![]() |
Re: Dacia Pick-up 4X4 motor 1.8 16v F16.ie
In ideea in care nu ar fi vorba despre un Break modificat, masina pe care ai vazut-o ar fi un Renault 12 Sinpar. :shock: N-ai apucat sa-i faci niste poze?
|
Nu era un break modificat, nu am apucat sa-i fac poze, dar erau prezenti si niste colegi de forum care pot da detalii.
|
cauta o transmisie 4x4 de la renault 18....
|
daca vrei 4x4 permanent cauta lada niva, modelul pe carburator ala facut pana in 99 parca.
dupa 99 s`o facut astea noi injectie multipunct bosch 1.7i 82 cai cu 4x4 permanent. nu te astepta sa fuga nustiu cat...dar pe 4x4 rupe. eu am una luata de noua in 2006, consuma de iti rogi moartea 32% in oras, 17% afara, si mai mult de 120 nu merge nici cu slujbe, nici la deal, nici la vale nici pe drept. cartea de 137km/h vitezxa maxima ...dar nu merge atat. am vazut unele filmulete...cum ai putea sa faci lada sa mearga tare, tare de tot. lazi niva gasesti la preturi...destul de rezonabile 800-1500 euro, modelul vechi, si ai avantaj ca sunt carburator |
Merge Dacia Pick-up 4X4 motor 1.8 16v F16.ie dar ai grija in special la transmisie: rulmentul intermediar sa fie oscilant ca daca nu se blocheaza la viteza aia si bucsa de cauciuc iti ia foc. Jantele sa-ti fie de Renault Kangoo, sau altele mai late oricum. Inca o trb sa nu-ti fie rotile pe fata mai mici ca alea de pe spate ca spargi cutia. Pe sub tablaraie pune ceva "intaritura" ca la viteza..nu se stie. ATENTIE la crucile cardanice ca daca-ti iei turcesti o sa schimbi una pe zi. Atentie si catre proprietarii de papuc, pt ca am vazut pe cineva ca-i huruie cardanu: gresati crucile cu decalimetru cu vaselina, grupul si cutia cu uleiT90. Referitor la suspensie: nu-i lua jos din foile de arc pt ca daca sunt slabe o sa-ti faca masina balans si cand o sa bata vantu, sau la vteza se poate intampla sa se ridice de spate pana mergi numai pe rotile din fata (fara gluma ca tu vrei sa-i dai cai). Bafta!
P.S. Dacia papuc 1.9D merge cu vit max de 148-150 (cu martori) iar cu fata cuplata la buton merge prin Brasov iarna cu 80km/h. |
Salut. Imi spune si mie cineva daca se poate monta un motor de VW Pasat 1.9 TDI 131cp pe o Dacia Double-Cab 1.9D din 2005 tractiune fata si eventual ce modificari trebuie facute. Din ce am vazut intr-o poza are motorul longitudinal dar poate gresesc. Si sum e cu omologarea?
Multumesc |
S-o putea monta ...da nu treci nici mort de omologare;) asa k mai bn nu faci nimic ! :lol:
|
AM nevoie de ajutor in legatura cu niste coduri care le da calculatoru' la dacia papuc 1.9 D.Daca are cineva lista cu codurile de erori ce la de calculatoru' as fi foarte recunoscator.
Codurile sunt: 5017,500D, 503F. Am pus masina pe tester dar nu au baietii lista cu codurile. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning