![]() |
Re: Bentley prezinta la Geneva un nou model
de ce asocierea asta bentley-sofer. Bentley a fost o masina facuta initial ca raspuns superior dpdv al sportivitatii la Rolls. Unde are loc soferul? In continental GT, sau Speed? Ca amandoua-s coupč-uri. Intr-adevar mai sunt si alte modele, dar astea sunt baza Bentley.
|
Quote:
eu nu mi-as fii lasat fata prt o masina....saracu de tine |
Quote:
Fata avea atunci 19 ani si e destul de mare sa hotareasca singura ce face. Ea l-a agatat pe plaja fiind dornica de o aventura de concediu si asa s-au cunoscut. Din momentul de cīnd s-au cunoscut pīna la faza cu masina a fost un interval de 4 zile timp īn care au fost destul singuri. ;) |
:lol:Esti curajos nu mi as lasa copii din vedere in vacanta ias plimba cu un Bentley Continental Flying Spur Speed pana sar face violeti ca de ias plimba cu un porsche cred ca mar renega
|
urata masina
|
iar ma distrez teribil din cauza parerilor unora....asteptati acest model la scara reala si apoi va rog comentati
|
Quote:
Sau tu esti DADACA PE VIATA si le spui ce au voie si ce nu si cīnd au 19 sau 25 de ani? Vremurile astea au trecut de mult, cīnd fica de 25 de ani venea la mama sau la tasta sa CEARA VOIE cīnd vrioa un IOBAG sa IO-BAGE :D :D :D :D Sa nu-mi spui ca īn RO trebuie sa ceara voie si īn ziua de azi ? :D :D :D |
Ati deviat grav de la subiect. :rolleyes2
|
Quote:
|
:lol::lol:am BULETIN ce atesta varsta insa prefer sa nu il arat ca fie vii tu cu SL tau si ma calci ca banuiesc ca la asa masina nu te ar ancheta nimeni:lol:fie cand trec prin Targoviste pac o bataie
|
Quote:
|
:lol::lol:da asa is eu un WTF pe 2 picioare
|
ar trebui trecut la divertisment. chiar m-am distrat pe topicul asta. unul care nici macar nu a condus vreodata o masina vine sa-si dea cu parerea, si nu despre vreo masina comuna, altcineva refuza pielea de cea mai buna calitate si prefera plasticele ieftine ale americanilor... si apoi vine cu vraji despre seici din dubai.
|
am condus modelu actual si este....este ceva frumos,da nu poti face mari chestii cu ea ...sprint chestii de astea de oras acccelerat franat ca risti sa nu te mai opresti:peace:
|
300zxtt iti spun ca am apucat sa conduc o masina e drept de pe scaunul din dreapta tineam numai de volan plus ca zilnic citesc ma informez despre masini:paper::paper: binenteles ca daca mergeam la curse si drifturi castigam ceva mai mult respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning