Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bentley prezinta la Geneva un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/106550-bentley-prezinta-geneva-model.html)

Ottaviano_m 29-01-09 00:13

Re: Bentley prezinta la Geneva un nou model

de ce asocierea asta bentley-sofer. Bentley a fost o masina facuta initial ca raspuns superior dpdv al sportivitatii la Rolls. Unde are loc soferul? In continental GT, sau Speed? Ca amandoua-s coupč-uri. Intr-adevar mai sunt si alte modele, dar astea sunt baza Bentley.

Brynk 29-01-09 00:13

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2018884)
@ dan_stage28

Īn 2005 am fost 2 saptamīni īn Dubai. Fica-mea s-a aruncat la un "pui de saih" care avea unul (tipul vechi). Ne-a invitat la masa si eu, vazīnd masina am recunoscut-o imediat spunīndul ca a facut o alegere grozava cu Vector deoarece este ceva rar si deosebit. S-a uitat la mine, a luat-o pe fica-mea de mīna, mie mi-a pus cheile īn mīna si mi-a spus sa fac o tura. asta am si facut. Pot sa-ti spun..... UN VIS NEMAIĪNTĪLNIT ce prin cuvinte nu poate fi descris.

Stai īntr-un MIG plin de Led-uri si beculetze pe 4 roti. Deosebit de silentios, nici nu-l auzi, antifonat perfect, stai īn el īntr-o liniste deplina dar ca īntr-o F1 si cīnd ai bagat picioru-n ea ai exact aceasi senzatie pe care o ai īntr-un avion ce se ridica de pe sol. O catapulta.
Pretul....... Ceva peste 5 Milioane de dolari bucata dependent de dotari.

eu nu mi-as fii lasat fata prt o masina....saracu de tine

CyberCSX 29-01-09 08:04

Quote:

Originally Posted by Brynk (Post 2019497)
eu nu mi-as fii lasat fata prt o masina....saracu de tine

Da nu mi-am lasat fata pt masina. Ce esti nebun? :D

Fata avea atunci 19 ani si e destul de mare sa hotareasca singura ce face.
Ea l-a agatat pe plaja fiind dornica de o aventura de concediu si asa s-au cunoscut. Din momentul de cīnd s-au cunoscut pīna la faza cu masina a fost un interval de 4 zile timp īn care au fost destul singuri. ;)

dan_stage28 29-01-09 14:08

:lol:Esti curajos nu mi as lasa copii din vedere in vacanta ias plimba cu un Bentley Continental Flying Spur Speed pana sar face violeti ca de ias plimba cu un porsche cred ca mar renega

sparly 29-01-09 15:18

urata masina

BRAVO 29-01-09 15:38

iar ma distrez teribil din cauza parerilor unora....asteptati acest model la scara reala si apoi va rog comentati

CyberCSX 29-01-09 17:26

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2020605)
:lol:Esti curajos nu mi as lasa copii din vedere in vacanta .............

Daca ai copii BEBELUSI, normal dar daca sīnt MATURI e alt ceva.
Sau tu esti DADACA PE VIATA si le spui ce au voie si ce nu si cīnd au 19 sau 25 de ani?
Vremurile astea au trecut de mult, cīnd fica de 25 de ani venea la mama sau la tasta sa CEARA VOIE cīnd vrioa un IOBAG sa IO-BAGE :D :D :D :D
Sa nu-mi spui ca īn RO trebuie sa ceara voie si īn ziua de azi ? :D :D :D

Oxide 29-01-09 17:34

Ati deviat grav de la subiect. :rolleyes2

dolb 29-01-09 18:23

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2021117)
Daca ai copii BEBELUSI, normal dar daca sīnt MATURI e alt ceva.
Sau tu esti DADACA PE VIATA si le spui ce au voie si ce nu si cīnd au 19 sau 25 de ani?
Vremurile astea au trecut de mult, cīnd fica de 25 de ani venea la mama sau la tasta sa CEARA VOIE cīnd vrioa un IOBAG sa IO-BAGE :D :D :D :D
Sa nu-mi spui ca īn RO trebuie sa ceara voie si īn ziua de azi ? :D :D :D

nu Cyber.. in RO mai nou nici la 14 ani nu mai cer fetele voie la parinti sa faca sex cu orice strain ! dar dupa cum vezi , dan_stage are mintea ingusta sau e mult prea mic sa se "fataie" pe aici ( in ciuda faptului ca si-a scris varsta de 19 ani la profil - care si eu pot sa pun 90 de ani..ma crede cineva? )

dan_stage28 29-01-09 20:47

:lol::lol:am BULETIN ce atesta varsta insa prefer sa nu il arat ca fie vii tu cu SL tau si ma calci ca banuiesc ca la asa masina nu te ar ancheta nimeni:lol:fie cand trec prin Targoviste pac o bataie

Oxide 29-01-09 22:56

Quote:

Originally Posted by dan_stage28 (Post 2021617)
:lol::lol:am BULETIN ce atesta varsta insa prefer sa nu il arat ca fie vii tu cu SL tau si ma calci ca banuiesc ca la asa masina nu te ar ancheta nimeni:lol:fie cand trec prin Targoviste pac o bataie

Frate , ai niste replici...WTF ?! :lol:

dan_stage28 29-01-09 23:13

:lol::lol:da asa is eu un WTF pe 2 picioare

300zxtt 29-01-09 23:33

ar trebui trecut la divertisment. chiar m-am distrat pe topicul asta. unul care nici macar nu a condus vreodata o masina vine sa-si dea cu parerea, si nu despre vreo masina comuna, altcineva refuza pielea de cea mai buna calitate si prefera plasticele ieftine ale americanilor... si apoi vine cu vraji despre seici din dubai.

adiandrei 29-01-09 23:39

am condus modelu actual si este....este ceva frumos,da nu poti face mari chestii cu ea ...sprint chestii de astea de oras acccelerat franat ca risti sa nu te mai opresti:peace:

dan_stage28 29-01-09 23:56

300zxtt iti spun ca am apucat sa conduc o masina e drept de pe scaunul din dreapta tineam numai de volan plus ca zilnic citesc ma informez despre masini:paper::paper: binenteles ca daca mergeam la curse si drifturi castigam ceva mai mult respect

All times are GMT +2. The time now is 10:41.

- Copyright 2026 4Tuning