opel Speedster)...locul 2 la linii categoria A2 racer Vlad(Opel Corsa GSI)....ASTA II CST-ul:X

Bravo bah baiatule .... Bravo CST

1. Ce masini asa de tari au fost ?
2. Nu sariti coarda ... ca va ardeti ... sunt grupe de prikindeii (bravo lor ) sa creasca si aia .... ca si noi
3. Haideti la grupe mai mari sa vedem ...
4. Nu uitati ca , cand vine Anonymous la linii sa fugiti ... ca de obicei se ia tot ... de ei ...

Heparu_Boy 10-05-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 2306005)

:))))))))))))))))

Dolce CST 10-05-09 22:08

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy (Post 2306013)

2. Nu sariti coarda ... ca va ardeti ... sunt grupe de prikindeii (bravo lor ) sa creasca si aia .... ca si noi
4. Nu uitati ca , cand vine Anonymous la linii sa fugiti ... ca de obicei se ia tot ... de ei ...

1. Unde sa fie masini tari?
2. Asai...fiecare incepe de jos...daca vrei sa ajungi sus tre sa tragi tare
3. La grupe mai mari....INCA nu avem masini tari...dar stai linistit...o sa avem si noi...si atunci o sa ne "duelam"...
4. Pt Anonymous...respecte nu zic nimic...dar nu inteleg faza cu liniile:oops::?:

tu ce masina ai?:-?

many-CST 10-05-09 23:13

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy (Post 2306013)

stai linistit ca o sa va suflam in ceafa peste catva timp .... nu va faceti griji ca ajungem si noi in grupele alea "smechere" de care zici tu!!! peace out

Piry 11-05-09 10:09

linistiti-va ca heparu boy nici macar nu are masina, am impresia ca a jucat prea mult need for speed carton

mortu 11-05-09 11:30

Heparu e defapt Suceava S3, si merge foarte bine, si cam are dreptate in mare parte, CST-ul are masini mici de clasa mica, dar oricum mergem bine cu ele..., sincer abia astept revansa cu Suceava desi eu nu cred ca am nevoie chiar de 250cp cum zice .
Cat despre partea de fair play, acolo zic ca nu are dreptate, pentru ca sunt Multi oameni care au zis ca si la sfarsitul liniei contestate eram in fata lui Oli, si eu am vrut sa ma mai dau si o stie si el dar nu am fost lasati.

Felicitari inca o data tuturor, si ne vedem pe pista la urmatoarea cursa. Sincer eu zic ca m-am descurcat bine la cursa asta si am avut noroc mare, ce sa ii fac, poate data viitoare vor fi altii norocosii.

vladpvs 11-05-09 12:32

Felicitari mortu! masina ta pleaca glont de pe loc! astept revansa la Baia Mare :-)

mortu 11-05-09 21:23

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2307482)
Felicitari mortu! masina ta pleaca glont de pe loc! astept revansa la Baia Mare :-)

felicitari si tie vlad, super bine merge masinutza ta, bineinteles ca ne vedem la baia mare ;-) , si daca e ca anul trecut acolo avem loc si in spate 400m sa ne dam

Heparu_Boy 11-05-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2306053)
1. Unde sa fie masini tari?
2. Asai...fiecare incepe de jos...daca vrei sa ajungi sus tre sa tragi tare
3. La grupe mai mari....INCA nu avem masini tari...dar stai linistit...o sa avem si noi...si atunci o sa ne "duelam"...
4. Pt Anonymous...respecte nu zic nimic...dar nu inteleg faza cu liniile:oops::?:

tu ce masina ai?:-?

Cum unde sa fie masini tari ... KO racing sunt linii locale mai mult ... Mai putin ... din afara clujului ...

Anonymous unde au venit la linii au spart cam toate grupele ... asta vroiam sa zic ... Ca te-ai referit la clubul din care faci tu parte si eu m-am referit la club din care fac eu parte ...

Respectele mele pentru castigatori ...

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning