![]() |
Re: Turbo vs. aspirat (la aceeasi putere)
Pe Golf 4 gti, 1.8 150 de cai stock resoftat+admisie dus in ~200 de cai cu fisa dyno, e al unui prieten, are alx la numar parca.
|
Quote:
|
Da bre, i-am dat destul. Dupa "test drive" s-a si dat pe aeroport de 3 ori, tot cu mistretu' care e liniutar de profesie, e un prieten comun. Nu a schitat la 325. Eu ma refer nu numai la motor ca este incomparabil, ci mai ales la cutie, ambreiaj, directie, sasiu.Cum se simte masina overall, sunt fost posesor de g4 diesel si sincer sa fiu nu am simtit mare diferenta intre gti si tdi in termeni de handling/cutie/directie. Franele erau mult mai bune tho'. Fata de BMW este din alt film, bmw se simte complet diferit, simti masina altfel, ambreiaj tare, directie mult mai precisa si mai sensibila la orice nu se simte de cauciuc ca la vw, cutia cu totul altfel, e un fenomen mecanic cand bagi in viteza, la golf parca e joystick. Mare, mare diferenta de filosofie auto.
|
Pai si care e legatura dintre un hatchback non premium si un sedan premium - Seria 3 ? Eu asta nu inteleg... Normal ca Seria 3 e mai bun dar e lipsit de sens sa le compari. Pentru ce trebuie sa fie, Golf-ul este foarte ok. Nu e diferenta de filosofie auto, e diferenta mare de clasa. Asa am putea compara si 116i cu S4 sa vezi acolo diferenta de filosofie in favoarea Audi :).
|
Pai cu ce sa compar seria 3, cu passat? E si mai trist la passat. Era o comparatie intre 2 masini de ~200 de cai, un hot hatch vs un sedan coupe. Nu sunt aceeasi clasa dar cu astea am avut de-a face. Nu am vorbit din carti, doar o experienta personala.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning