![]() |
asa .. k a zis bosuu faza cu pepeni .. eram intr`o noapte pe treaba la ciordeles de pepeni cu gashka din cartier ..
jap jap furam 4 pepeni .. unu il scap eu k fugeam cu 2 .. au mai ramas 3 ... il pun pe unu jos .. culmea .. intr`un rahat .. da nu l`am vazut sau mirosit sa mor yo .. vin astialaltzi si mai pun un pepene sau 2 lanaga ala cand a fost sa o taiem am luat alt pepene :D ... si alt tov . de`al meu a luat pepenele cu rahat pe el :D ... alta faza cu pepenii .. iar furam pepeni .. plouase afara .. alergam cu un pepene si sa i`l pasez lu unu .. in loc sa i`l dau frumos .. i`l arunc .. el il prinde din intoarcere ... si .. uita k era intr`o baltoaca ... si la 1 m si 80 de cm se intinde cat era el de mare in baltoaca .. :D am facut pe mine de ras .. am ras si cu curu .. si acu dupa 3 - 4 ani mai radem de fazale astea .. |
Ha ha ha ....
ca tot atzi adus vorba de pepeni .. Cand ne intorceam dimineatza de la Discoteca , treceam pe la ICIL si erau din aia care vindeau pepeni , si dormeau de rupeau pe mormanul de pepenashi .. ciordeam cate 2 de caciula incet si ultimul lua 1 mare si 1 mic .. pe ala mare il baga la subratz , si dupa ce ne coteam restul dar nu prea departe sa vedem showul , ala din urma ii crapa pepenele de cap lu ala care dormea de il inebunea pe shau cu capu .. si va datzi seama cum se trezea shaul in coshmar cu pepenele trantit in muie sau de cap ... Si aveam obiceiul sa crapam pepenii de bordura si ii haleam doar miezul .. cocoshul mai bine zis .. iar restul il aruncam de peretii din scara respectiva de ziceai ca s-au taiat o shleaftca de oameni pe acolo .. faceam scara respectiva varza , si dupa aceea dadeam si o \"Crizantema de Aur \" . si cand ( daca cumva ) iesea cineva , buimac nu prea isi dadea seama daca erau pepeni bushitzi de peretzi sau vreun boschetar ciopartzit Plus ca daca cumva nu ii spargeam lu ala care vindea pepenele de cap ne urcam pe bloc si i-l plantam de acolo in freza ... Si cu toate astea , nici unul dintre noi nu are dosar la Palazu , spitalul 9 sau dunga rosie in buletin ... Ce noroc ... P.S. : Daca noi am facut ce am facut .. va datzi seama plozii nostri ce or sa faca ? Nici nu vreau sa ma gandesc ... daca am sa fiu \"rasplatit \" cu vreun exemplar la fel de tampit ca mine cred ca o sa ma internez de buna voie la nebuni ... :peace: :peace: :peace: |
X-Ray Daca sunt macar 50 % din cat am facut noi ne`am dus pe apa sambetei :D
|
si eu cu ceva exemple... le dau pe scurt ca mi-e lene sa tastez :)
- furat de stingatoare din trenuri.. din 10 numa 1 a mers.. si ala cat s-a peeshat de 2 ori..partea vesela e ca unele erau legate cu sarma :twisted: sa vezi ce iesea cand ne apucam de unu legat si incepeam sa fugim :lol: - mutat tico-u lu sormea prin parcare... mutat si un oltcilt o data.. l-am intors de spate cu rotile la intrarea in scara - poante mai recente ( de 1 mai) ... la 180 pe fetesti - cern.. am luat mainile de pe volan sa vad reactiile pasagerilor :twisted: .. a meritat :lol: . tot pe drum... am servit niste beri fara alcool la cutie... da dreaq isi dadea seama de afara ce aveam noi in mana... sa vezi fetze pe omushteni cand ne prindeau dansand in masina cu berile in mana :lol: - stiu un tampit care a umflat o matza'n cur cu pompa... tampit.. matza a murit din scurt... :roll: .. buci la public, pungi de apa, suturi in usa.... astea le-am facut toti mai scriu daca-mi mai aduc aminte |
am facut si eu multe deastea....da una care m-a marcat....si de care nu a stiut nimeni pana acum (PREMIERA):eram clasa a 8a....si nu aveam ce face....ma duc la coltzu blocului....iau cateva baloane...le umplu cu apa...si de...stateam la 1...nu mergea sa le arunc de acolo....urc la 4...da tot nu era bine...dupa care ajung pe la 10 si vad un catzel care ma tot latra zi de zi ....arunc spre el...da fiind la et 10,nu mi-am dat seama ca e vand...si POC! direc pe parbrizu unei dacii...a unui vecin....moooa!durere...am lasat celelalte baloane...si zdup in casa...2 zile n-am iesit,de frica sa nu ma fi vazut careva...:) agutatie...politie pe la bloc...ca de,cineva trebuia sa plateasca parbrizu omului...si l-a platit asociatia..:D
alta faza,eram in a 6a,la scoala...si aduc un reportofon...in pauza inregistram \"de test\" cateva prostii....urmatoarea ora aveam romana cu diriga...si ca sa nu mai scriu,am vrut sa inreg ce zicea aia pe acolo...da am apasat p play...din greseala...Imi cere reportofonu,ii scot caseta in banca si il dau...ca de...t pui cu diriga...dupa care imi ia si caseta...ii da play si ...aude viziunea elevilor despre ea....numa injuraturi...E...si in seara aia s-a facut sedinta de urgenta cu parintii...unde s-a hotarat sa am exmatriculeze...pt ca asta nu e singura prostie facuta in clasa aia...da ce sa ii faci...in cls a 6-a am mers la 3 scoli....4 real... :D Mai scriu daca mai am ceva iesit din comun...de ciordit de prin pomi si alte regular stuff....face toata lumea..:D |
noi prin a sapte-a avaem un joc idiot....
luam vreo 15 scaune le puneam intr-un cerc in spatele clasei :) si ne puneam pe scaune... primul care zicea ceva :) jap era aruncat in mijloc si batut un minut in CAP in sensul ca 60 de secunde :) de obicei ieseai cu o durere mare de acolo :) IN CLS a 8-ta il chemam pe unu ii ziceam hai la o tigara :) , omu statea , intre timp unul dintre noi se ducea la o masina :) si lua *** din ala de pe tzeava de esapament :) , si venea inapoi ... si ii zicea lu asta :) BAi inchide un pic ochii ca ai ceva acolo :) si ii dadea cu negreala din aia pe toata fatza :) dupa care tipu` intra inapoi in scoala :) :) super caterinca ce era... :) mai era o faza super tare... dupa ore mergeam intr-un parculetz si era un mosh acolo , care nu vroia sa ne lase sa stam in parc ... si cand ne vedea ... venea asa mai in fuga spre noi si isi scoatea pwla din pantaloni :) , ghici ce nume i-am pus :) auziti si voi --- nume :) \" Cum te prinde , cum te phute \" :) cand il vedeam tipam toti.... fugiti baa , vine cum te prinde cum te phute :) |
:) :) mi-am amintit cand eram mic pe la 7-8 ani... :) si era iarna imi faceam cazemata din aia.. :) din zapada :) faceam bulgari :) era caterinca mare de tot.... dar ptr mine cea mai tare mi se pare asta...
mers cu bicla pe magheru` pe troatuare si dat palme peste cur :) la viteza maxima ... frane etc. e super sensatie :) va garantez |
asa mi`am amintit apropo de maini pe cur ... am 2 faze .. una a mea si una a unui tov. ...
a mea .. se facea k era 15 august ( Ziua Marinei ) .. si am fost cu baietzii in port bautura .. femei .. bleah .. in fine .. dupa 1 h eram cometa ... hai sa ma duka astia acasa .. ma baga in mashina ... si ies pe geam k tampitu` ... urlam faceam k toate oratanile .. si vad 2 femei pe trotuar mai incolo .. ii zic lu` asta .. frate tine mai pe dreapta k pe aia cu pantaloni rosii o cunosk ( vrajeala ) tine asta mai aproape .. .. ma intreaba vrei sa le claxonez .. eu nu frate mergi pe langa ea .. sa o sperii .. si merge omu meu cum i`am zis eu .. si logic cand am ajuns in dreptu ei ... JAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPP o palma pe cur cu sete .. avea tipa nishte pantaloni mulatzi ... din piele .. pe mine m`a usturat mana ... vre`o 2 ore .. nu vreau sa ma gandesk pe ea .. cum a usturat`o curu :D ce`alalta .. anu asta ... de 1 mai sau 2 nu mai stiu exact .. care a fost in costineshti stiti k e gara .. cand iesi din costineshti treci calea ferata .. tot asa 2 ppisde ... .. una cu o sticla de suc .. iese asta pe geam .. si tzop sa`i ia lu` aia .. sticla de suc la vrajeala .. a tresarit aia si a urlaat .. AAAAAAAaaaaaaaa ... ne`am *** pe noi de ras ... :DDDD ... dupa aia oprim la magazin sa ... luam ceva de halit .. si .. tipu avea mana in ghips .. si era pe sub bluza .. la care una din ele .. vai saracu n`are o mana ... am cazut pe jos de ras ... |
hehehe...momentan sunt la facultate ..si nu am ce face verific forumul si eu !!....
...mi-am adus aminte k noi prin clasa a 8-a luam 2 banci legate una de alta si stateau 2 colegi in ele si noi le impingeam si le loveam de perete :)...pana s-a rupt o banca si ne-a scazut nota la purtare !!..ce nasol!! !!! :peace::wave: |
In liceu de 1 Aprilie... am intorsc toate bancile cu fata la perete inainte de ora de chimie si am refuzat sa facem ora cu fata la tabla (tinea si profa la caterink... k altfel nu prea ne permiteam noie :D )
La franceza unde aveam o baba notorie am lipit randul de la mijloc cu cel de la geam... si am blocat usa de la clasa cu randul de la perete (asta in timpul orei cand se intorcea profa cu spatele)... cand a sunat de pauza toti am sarit peste banci afara si profa a ramas si se ruga de noi sa o lasam sa iasa din clasa :D |
hahahah :) tzin minte ca acum cativa ani , am pus un trabant in mijlocul soselei... :)) eram vreo 15 insi.... si l-am mutat
si am fugit de nu s-a mai putut :) nush ce s-a intamplat :) |
loool... noi am impin o dacie pana in mijlocu drumului... tipu ishi tot lasa usha deschisa... odata i-am inversat fishele... nu mai shtia ce sa faca saracu cand a vazut ca nu merge.... altadata ne-am cacat in mashi8na lui... unu de la mine de la bloc a bagat nishte shosete de mureai cum putzeau... vai de ea mashina... ce sa zic... shi-a lasat shi bani in mashina shi cand a vazut ca ii dispar s-a invatzat minte... da tot nu o inchidea... :lol: :lol: :lol:
|
hai sa va zic fazele cu mashini .. am in cartier o famelie care are o dacie car nu incuie ushile .. inainte sa`mi iau carnet ma urcam in ea si ma impingeau ashtia din cartier .. am intrat in garaj cu ea .. la viteza mica si am dat cu capu` de volan ... ne`am pi@t in rezervor .. i`am bagat zahar .. i`am bagat caini inauntru .. ne`am pis@t pe scaune .. am varsat vodka inauntru si cate si mai cate ... da nici acu n`o`n cuie .. :D
|
Ti-ai ales bine numele mah... :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning