Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

Gabi 27-01-06 15:15

Nu este vorba de opţiuni (nu obţiuni). Este vorba de forma hidoasă pe care această maşină o are.

Cosmin255 27-01-06 15:17

Gandi-ti-va ca un design nou ar insemna bani in plus care se vor fi regasit in pretul masinii ,care probabil ca ar fi fost mai scumpa , si inca ceva desi cred ca ma repet , cumparatorul acestei masini NU ESTE interesat de designul exterior pentru ca nu are cum sa fie ... altceva nu-si poate permite ... deci pentru el va fi \"frumoasa\"

Mustang 27-01-06 15:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"obrazNICK\"
Oameni buni , masina asta se adreseaza unei categorii de clienti cu posibilitati reduse , Renault putea sa faca un Logan care sa-ti ia ochii cu tot ce iti trebuie la capitolul obtiuni dar cine dracului il cumpara atunci? Atunci ce ati fi zis? Ati fi gasit defecte si atunci probabil...

omule...dupa cum spune si gabi mai sus ... NE REFERIM DOAR LA ASPECT...

daca tot puteau frantuzii sa faca LOGAN marfa...de ce nu l-au facut ?

Mustang 27-01-06 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"obrazNICK\"
Gandi-ti-va ca un design nou ar insemna bani in plus care se vor fi regasit in pretul masinii ,care probabil ca ar fi fost mai scumpa , si inca ceva desi cred ca ma repet , cumparatorul acestei masini NU ESTE interesat de designul exterior pentru ca nu are cum sa fie ... altceva nu-si poate permite ... deci pentru el va fi \"frumoasa\"

tot un body kit ramane omule ...
de unde bani in plus ????
poate chiar bani in minus daca facea ceva compact in genul unui ibiza...

Cosmin255 27-01-06 15:38

Stie/Banuieste cineva si ce motoare vor fi disponibile pentru SW?aceleasi 1.4MPI si 1.6MPI?Cred ca s-ar preta un diesel cat mai mic...1.4 cred ca ar fata treaba

Cosmin255 27-01-06 15:56

Intr-adevar ca design nu arata grozav , dar mai Mustang Mach One iti place vreun model de renault?Daca da inseamna ca francezii stiu sa faca si masini frumoase , dar nu pe segmentul asta de piata dupa cum se vede treaba

Paniktu' 27-01-06 19:21

Intradevar, masina asta pare foarte urata dar atata timp cat este practica...e ok. Daca imi aduc bine aminte la fel am crezut si despre Solenza. Insa poate cu un tuning bun, cine stie...Mai ales ca la aceasta masina s-ar putea ca aspectul sa fie pus pe locul 2, sa conteze mai mult functionalitatea. la banii care costa eu zic ca merge.
Ramane sa asteptam si vom vedea.

CRYZA_CSL 27-01-06 19:45

that is an ugly matherfucker pieces of shit............ :shock:

Gabi 27-01-06 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Paniktu'\"
[...] Insa poate cu un tuning bun, cine stie... [...]

Dacă insinuezi ca această maşină este pretabilă la tuning, tot respectul. Am încheiat incursiunea mea în acest topic. Baftă la admirat elefanţi.

DJ77VLD 27-01-06 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Nu este vorba de opţiuni . Este vorba de forma hidoasă pe care această maşină o are.

ZoliaT : off-topic

bakal 28-01-06 10:25

cine stie de ce acu e asa urata! poate sa descurarjeze concurenta. ideea e ca daca nuti place nut-u cumperi. mai ales station wagon. poate tatei ii place, da nu si mie. sincer eu astept varianta pick-up.

CT-82-PWR 28-01-06 10:44

Arata ca o masina utilitara...daca va arata asa si in stadiu final nu stiu cine isi va lua asa ceva.
Sa speram ca va avea un motor diesel de 85CP la lansare.

ICE_golf4 28-01-06 12:52

Cum spunea shi gabi, mashina asta e de ***... K e ascunsa sau nuh...tot d *** va ramane.... cine vrea sa shi`o cumpere, shi sa se cace pe ea mashina... cu banii kre ii dau p asta, imi iau golf 4 la mana a II-a sau imi iau un renault kangoo..... :arrow:

neXus 28-01-06 13:49

Valeeeu! Fier de calcat pe roti... :shock: Erau beti designerii de la Renault? Sau au lasat treaba asta in seama autohtonilor?

Spark 28-01-06 15:30

parerea mea:
unii zic ca nu se vede prea multe din masina ... si ca cine stie .. ce design are si dume din astea ... cat de cat se vede ... si iti potzi da seama ca nu e asa reusita ...
oky ... masina asta e adresata mai mult celor care nu prea au asa multi bani disponibili ... ca din categoria asta de piata face parte ... dar cei de la design .. nu se puteau ocupa umpic mai mult de acest aspect ? ... intradevar .. la masina asta conteaza mai mult sa fie ieftina si utila ... dar unpic de desing nu strica ... mai ales ca daca e placuta si vizual .. asta aduce si mai mute vanzari ...
si inca ceva ... cineva zicea ca stie multi cu logan .. care is multumitti de motorizari si cum merge ... nomal ca-s multumiti ... dak ii a ta .. o conduci des .. te obisnuiesti cu ce poate masina .. ca pun pariu .. ca dupa ce ura la volanul unei masini mai nervoase ... nu prea o sa fie multzumiti dupa aia de cum merge loganu` ...
credeti ce vrei .. dar asta e parerea mea ..
si eu conduc o dacie 1310 .. si cand urc la volanu` unui opel sau ceva .. nu as mai vrea sa ma dau jos ...
repect .. atata am avut de spus ...

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2025 4Tuning